Tayt giyen bir kızın, taytın yapısından dolayı poposu ve kalçası olduğundan seksi görünüyor. Bu durum erkekleri cezb ediyor ve kimisi hayvanca bakıyor kimisi laf atıyor. Durumun farkında olan kızlar neden hala tayt giymekte ısrar ediyor?
Cevabın nedir?
+1 yılKonuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum. Taytı her kız aynı şekilde giymez. Kimisi tayt giyip üzerine belinin üzerinde tişört giyer vücudunu sergiler. Kimisi spor yapar şort yerine rahat olsun diye taytı tercih eder. Kimiside tayt giyse bile kalçasını kapatıcak dercede üst giyinir. Yani demek istediğim bu kişiden kişiye göre değişen bişey. Her kız aynı düşünceyle giymez taytı. Kimisi kıçını başını gösterir kimisi rahat olduğu için kullanır. Bende sıklıkla tayt giyiyorum ama ne senin anlattığın gibi bir niyetim nede ego tatmini düşüncem var. Rahat hissediyorum ve giyiyorum. Sonuç olarak genelleme yapmayalıım :))
36 Yorumla
Soran+1 yılGenelleme tabi ki de yapmıyorum zaten tayt yakışıyor gerçkdn çekici duruyo ama kutunun içine giren ve poponun içine girip tangayı ve ya popoyu gösteren tayt giyenler nasıl rahat ediyo onu anlamıyorum :D
- +1 yıl
Millet rahat valla:d rahat olmasada erkekler bakacak , laf atacak , egoları yükselecek ya hani rahatlık kısmı birsüre sonra sallanmıyor.
Soran+1 yılbir erkeğin kızın poposuna bakıp onu becerme arzusu bir kıza nasıl ego yaptırabilir ki ya :D
- +1 yıl
En basiti, seksi olduğunu düşünür:d Sonra bakılacak kadar güzel vs. ya da birinin lafına takılıp kendince vücut yarışına girebilir Biz kızların aklına çok farklı şeyler gelebilir yani:)))
- +1 yıl
manyaksınız kızım siz :))) normal değilsiniz :))
- +1 yıl
Ahahah:d teveccüğüün
En İyi Cevaplar
taytan tayta fark oluyor ya bazı taytlar belirli yerleri çok belli ederken bazı taytlar ise normal pantolon gibi güzel yani ama bende bir bayan olarak kızların tayt giymesine karşıyım hele yapılı ve büyük kalçası olan bayanların tayt giymesi çok iğrenç niyetleride sadece karşı cinsi etkilemektir böyle düşünüyorum o yüzden bayanların edepli giymesinden yanayım herşeyin ortaya saçılmasından değil :)
06 Yorumla
Soran+1 yıltayttan tayta fark yok bence hepsi seksi duruyor bir fark olabilir bazıları kutuyu belli etmiyor bazılarıda kutunun içine giriyor nerdeyse :)
Soran+1 yılEvet kilolularda iğrenc duruyo :/
Soran+1 yılBiliyorum balık etliye daha iyi oluyor bence :D chubby stylee :D:D
- Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı.
