Güncellemeler
+1 yıl
Sorum yanlış anlaşıldı aşk olarak demiyorum abla ve arkadaşca
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce var mı sevgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
sen onu seviyorsun
ve emojilerden geçilmiyor konusmaaaaaa🙂🔫
Oda atmış hep fark ettin mi ve oda sevşuor mu sence bu günde sordum seviyorum dedi
hayır o sevmiyor
evli mi
Aynen den de nereden anladın sevmediğini bu ünde kendi ağzıyla dedi seviyorum sevmesem hiç takmam bile kayda bile almazdım
ne anlamda sevmesini istiyorsun
Kardeş anlamında diyorum ben seviyor mu
seviyordurda napcan milletin seni sevmesini çok mu önemli
seviyo ama aşk anlamında soruyosan sevmiyo he arkadaşça abla olarak seviyo
Bende arkadaşca ve abla olarak sordum
seviyor bunu sen anlayamıyo musun xd
Hissetmiyorum
sevebildiği kadar sever napcan
Aynen
Asiri ilgili sana abla gozuyle falan bakmiyor ayak yapiyor. Biraz yuz ver bak neler cikiyor icinden
Anlamadım ne alaka şimdi
Yengem yani evli
Abla, sana karşı seviyeli , ilişkiyi dozunda tutturmaya çalışıyor ama seninkisinde bı gariplik var.
Ne alaka gariplik
Ablamı sevmem mi garip
Nereden anladın seviyeli olduğunu ve neden
Abla mi, sevgili mi anne sevgisi mi? Pek ayırt edilmiyor.
Ona karşı çok düşkün bir halin var...
Allah razı olsun sıkıntılarım var ne olursa olsun yardımcı oldu ailemden bile daha çok bir güne, bir gün bana kızmadı ya da sinirlense düzgün bir şekilde söyledi bağırıp çağırmadı ben onu bilmeden kırdım özür diledim ablalar affeder canım sen kendin gibi ol yeter ki dedi ama o beni hiç kırmadı bile ne zaman arasam hiç demedi Erkan ya çok arıyorsun vs konuşurdu sadece dün konuştuk dedi erksn eskisi gibi olalım kahve içme gelirsin vs sürekli konuşunca konuda olmuyor bende yorgunum vs eskisi gibi olsun istiyorum görüşelim vs
Düşün konu bitse bile hade kapatıyorum demez ee öyle yani der konuşuruz ablam ile işi çıkar der sonra konuşuruz vs öyle işte
Empati yap böyle bir insana sende düşkün olmazmısın
Bence , düşkün olmamalisin.
Neden
Bence kendine, duygusal arkadaşlık kurarsan daha sağlıklı bir ilişkiniz olacak
Ne alaka yani konuyu nereye getirme çalıştın
Duygusal boşlukları olan bir insana benziyorsun.
Annenle aran nasıl?
Babanla aran nasıl?
Sosyal hayatın nasıl?
Duygusal hayatın nasıl?
Arkadaşım eskiden vardı şimdi yok annem ve babamla aram iyi ama pek öyle sevgi hissetmedim oda onların ailesinden dolayıdır. Aşırı duygusalımfır ve depresyon dayım
Yengeye tutunmussun anlaşılan.
Başımda donukluk var düşünmeme dışarı çıkınca algılayamama konstraste olamama kendine aynadan bakınca çiekinleşmiş yaşlanmış yabancılaşma var boşa yaşamışlık var
Öyle bir şey asla aklımdan geçmedi bile
Allah iftiradan korusun Allah korusun
Hayata tutunur gibi, yengeye tutunmussun.
Her şey aşk değil...
Sormaz olaydım insanların içindeki düşüncelere bak hele
Yengem benim çünkü anlatığım sorunlar konusunda bana hep yardımcı oldu beni destekledi ailemden çok ya sen olsan ne yapardın empati yap diyorum kendi düşüncen söylüyorsun
Belki, yengen de senden supheleniyordur da ondan dolayı kacamak cevaplar yaziyordur
Tamamda şüphelenecek ne var kendim konuştum dedi senden hiç şüphem yok iyilik dolu kalbin şüphe duysa neden 20 dk konuşsun evine alsın muhabbet etsin görüşelim desin bana açık lise kayıt yaparız vs
Bizim çevre o gözle bakıyor ablam ondan korkuyor diyor şimdi derler mahberi Erkan parasını yiyiyor vs öylede bir şey yok o yüzden öyle diyor... Ve sen zahmet etme yorulma diyor ben zaten bşrneşy istesem söylerim Erkan bana bundan alırmısın ve gün gelir ben alırım dedim seni seviyorum abla sende beni seviyormusun tabi tabi dedi kardeşim gibisin dedi
Ben biraz sıkıldım. Bence, yengen seni sevmiyor sana şefkat gosteriyor
Abladan çok yengenmiş gibi öz ablan mı acaba?🤔
Yengem
😂nasılda belli oluyor. Büyük ihtimal aileye yeni katılmş bir yenge ya da fazla samimiyeti sevmiyor.
teq atmışsın ben anlamamıştım cmdmncmsnx
Ben pek emin olamadım ne bileyim
Neden
Yani bir an önce konuşma bitsin diye yazıyor gibi
Yok be. Bu günde konuştuk seviyorum sneş abla dedim sende beni seviyorsun vs deidm tabi dedi kardeşim gibisin
sen niye yapıyorsun ki kız mısın
Hayır ablam işi vardı yorgunu ben yaptım
saçma mk sen niye yapıyorsun senin işin mi ki
Evet
Çalışıyorum aşçı
anladım
Ablam sevşuor mu sence beni
ne bileyim ben