Evlenmeye o kadar uzağım ki. Hele şu günümüz evliliklerini görünce iyice soğudum.😕 Evlenip ilk aydan pişman olanlar, düğün salonlarına o kadar para bayılıp taksit ödeyenler, yığınla borç altına girenler, ihanetler ve dahası..😏 benim gibi düşünen var mı acep? Evlenip çeyiz dükkanı gezeceğime, bekar kalıp dünyayı gezmeyi istemem garip mi? Toplumun evlenmeyen erkeğe bakışıda hoş değil ama toplum için kendi özgürlüğümden vazgeçemem. 🤭
Bence evliliğin kendisi böyle değil evlilik maneviyatı ve huzuru olan bir bağ bu bağı bilmeyen ya da bu bağın hissiyatından yoksun kalmış bir insandan evlilikte ne beklersinki. Bence şöyle düşün İlber Ortaylının dediği gibi kişiler evlilik için kullandığı masrafı çoğunu dünyayı gezmek için harcamalı gibi bir önerisi vardı böyle bir kafa yapısına sahip bir insanla evlenmezmiydin? Böylelikle o kişiyle gezmiş olurdun.
çeyiz dükkanını gezmem, düğün zaten hiç istemiyorum. nikah okay. millet göbek iki atacak diye böyle bir ortam çekip, üstüne bunun borcunu kapatmakla uğraşamam.
Evlenip gezecek kız bilmiyorum ki karavan aldım sıfır ingilizce Rusça dil biliyorum bir yerde badilmak sıkıyor 370 bin TL ye 220 bin param vardı taksitle aldım son 4 ay kaldi ödemenin bitmesine zaman dolduğunda yanlız çıkacağım tak dedi canıma
Bu coğrafyada bulunmuyordur Çünkü bizler evlilikleri yaptığımızda nedense iki tarafta evlilik sonrası eski kılıfımızı alıyoruz ve yine evlilikleri çevremiz için yapıyoruz Zihniyeti değiştirmedikten sonra evet bu dediğime denk gelmek zor belki imkansız Hatta cinsiyetlere biçilen kılıfları ortadan kaldırmadıkça