+1 yıll*n nası bir zaman kipi kullanmışınız sorunun genelinde şaştım ha :D neyse :D tayt seksidir olm orası okey, okey de "kilolu" kızlar giyince tuhaf buluyorum ben o kadar :D yoksa yakışana yakışıyo, ama işte ne için giydiğini bir türlü anlayamıyoruz :D zaten genel olarak kızları anlayamadığınız için bunu da anlamamamız normal :D
02 Yorumla
Soran+1 yılmayk zaman kipini türkçeyi edebiyatı sıktır et konu gayet açık ve net :D Aynen kilolu kızlar giymesin yeter :D
- +1 yıl
Konu açık hocam aynen orasını biliyoz :D kilolulara hakketten yasaklanmalı ya, sanki ortada malzeme varmış gibi bir de gösterme çabaları falan töbe :D
+1 yılla bakma sen bunlara erkekler bakınca egoları tatmin oluyor ondan giyiyorlar sen düşünsene bir kıyafet var giyince bütün karşı cins sana bakıcak giymezmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılhafız giyerim, kızlarda tayt giysin ben giymelerine karşı değilim giysinlerde madem totolarına güvenip giyiyorlar erkekler o taytlı seksi popolarına bakınca neden tepki gösteriyorlar ben bu kapitalist rejime karşıyım * :D
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
13Cevap
+1 yılÖncelikle söyleyeyim tayt asla giymiyorum. Bir kere giydim sadece. Bu durum biraz şey gibi mesela şort giyerim laf atarlar ama hala giyerim neden çünkü tarzım bu, hani bunu asla bilemeyiz ama her şeyin bir adabı var sen o taytı giyiyorsan bir kere şu kalçanı bir ört. Biz senin kalçanın kıvrınlarını görmek zorunda değiliz, hayır bazılarıda öyle bir giyiyor ki içinde tanga, popo böyle bir sağ, bir sol sallanıyor mübarek.
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın geçenlerde önümde yürüyen bir kadın vardı ortalama yaş 25-30 civarı siyah tayt gimiş içinde beyaz tanga vardı ve tanga bariz görünüyordu kendi kendime diyorum bunun farkında değilmi acaba ya da farkındaysa nasıl rahat edebiliyor :/
- +1 yıl
Dediğim gibi her şeyin adabı var.:)) Yaşına göre, vücuduna göre giyinmeli insan, kendini tanıyabilmeli. bir bayan olarak benim bile hoşuma gitmeyen bir görüntü salkım saçak.
- +1 yıl
sen onu bırak ta yazın beyaz taytın içine siyah / leoparlı / kırmızı dantelli tanga giyen gördüm ben...
Soran+1 yılOnlar wanted team
Çünkü erkekler bol pantolon giyince bu seferde görünmüyor acaba nasıldır diye hayaller kuruyor, yani her şekilde tahrik olan oluyor bu yüzden sizi umursamıyoruz.
22 Yorumla
Soran+1 yılBu genel için geçerli değil senin bahsettiğin erkek tipi yoklukdan sapkınlığa düşmüş erkek tipi
- +1 yıl
oha az yavaş nana naaptın :)
Ben de kizlarin tayt giyip uzerine kisa tshirt falan giymesinden rahatsiz oluyorum. Taytin olayi zaten coraptan hallicedir uzerine yine cok uzun olmasa da totonu kapaticak bir sey giymektir. Tunikler bunun icin var yani. Bence seksi degil itici
00 YorumlaBu şekilde bir yaklaşımı erkeklere karşı örnek verecek olursak , Neden Maviden, Adidastan kısacası marka giyiniyorsanız , bizde aynı sebepten dolayı. Kimse kimseyi eleştirmez. Türkiye de yaşamanın zorlukları.
08 Yorumla- +1 yıl
biz yakısıyor diye giyiyoruz. bizim giydiğimiz tahrik etmiyor. ama poposu güzel olan kızlar tayt giyince tahrik ediyor. yakışıyor demiyorum. hatta poposu güzel olmayanlarda cok itici duruyor.
Soran+1 yılSen fransızsın galiba? Olay tayt giyiyorsunuz diye eleştirme olayı değil, giyin * bizim hosumuza gidiyor her zaman giyin bakkala giderkende giyin hatta taytın altına g-string giyin daha iyi. Ben diyorum ki madem götünüze güvenip giyiyorsunuz erkekler bakınca ne diye tepki gösteriyosunuz, madem tepki gösterceksiniz götünden korkan asma kilitli kemer taksın kardeş :* Sen git fransada yaşa zaten!
Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. iğrenç... evin içinde giyilmeli. boşu boşuna milletin popoma bakmasına gerek yok. giymem dışarıda.
