Aşk mi daha önemli ya da sevgi mi önemli?
Hangi sizce bir gün aşk mi biter yoksa sevgi mi biter?
Hangi sizce bir gün aşk mi biter yoksa sevgi mi biter?
Sana Aşığım = Çok güzelsin, seni çok istiyorum, benim olmanı istiyorum sonrasını düşünürüz demek..
Seni seviyorum = Mükemmelsin, harikasın, sana saygı duyuyorum, sana güveniyorum, senin için canımı veririm gözümü kırpmadan ve senin ile bir ömür birlikte olmak istiyorum demek..
Bana da öyle dedi ama aşk bitti yani
Sevgi. Aşk mutlaka biter ama doğru koşullarda sevgi ömürlüktür.
Aynen çok doğru kesinlikle ama herkes aşk daha önemli deyince şaşırıyorum niye aşk önemliymiş. Aşk bir gün biter kesin.
Sevgi ömürlüktür sevgi bitmez
Eeee, herkes popüler kültür onlara ne derse onu savunuyor. Üç beş tane ömürlük sevgi hikayesi var, bilmem kaç tane aşk hikayesi var filmlerde dizilerde. İşte bunlar hep algı yönetimi.
Eic için teşekkürler.
bence sevgi kalıcıdır aşk heyecandır.. aşık olan zaten sever ama aşkın verdiği heyecanı da taze tutmak şarttır.. sevginin alışkanlığa dönüşmemesi adına...
Doğru sevgi daha önemli mesela bir hafta sonra görüşünce daha çok aşık oluyor heyecan verici her gün görüşüyorsa aşk biter ve sevgi bitmez yani değil mi
bitmez bitseydi evlilik diye birşey zaten hiç olmazdı hep yanyana olan insanlar sıkılır sevgileri biter ayrılırlardı ama hep yanyana olsan da aşkı kalıcı tutmanın yolları var :)
Yok ya canım sevgi bitmez benim anne babam sevgi bitmez tabi herkes te öyle.
bende aynısını söyledim zaten :)
Dimi :) Ama şimdi gençlere ne yazık aşk daha önemli diyorlar ama evlenince sonra bosaniyorlar demek aşk bitmiş çoktan yani sevgi bilmeden evleniyorlar yazık. BENİM anne babama aşık olmadan severek evlendiler :)
aşk ve sevgi ikiside şart bence.. aşk =heyecan heyecan olmazsa ilişkinin ömrüde kısa olur.. sevgiyle ilişki devam eder ama bir süre sonra bu alışkanlık olur.. annen ve baban aşk yaşamasada şanslı çünkü sevgiyi keşfetmişler birbirlerinde.. ve haklısın sadece aşkla hiçbirşey yürümez :)
Aynen aşk sevgi şarttır ama daha önemli sevgi bunu bil :)
kesinlikle öyle :)
Bence aşk daha önemli *-* sevgi bir yere kadar diye düşünüyorum
Hımm bence aşk biter ama sevgi bitmez
Cevap
26Cevap
günaydın, herşey iyi hamdolsun, teşekkürler, umarım sizinde herşeyiniz iyidir.
Tabiki aşk önemli, Allah' a aşık olan herkesi herşeyi sever, önemli olan Allah aşkıdır
Allah iyilik versin
Ben de iyidir şükür
Olabilir ama ben ce sevgi önemli
Tabi ki
sevgi insani bir duygudur
aşk kişisel
bencilliklerine ve tutkularına bahanedir aşk.
sevgi daha paylaşımcı olmayı gerektirir.
yani aslında aradaki fark kişiliklerdir.
Kesinlikle aşk oyun gibi biter sevgi bitmez ölünceye kadar
Fuzuliye Sormuşlar : Sevmek Mi Daha Güzeldir, Sevilmek Mi? -Sevmek Demiş... Çünkü, Sevildiğinden Hiçbir Zaman Emin Olamazsın
iyim sen nasılsın gizliş?
Aşk diyorum ben.
