yakın erkek arkadasım tarafından görmüşüm 1 senedir nerdeyse ve bunu öyle normalleştirmişim affedip durmusum sürekli hakaret küfür tehdite magruz kalmısım simdi kullanılmıs hissediyorum cok kötüyüm nasıl toparlanıcam bilmiyorum alısmısım siddete
cok normallestirmisim hala ariyorum o siddeti
cok normallestirmisim hala ariyorum o siddeti
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba Soran arkadaşım
Buradan yardımcı olabilirim buyur
bilmiyorum yani napacagımı ez ik hissediyorum çok
Olabilir arkadaşım. İnsanız ve böyle hissetmemiz çok normal. Ama bunu çözmek de inan senin elinde
Anne babanın sana olan davranışı nasıldı küçükken?
babam da eskiden bu cocugun bana davrandıgı gibi davranırdı ve cok garip bana bunları yapmasına ragmen onun yanında güvende hissedıyorum
Bak işte sorunun kaynağını bulduk. Şimdi senden bir ricam var. Bu durumu değiştirmek ister misin?
isterim tabi ki
aslinda cok farkındayım ailem bana böyle davrandıgı icin sevgiyi boyle sandım beynimde boyle kodladım bu yuzden bu cocugun yanında ailemin yanında gibi güvende hissediyorum seviyorum affediyorum ama değiştiremiyorum bu durumu
Bak eğer gerçekten değiştirmek istersen kurtulacaksın bu durumdan. Baban ve o çocuğun yanındaki güven hissini kendi kendine sağlamalısın. Bunun için sana tavsiyem ilk olarak kendini sevmenin bir yolunu bulman, ikinci tavsiyem ise sana böyle kötü ve baskıcı davranan kim varsa, ne kadar üzülürsen üzül iradeli olup mesafe koymalısın. O insanlar seni sevdikleri için değil, üstünde hakimiyet kurdukları için seninleler
umarım başarabilirim
Dediğim gibi ilk olarak kendine bir günlük rutin yapmanı tavsiye ederim. Öğrenciysen bölümüne odaklan, işçiysen işine odaklan. Kendi bağımsızlığın için birşeyler yaptıkça özsevgi ve özsaygın artacak
cocugu sanki ailemden biriymiş gibi seviyorum cok sacma ya daddy issues mi oluyor bu durum böyle birini sevmem
Arkadaşım ben de benzer bir durum yaşamıştım. O hissi iyi anlıyorum. Fakat söylemeliyim ki bu ilişki maalesef zehirli. Bitirmeni ve bir daha asla irtibat kurmamanı tavsiye ederim
cok teşekkür ederim
Rica ederim, dediğim gibi benzer bir durum ve süreçten geçtiğim için seni çok iyi anlıyorum. Aklına takılan bir şey olursa özelden veya buradan ulaşabilirsin
başka biri yapsın
Yardımcı olabilirim
nasıl
Sevginin iyileştirme gücüne inanır mısın
evet
Anladın mı nasıl olduğunu
Hocam arkadaş dışarıdan verilecek sevgi ile normalleşecek biri değil. Kendini sevmeyi öğrenmesi lazım
@Thebutcher34 hakli
Kardeş seni bilemem ama birisi seni sevdiği zaman sen de kendini seviyorsun aynaya baktığında bile kendini eskiye göre daha güzel buluyorsun bilmem anlatabildim mi
Hacım beni seven birini ben sevmiyorsam o sevginin bir anlamı olmaz benim gözümde. İnsan ilk önce kendini sevmeli
Hem onu sevmiyon hem kendini sevmiyon mal mısın bu durumla ne alakası var 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
Adam gibi konuş yoksa haddini bildirmek durumunda kalırım
Lan beni seveni niye seveyim? biri beni sevebilir andaval herif, illa biri beni sevdi diye ben de onu sevmeli miyim? Kaldı ki kendini sevmeyi öğrenmeyen insan hep böyle psikolojik sıkıntılarla baş başa kalır
@Thebutcher34 evet ben o cocugu seviom kimse umrumda degil baska
Ben sadece soru sordum ve malsın demekki hemen sinirlendin ikinci olarak senden belki de hiç yapmadığın ve yapmakta zorlanacağın bir şey isteyeceğim o küçük beynini çalıştır ve ne konuşulduğunu anla ordan çıkıp her yoruma mesaj atacağına önce soruyu ve konuyu anla
Kendini seviyor musun soran hanım?
Herkes senin gibi sorunlu mu niye sevmesin mal herif
Adam gibi konuşacaksın beyinsiz. Senin gibi beyinsiz insanlar ancak kaba konuşmaktan anlıyor.
@Thebutcher34 sevmiyorum kendıme saygım kalmamıs e zik oldum iyice
Lan sen adam mısın ki adam gibi konuşmadan anlayasın
Soran dostum, en çok da kendini sevmelisin. Yoksa hep böyle sıkıntılar seni bulacak maalesef
@Thebutcher34 nasıl yapıcam bilmiyorum sürekli sucluyorum kendımı
Bundan akıl al aynen