10 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan bahsediyorum adamsınn!! :D
Sizene ya sizde slip mayo giymeyin o zaman penisiniz belli oluyo sorttan vs
228 Yorumla
Soran+1 yılSlip mayo giyen 10 kişiden 11 i gay canım. Onlar bizi ilgilendirmiyor :*
Soran+1 yılburada çok çağdaş insan oluyosunuz dışarda gördüğnüzde kodumun ibnesi diyosnuz sizde döneksinz o zaman. ayrıca ben alevli sortla değil kuru kafalı sortla giriyorum :D
Soran+1 yılkızım senin baban kırık o zaman transparan bikini getrmişmiş , medeniyet açmaksa bedeni hayvanlar senden daha medeni. Ayrıca bilmeden konuşma bir tek senin baban çıkmıyor yurt dışına bende abd vatandaşıyım :* çağdaşlığınıza sokayım bu arada çağdaşlık öyle g*t baş açmakla olmaz. Buffalo'ya git çağdaşlık neymiş gör!!
Soran+1 yılkızmadım yalan konuştuğun için seni küçümsüyorum. hee birde madem çok sevimliler gay bir adamla evlen yatak odanızda kocan başka bir adama karılık yaparkn sende onu seyredersin eminim senin için çok sevimli olur.
Soran+1 yılcahil ben değil sensin eşcinselliğe sevimli diye bakan bir kör ahir zamanı unutan dünyaya inanan küçük beyinle bir ergensin birde çağdaşlıkdan bahsediyorsun. Allah aşkına çağdaşlığın ne olduğunu öğren öyle konuş ergen budala seni.
Soran+1 yılya defol git bir tipine bak sen çırıl çıplak gezsen ne olacak? ancak yokluk çeken abazanlar grubu sana laf atar sennde böyle götün kalkar snra sosyal medyada çağdaşlıkdan bhsedersin medeniyetten bahsedersin. güzel birşey olsan zatn oranı buranı açmazsın ergen
Soran+1 yılzebaniler ananı sikicek ananı :*
Soran+1 yılhahahaha oldu oldu bu daha iyi oldu
Soran+1 yılsen git esra ceyda kardşlerle takıl bir star böyle harcanmamalı çok yazık. tanışmaya gelince ben seni sikmem altın kaplama kutun vardır çizilir falan sonra parasını ödeyemem
Soran+1 yılannem sen kaç yaşındasın
Soran+1 yılbilişim değil ki o siber suçlar :/ özür dilerim ne olur affet beni 2-3 bin lirayı nasıl öderim ben ben asgari ücretle çalışan bir işciyim :( aileni burdan çok selamlarımı söylüyrm ellerinden öperim sevgiler saygılar ayrıca almanyada veya frnsada kesn tyzen o yoksa dayın vardır onlarada çok selamlar :*
Soran+1 yılhahaha :D g-string? :D:D birde bmw resmi yollasana ben hiç görmedim de nasıl bişey ki o kaç bin ft yükseklite uçuyo?
- +1 yıl
siz miye böyle celallendiniz bir sakin olun arkadaşlar ya -_-
Soran+1 yılaha bana hakaret ettin sen benim ailemin kim olduğunu biliyormusun? ''BİLİŞİM SUÇLARINDAN'' çok büyük tazminat ödersin habern olsun11!111!1
erkekler neden kızların herşeyine burunlarını sokuyor? Sizene ulan istediklerini giyerler :D
35 Yorumla
Soran+1 yılNe bağırıyosun be ne giyersen giy istersen jartiyer giy çık banane :D
Soran+1 yılBen öylede böylede dmiyorum ya da giydikleri için karşı değilim. Benim merak ettiğim giyip dışarı çıknca erkekler ister istemez bakıyor ya da laf atıyor birde buna tepki gösteriyolar onu anlamıyorum burdan anlayabilirmiyim diye bir soru yonelttim :D
- +1 yıl
oouuw çok sert sizene ulan lafnı tuttum :)
- +1 yıl
senin o şeyine burnumu sokar suyunu akıtırım bak ha.. neden karışmayak düzgün giyinsinler dağa kaldırıncada vay efendim erkek şöyle böyle... ben cahil köylüyüm haaa :)
Kızlar canınız ne isterse giyin sonuçları sadece sizi bağlar.. Lakin erkeklerin dediklerini de görmemezlikten gelmeyin..
