Ben 19 yaşına geldim ama bir türlü kabuğumu kıramadım. Tatile bile gidemedim. Gitsem de ailemle gidiyorum. Üniversite açılacak az kaldı ama kendimi buralarda istediği şeyi özgürce yapan hayatını yaşayan bir genç kız olarak göremiyorum. Param da yok, aileme bağlı hissediyorum. Onlardan aldığım 50-100 le bi kız ne yapabilir ki? Sizde böyle misiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
18 yaşımdan itibaren epey aktif bir şekilde geziyorum takılıyorum
İyi geziyorsun da peki çalıştın mı yoksa ailenden mi istedin? Gezmen için rahatça verebiliyorlar mı para
İlk zamanlarda tamamen aile parası, sonrasında Fransaya gittim kendim kazanıp kendim yedim
E dil falan nasıl oldu? Nasıl bir işle sağlıyorsun geçimini
Dil işini çok kolay hallettim, Fransada zaten tanıdıklarım vardı 1 sene öncede döndüm
Kendimi bildim bileli yaşıyorum hiç birşeyi fazla takmamak gerek
22 den itibaren yasamaya başladım hayatımı
Sende yaşıtlarına bakınca sanki vaktin boşa harcanıyormuş gibi geliyor muydu? Benim günlerim mesela hep sıradan geçiyor da. İstesem arkadaşla buluşup geri eve geliyorum. Tatil şehir dışı falan yok
Başlayamadım daha 24 gibi başlarız 🤔
Ben acaba başlayabilecek miyim artık bakalım. Çok boş geçiyor dolanıp duruyorum annem hep yanımda ve param yok onlar gereksiz buluyor para vermeyi. İhtiyacını biz karşılıyoruz zaten diyorlar
Ha o anlamda diyorsan başladım tabii. Annenin düşünce yapısı çok saçmaymış. İş araştır bi an önce olmaz öyle evet..
Bana harcadığı şeyleri sayıyor. Seni şuraya götürdüm para verdik ya senin için diye sayıyor. Onları zaten yapacaksın diyorum ek olarak cebimde olmayacak mı diyorum. Okul kısa zamanda açılacak çalışamam zaten bir iş bekliyorum kendi alanımla ilgili onda da hep ertelendi bişeyler.
Anladım. Hayırlısı olsun be aslan parçası
Aynen reis
Doğduğumdan beri hayatımı yaşıyorum
Nasıl yaşıyorsun kafeler şehir dışı gezmeler falan gibi mi
Benim hayatımı yaşamam1,5 ay sürdü hahahahhaan
Üzülme, daha çok gençsin.
20 23 yarası yaşadım. 24 de evlendim.
Çok kısaymış baya erken de evlenmişsin
Aynen ya ask sanıp evlendim salakca😅 sanırım iki taraflı aynı düşünce var ama simsi 29 um yinre yaşıyorum hayatımı brkarmisscasina
Olan olmuş. Peki çocuk var mı? Daha zordur varsa
Yok yok yapılır mı böyle mutsuzken onu da üzmeye deymrez😊
Çocukken
Nasıl çocukken ya ananız babanız herhalde salmış sizi ne rahatsınız ne güzel. Bizde modern bi aile olsakta kısıtlamaları var yok para harcamaya kafelere ne gerek varmış şuymuş. Çıktığım gün işte gittin oldu mu gitme bi daha uzun zaman diyor
Ailem bana 9 yaşında telefon aldı gerisini sen düşün😄
Her istediğimi yapan bir ailem var
değilim
Çalışıyor musun? Paranı ailen mi veriyor
üni okuyorum gereksiz hacama yapmam verilen para yetiyor ve ayrıca babamın işlerini de yapıyorum
Demek bi şekilde karşılık olarak veriyorlar işte. Bende evin büyüklerine bakan bi anne var bende yanlarındayım arada sırada tek çıkıyorum. Çalışsam da yorulmaktan başka bişey olmayacak. Çok sevdiğim bi meslek var olacak ama şansıma ertelenip duruyor. Nasıl bi bokun içindeyim ya
Evlendikten sonra