Koşa koşa giderim... Tek hayalim şu ülkeden gitmek
Valla başka birşey istemiyorum. 4 yıl olarak sonra gitmeye karar verdim.
Bitsin bu karın agrısı...
Valla başka birşey istemiyorum. 4 yıl olarak sonra gitmeye karar verdim.
Bitsin bu karın agrısı...
Ne mi? Hayalden ziyade planlar mevcut. Olacak, başka çıkarı yok yani. Önce bir tiyatro ekibi kurmak. 3,4 yıllık iyi bir sanat vurgunundan sonra az bir süre kariyer, birikim. Ardından dört duvarı ve kariyeri çöpe atıp İsveç'e Grundtjarn kasabasına gidip verandalı bir ev, yanında resim ve gümüş işçiliği atölyesi. Eh birikimden bir de hurda karavan çıkarsa başka da bir şey istenmez.
Buna jatılmıyorum ama anlıyorum. Batı'da ikincis sınıf bir insan olacağına burada daha yoksul yalamayı tercih ederim. Senin kaötığın şey de aslında ekonomik zorluk değil, AKPnin getirdiği islamcı, hukuk dinlemeyen, mafyayla işbirliği yapan, mğteahhitler zenginleşirken ünçversite mezununun A101de çalışmak zorunda jaldıpı rejimden kaçmak istiyorsun.
Yoksa, kşmse ğlkesi zorluk yalıyor diye kaçmak istemez. Ama dincilik, ekonomik zorluktab daha çok boğuyor halkı ve özellikle gençleri
ben anlamışsınız dogru
yok ben alışkınım artık bozuk bir türkçe anlayabiliyorum
Aynen kerdeşim aras kargo kapıyı aç 😂
Benimde imkanım olsa direk Almanya abi
Buraya da sadece tatile gelirm
aynen öyle mülteci olark gitmeye karar verdim
çok kararlıyım bu konuda
hahaha kafaları çok iyi ya şükür edin buzdolabınız suyunuz var demiş dayı biri😂😂😂
hahaha o kadar düştük yani
Kanka ikidir senin sorularına denk geliyom sitede sende benim kafadansın haa hep ekonomik kriz sorular soruyon adamsın gündemi takip etmek ve bir an evvel burdan kurtulmak için
Geçen sokak röportajı izledim gençler diyor gezemiyoruz tatile çıkamıyoruz dayının biri çıktı elinde suyun var diyor 🐑 🐑 🐑🦍🦍🦍🐑🐑😂😂
hahaha bende ona denk geldim adam kafa mükemel "bizim zamanımıza yoktu " ya 2021 yılıda yaşıyoruz orta çagda degil anlıyamadılar bunu
beyin yok algılayamıyorlar... biz gençler olarak bi isteyimiz olmasın mı yani
Tanrı olmak ajbdjagsnsbs
Cevap
9Cevap
Valla bence ülkeden gitmek yerine 5tepeli ve etrafını gönderelim Afganistan a...
yok yok banane avrupa istiyom ben
Himmm sen kararlısın.
Hangi ülke tercihin?
kanada ingiltere diye düşünüyorum
ama mülteci olarak dayı para yok çünki feribotla gitçez
Valla fetibot veya uçak farketmiyor son zamanlarda Avrupa yerine Uganda ya bırakıyor yeğen 😉
Dünya da var olmak istemezdim ama varım napim kk
Hayalim dünyanın gitgide daha kötü bir yere gelmemesi
*bu arada ben hesabımu silmiştim tanıdın mı
güle güle sizin gibilerin zaten vatanimizda yeri yok
biziim yerimiz afaganlar gelsin hahaha evinizde beslersiniz hahah teyze
elbette mültecilerin vatanimizda yeri yok ama senin gibi kani bozuklara tek diyecek lafim budur yani.
benim hainliyim olmadı birine bi zararımda olmadı bunu nerden çıkardınız merak etim teyze
ülkenden memnun degilsin biran önce gitmek istiyorsun bu gayet de yeterli. kani bozuk seni. ha bu arada teyze senin anandir yavrum hadi güle güle benden bu kadar mucuk
Knkm ile balayına gitmek tek hayalim bu şimdilik ya
tatlışım bak yerim seni
Knkm benim sen ye bitir beni sen ol yeter ki
Dur diyen yok. Canim. Sana netarafa gitceksin. Kpinin yolunu. Gostersinler sana heee bide nedem bukadar gitmek istiosun ulke lunapark gibi. Oldu suriyelisi afgani bilmem nesi hepsi sığındı diyemi
En büyük hayalim bir hayalimin olması.
o da iyimiş reis
Var, yok olmak mesela ama yaşadığım sürece bu mümkün değil. Hedef olarak herkesten uzak küçük bir kasaba ve bir ev istiyorum. Umarım olur.
Hepsini gerçekleştirdim, hayalim kalmadı.
oda iyimiş
Tüm hayallerine ulaşmaktansa hayaline ulaşamamayı tercih ederim. Üstelik bahsettiğin şey hayal değil, hedef. Hedefleri başarabilirsin. Ülkeden gitmek hedeftir, görünmez olmak hayal. Türkçe'yi doğru kullanın.
Ben rahatım, Durumumda iyi Şükür, Benim hayalimde ise, Hukuk mezunu olup. Avukat olmak yerine, Daha iyi çalışıp. Savcı olmak :)
Polis Özel harekat olmak
umarım olursun
Umarım🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Hayal yok gerçekler var 😜😜
deme işte öyle aglatçasın beni
O hayal olmayacak ki
Hayalim yok hiç
isviçre:(
Beğenmediğiniz ülkede neden 4 sene daha duruyorsunuz
Öyle konuşuyorsun ki sanki isteyince gidebiliyoruz
çünkü mecburiyeten para yok ögrenciyim ben
@bişeylersorumçıkıcam seni görende zorla tutuyoruz zanneder