02 Yorumla
Soran+1 yılHacı giyiyorlar sonrada öküz gibi bakıyolar diyolar abaza diyolar vs kızların genelinde bir sıkntı var
- +1 yıl
Bakılmasını istemeyen kız giymez.. Bugün bir kadın arkadaşımla oturup sohbet ederken o bile baktığını söylüyor.. Fazla cesaret başa iş açar.. Hayvan gibi bakılıp laf atılmadığı müddetçe sıkıntı olmaz. Kadınların hoşuna gidiyor bakılmak.. Ama Onlar bazen erkeğin kim tarafından yönetildiğini unutuyorlar. ;))
Taytı kışın uzun kazaklarla giymeyi seviyorum. Hem üstüne montunu da alıyorsun. Laf atan falan da olmuyor. Kısa üstlerle rahat olamıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzerine uzun birşeyler giyip popoyu kapatınca pek fazla bir seksiliği kalmıyor daha usturuplu bir şeye dönüşüyor
+1 yılonlarında hoşuna gidiyor çünkü o amaçla giyiyolar zaten erkeklerin gözü bende olsun hesabı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı.
+1 yılHicde güzel olmayan giyim Tarzi diyebilirim.
Kadin Dedigin Kadinca giyinir.00 Yorumla
+1 yılŞişko olduğum için giyemiyorum
bilinçli şişkoyum <3
Yorumlara göz atmaya geldim.07 Yorumla- +1 yıl
hırsız @sıkıştım -.-
- +1 yıl
Sen sübyancı sevgilinle ilgilen asmffşdşsja
@sıkıştım - +1 yıl
Canın sağ olsun ^^ @sıkıştım
+1 yılHem rahat diye hmde ego tatmini icn giyiyorum kanka:-D:-D
17 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir ego bu hacı? :D
- +1 yıl
İnsn bzn guzel oldugunu hissetmeye ihyiyac duyar kanka ;-)
Soran+1 yılBu ihtiyacıda popona baktırarak karşılıyosun galiba knk :D
- +1 yıl
Sadce hosuma ve bir o kadrda komigime gidiyor knk
Soran+1 yılKomik?
- +1 yıl
Yoklutaymis gibi bakmalari komik knka
Soran+1 yılbazıları bu bollukta fazlasıyla yokluk çekiyolar myk :D
+1 yılAzdırmayın milleti. Delinin biri yaklar zker. Sonra hepiniz aynısınız dersniz
10 YorumlaOna bakarsan nefes alan kizdan bilr tahrik olan var. Nefes de mi almayak?
23 Yorumla
Soran+1 yılBunu genel olarak yorumlamayın sapkınlıkla erkekliği aynı şey olarak görmeyin!
- +1 yıl
Genel algilamadim zaten farkindaysan. Fakat bir gercek var ki erkekler kizlarin aklina bile getiremeyecegi seylerden tahrik olabiliyor. Kizlarda oyle. Yapacak birsey yok yani. Bence erkekler sortlardan daha cok tahrik oluyor. Ama sortlarda halen giyiliyor. Demek istedigim ya umursanmiyor ya da amaclari bu zaten :)
Soran+1 yılHer iki tarafında aslında düşüncesi aynı :)
+1 yılUzun kazaklarla kisin giyiyorum suana kadar laf atan olmadi
11 Yorumla
Soran+1 yılO tarz pek sorun olmuyor
+1 yılErkekler için giymiyoruz çünkü, onlardan dolayi da kisitlayamayiz kendimizi
06 Yorumla
Soran+1 yılBir şeyi başkası için yapmak zaten aptalık daaa çevrenin tepkisi ve düşüncesinin bir önemi yok mu yani?
