Bu genetik aktarım. Yerliler zamanında avcılık toplayıcılıkta erkekler hem ayakta yapabildikleri için etrafından gelebilecek saldırıları engelleyebilirmi. Ama kadınlar çömelerek yaptığı için hayvan saldırısına mağruz kalma durumu da onu kollayacak başka bayan ile gidermiş. Bir tür de bu durum ritüel olunca genetik aktarım oluyor hocam😅
dünyayı ele geçirme planları yapıyoruz sonra nükleer saldırı için stratejik lokasyonları belirliyoruz diğer tuvaletlerdeki hatunlarla ayna aracılığı ile iletişim kurup dağılıyoruz
Ortamda kendini yalnız hissetmesin diye eşlik edilir. En azından ben genelde o yüzden beraber gidiyorum. Veya gideceğim de gel istiyorsan derim ki masada yalnız bırakmak gibi olmasın.
Yorumlara göz geçirdim ama kimse tam olarak neden olduğunu bilmiyor çoğu tek gidiyorum demiş zaten ben de genelde tek gittiğim için pek mantık yürütemedim kusura bakmayın
Eski anılarım canlandı ben hep tek giderdim tuvaleti kapar öylece oturur tüm sır gerçek ders bilgisi ne ararsan dinleyerek alırdım ünide ajan gibiydim mübarek. Ahh eskiler.
Bu oyunsa onlar kralını oynuyor merak etmeyin o masum güler yüzlerin altında neler neler var cinsel anlamda demiyorum kimsenin namusuna laf atmıyorum kuyunuzu kazıyorlar o açıdan tabi bazı kızlar her kız değil. Neyse uzattım kusura bakmayın, sağlıcakla kalın.