Aile & Toplum Hayatının bir kokusu olsaydı, seninki ne kokardı? WaRʓLL Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hayatı berbat olan ne çok kişi varmış 🤔 Allah kurtarsın sizi dostlar. Hayatının bir kokusu olsaydı, seninki ne kokardı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Hayatım güzel gecmiyor ama ben masumum ve bence bebek kokusu gibi kokardı 1 0 Yorumla
RRomeooo Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 729 cevap paylaştı. vanilya kokulu cocuklugum vardi. . . buyudum... kimi zaman yagmur koktum,kimi zaman toprak. 1 0 Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Şekerli salatalık parfümü.Yakından ağır bir kokusu olur uzaktan ise mayhoş ve ferah. 1 0 Yorumla
bayangreen Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Soruya çok güldüm doğrusu hele bir üyenin cevabına. Biraz garip bir soru olmuş yanıt veremedim. 😂😂 1 0 Yorumla
ƘıȤıԼЄԼMƛ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl Hayatımın bir kokusu olsaydı yağmur yağarken burnuma gelen Toprak kokusu olmasını isterdim. 0 0 Yorumla
Canerik17 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Benimki de 💩 kokardı. Hatta hani böyle kışın soğukta sıçınca üstünden dumanlar tüter ya öyle djsjsj 0 1 Yorumla cimbomm11 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
-_öcüüüü_- Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Bok kokardı. Bombok bir hayatım var her şey üst üste geliyor 0 0 Yorumla
Opeliazeaa Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Bir sey kokmazdi, oyle ahim sahim bir hayatim yok. 1 0 Yorumla
RustRemoveR Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl en iyi ihtimalle tezek kokardı, gerçekler kötü 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ormanlar gibi..🦄 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 489 cevap paylaştı. Rakı 😏 1 0 Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 560 cevap paylaştı. Papatya 1 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 651 cevap paylaştı. Küf kokardı 1 0 Yorumla
cimbomm11 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Herkes bok kokardı demiş sanki 🤣🤣 0 5 Yorumla WaRʓLL +1 yıl Anlamadım gitti ya 😅 Yorumla cimbomm11 +1 yıl Neyi anlamadın 😅 Yorumla WaRʓLL +1 yıl Milletteki b*k kokusu hasretine daha neyi olsun 😅 Yorumla cimbomm11 +1 yıl 🤣🤣Aynenn ya Yorumla WaRʓLL +1 yıl Yahu insanın az bile olsa hayat sevgisi olmalıydı ya Yorumla
Yüce_Türk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 506 cevap paylaştı. Pok kokardı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayatım güzel gecmiyor ama ben masumum ve bence bebek kokusu gibi kokardı
vanilya kokulu cocuklugum vardi. . .
buyudum...
kimi zaman yagmur koktum,
kimi zaman toprak.
Şekerli salatalık parfümü.
Yakından ağır bir kokusu olur uzaktan ise mayhoş ve ferah.
Soruya çok güldüm doğrusu hele bir üyenin cevabına. Biraz garip bir soru olmuş yanıt veremedim. 😂😂
Hayatımın bir kokusu olsaydı yağmur yağarken burnuma gelen Toprak kokusu olmasını isterdim.
Benimki de 💩 kokardı. Hatta hani böyle kışın soğukta sıçınca üstünden dumanlar tüter ya öyle djsjsj
🤣🤣🤣
Bok kokardı. Bombok bir hayatım var her şey üst üste geliyor
Naftalin🥰
Denizz💙💙
Bir sey kokmazdi, oyle ahim sahim bir hayatim yok.
Tıraş kolonyası tabiki 🤦♂️
Çay ağacı kokardı. 😌
Ne olduğu bilinmeyen bir koku
Sanırım krem kokardı.
nane sanırım keskin ama güzel.
en iyi ihtimalle tezek kokardı, gerçekler kötü
Bebek kokusu 😍
Özlem
Ormanlar gibi..🦄
Yagmurdan sonraki toprak
Çürük çilek kokusu
Blue anemon çiçeği..