- +1 yıl
cıks yok.
Soran+1 yılBeğenilerin bir önemi var ama, beğenilmek iltifat almak hoşuna gidiyor?
- +1 yıl
o da umrumda degil.
Soran+1 yılBuna kendinde inanmıyorsun ;)
- +1 yıl
hı hı
Çünkü hayatımız boyunca erkekler ne düşünecek diye yaşayamayız o yuzden en rahatı tayt
07 Yorumla
Soran+1 yılAma seksi ve güzel bulduğumuz içinde memnun kalıyorsunuz?
Soran+1 yılee erkekler ne düşünecek diye yaşayamayız diyorsun, bu tarz giyinince erkekleri cezb edip sehvetini artıyorsun buda hosuna gidiyor o zaman
Soran+1 yılEtkilemeye çalıştığın insanı özel bir yerde baş başada etkileyebilirsin ama :D
Soran+1 yılO zaman sen taksm meydanda taytını indir ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılbak sende seksi görünüyor dedin cevabı sen söyledin yani
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten seksi göründüğü konusunda hem fikiriz. madem o kadar cesursunuz giyiyorsunuz erkekler bakınca neden tepki gösteriyorsunuz ben işin o tarafndayım yavrum yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yıltamam giysinlerde bazıları külotsuz dalıyor çarşıya. ince çorap gibi tayt modelleri var onlarla gezince g. tlerini görüyoruz ister istemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılsnrada ne bakıyorsun deyip üste çıkıyorlar dmi? :D
+1 yılsen merak et diye giyiyorlardır herhalde. tayt güzeldir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTayt rahat başkaları bakacak diye rahatımdan vazgeçmem :))
00 YorumlaYalan demiyom 2 tanesinin resmen vajina yapisini gordum o derce yapistrms
10 Yorumla
+1 yılYil 2014 Hala Sen...
Bu Sorumu * Ya :D01 Yorumla
Soran+1 yılaa o kadar olmuşmu ya zaman hızlı geçiyor arkadaş :D
+1 yılseviyoz panpa napak giymeyek mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılSen giyme çıplak gez mayk
- +1 yıl
tamam ühü
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSize ne? Neden beyniniz hep Neticeye odaklı?
11 Yorumla Bu tayt olayını çok karıştırdılar.
12 Yorumla
Soran+1 yılAradaki farkınan çokda iyide oldu güzelde oldu tamam mı? ha şu bu şagil giyinir bu bu şagil giyinir.
+1 yılrahat çünkü başkası için rahatlıktan vazgeçilmez
03 Yorumla
Soran+1 yılRahat ama dışarıdaki 10 erkekden 8 i görünce becermek istiyor. Rahatlık bundan daha mı önemli yani?
- +1 yıl
beceriyomu hayır önemli olan bu
Soran+1 yılGözlerle becermesi seni hayal edip fantazi kurması?
+1 yılrahatsız olan giymesin kardeş :-)
02 Yorumla
Soran+1 yılBnce kilolura giymesin dostum diğerleri giyebilir :D
- +1 yıl
leopar desenli tayt giyip balina gibi görünüyorlar :-D :-D
sizene oluuum töbee töbee
00 Yorumlarahatlık daha onemlı demekkı
00 Yorumla
+1 yılHoslarina gidiyodur ^^
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıçını göstermek isteyenler giyer
00 Yorumla
+1 yılEgo tatmini.
21 Yorumla
+1 yılTayt rahat çünkü
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 519 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü seviyorum
00 Yorumla
+1 yılDikkat çekmek için
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?