Gerekli açıklamayı avukatım yapacak. asfg
Idare eder. Hımm niye aşk
Arkadaşlari aranızada Aşk, ve sevgiden hoşlanmayan var mı :)
Yok tabi ki :) ama. bazıları var
l*n bunların iki de aynı değilmi vay arkadaş farklı şeyler mi yoksa önemli olan sadakat sevgi aşk gerisi gelir zaten birbirinize saygılı ve sadık olmak önemlidir
sabah sabah bu mu takıldı aklına ^.^
sevgı sonsuzdur ama ask da bu ısın lokomotıfıdır
ask olmadan sevgı olmaz
Nedenmis aşk olmadan sevgi olmaz midir.
Ben de aşık olmadan sevdim bile.
anneı babanı kardesını seversın tabı canım
onlara lafım yok...
ben karsı cıns olarak dusundum
Doğru ama ben de erkek arkadaşıma aşık olmadan sevdim onu bile
günaydın ikiside biter ya bitmeyen ne varki... ikiside senin kafanda ister silersin ister silmezsin ama sevgi tabi ki biraz daha zor gider..
Olabilir ben de geçmişe baktım hepsi aşkmış aşk bitmiş çoktan. Şimdi de sevgi bitmez ben de birisi sevdim hemde çok. Ama aşk değil şimdi anladım sevgi kalıcıymış
Her şey Aşk ile başlar, süreç aşkı sevgiye sürükler, tutkular arzular, alışkanlığa dönüşür.
Olabilir
gün başlıyor bitiyor
maç başlıyor bitiyor
ömür başlıyor bitiyor
aşkta başlayıp bitiyor
sevgi biraz daha kalıcı bir kavram ama onunda biteni var
Doğru ama sevgi bitmek çok zor
aşka göre daha dirençli ve daha uzun o bir gerçek ama biten ilişkilerde sevgide bir zaman sonra sıfır noktasına geldigi oluyor var böyle bir şey ama konştugumuz bu şey değil onn için olay şöyle bağlayalım pembe aşka göre daha uzun ve kalıcı gibi
Günaydın iyiyim sen nasılsın?
(Ask sorularindan sıkıldım görmemizlikten geldim)
:)) ben de iyiyim teşekkür ederim
Sorun değil
Aşk sarhoşluk gibidir geçici yani ;) ama sevgi o kalpte yeşeren ağaç misali her zaman büyür ve yeşil kalır ;)
Doğru :) yorum için teşekkürler
İkisininde anlamı yok çünkü şimdiki gençler ikisinide bacak arasında biliyorlar
insan çok aşık olur... ama bir defa sever... ve seçer
Dimi
di :)
Aşk ve sevgi aynı değil mi ya? ^^
Hayır aynı değil
Annem hep söylerdi bana ask biter sevgi bitmez sevgi daha önemli dedi
Ben de denememi söyledi ben de aşk önemli düşünmüştüm ama yanıldı aşk denedim hersey boşuna gitti aşk biter başkasıyla tanışıp ve cok sevdim ama aşık olmadım yavaş yavaş aşık oldum ama daha çok sevdim onu, sürekli beraberiz hala. Annem dedikleri çok haklıydı
sevgi. aşkta çabuk uçar çabuk çakılırsın.
Aynen vallah :))
Aşk biter, sevgi kalır :)
Tabi ki canım annem hep der bana aşk tan daha önemli sevgi bunu bilmemi söylüyor :) ben de birisi çok sevdim ama aşık olmadım sevdikten sonra aşık oldum ama sevgi bitmez
aşk geçicidr sevgi kalıcı.. aşk hertürlü biter;)
Aynen :) ddimi
aşk biter... sevgi daha önemli
Dimi
Günaydın :) bence aşk biter
Aynen :))
ikisi bir arada panpa
Mmm
Birisi kuzu eti diğeri dana farketmez ;)
her ikiside bitiyor zamanla.
sevgi daha önemli ve hıcbirsey yolunda gitmiyor
Aşk biter sevgi kalır
Aşk mı daha kolaydır aşksızlık mı
Evet aşk çok basit birsey ama sevgi çok zor sevgi daha önemli
Sevgi...
(L)
Aşk biter.
Ask biter sevgi saygi kalir
Aşkk
Ask biter ^^
aşk..