Sonuçta korona vakaları hala sürmeye devam ediyor çağırmak zorunda değilim ki. Haksız mıyım sizce anlamadım, akıl verin lütfen?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
tabii ki değilsiniz. virüs olmasa bile zorunda değilsiniz. aşure benim bildiğim adeti zaten kapıdan dağıtırsın. hatta tabağı yıkayarak verdiğim için beni uyaran bir komşum olmuştu, aşure tabağı kapıdan hemen yıkanmadan verilirmiş. usulü adeti budur. hem de zaten virüs var ne mecburiyeti ne arkadan konuşması. insanlar bir garip valla. virüs neden bitmiyor cevap enter
İnsanların her daim konuşacağının bir kanıtı işte. Sen sıkışık durumunda bile yardım edersin, ikramda bulunursun onlar 'evine çağırmadı, dağınık herhalde' der.
~ne çok şeyde ders varmış meğer 🌷
(kesinlikle nankörlük yaptıkları)
İyi de bizim oralarda covidten öncede aşüre dağıtılırdı. Evde ikram edildiğini hiç duymadım. İnsanlara aşure dağıtarak bir jest yaptın zaten, ayrıca evine davet etmek zorunda değilsin.
Cevap
58Cevap
Merhaba,
Yok artık😄 vay be.. desenize ne yapsak yaranamıyoruz!
Siz üzerinize düşeni fazlasıyla yapmışsınız.
Dert etmeyin, güzel insan💐
Çok çirkinleşirlerse "siz davet etseydiniz de sizde toolansaydık." Dersiniz.
Esen kalınız...🍃
18.08.21/15:28
Yok artik! Insanlar nasil tesekkursuzlesmisler boyle. Yok yani korona olmazsa bile sen onlari evine cagirmak zorunda degilsinki.
Onlari dusunup getirip vermissin bide arkandan laf etmeleri hic yakistiramadim.
Da.. sen arkandan laf ettiklerini kimden duydun? Ve bu lafi sana tasiyan kisi onlara ne cevap vermis buda onemli.
Bence laf tasiyan insanlardan da uzak durmalisin.
Aşure yapipta evde ikram etmek garip değil mi benim bildiğim kapı kapı dağıtılır sadece. Bu korona döneminde ne gerek var ay millette garip ya
Yoo normalde de evde ikram edilmez ki dağıtılır. İnsanlara yaranılmıyor gerçekten yapmasan AA bak yapmadı derler. Allah ıslah etsin.
Alakasi yok sacmalamislar kucukken annemgille bizde yaptigimizda hep dagitirdik ayrica o kisileri dusunup gondermissin , eve cagirma zorunlulugun yok belki musait degilsin yani
Ne alakası var yahu
Kim aşure için evine davet ediyor komşuları
Herkes kapıdan dağıtıyor
Çok biliyorlar madem neden kendileri yapıp seni davet etmemiş
Allah kabul etsin
37 yıllık yaşantımda yapılan aşureler kapıya kadar götürülüp dağıtılmıştır.. onlar çok biliyosa yapıp kendileri davet etsinler :)
Senin yerinde olsam bir daha bir şey dağıtmaz, muhatap bile olmazdım. Bu kadar kafasız düşünceleri olan insanlar bunu hak ediyor.
Merhaba, ablacım yanlış anlama ama klasik Türk milleti işte, çok da takılmamak lazım. Mesafe koyarsanız aranıza iyi olur
bu devirde kimseye iyilik yapmayacaksın , koy dolaba sabah akşam ye , vitamin deposu
dağıttığın için teşekkür edeceklerine bir de laf yapmışlar ayy bir dahakine onu da verme bırak bunlardan ne hayır gelir ki
ikiyüzlü yılanlar
1 tabak alabilir miyim :) davet filan bu dönemde olacak iş değil zaten bosuna muhabbet etmişler haksızlar.
Davet etmek zorunda değilsin tabiki arkandan konuşmaları çok yanlış.. sen nezaket gösterip kapılarına kadar götürmüşsün daha ne yapacaktın...
kesinlikle değilsin o komşulara çok bile içine tükür bir dahaki sefer en azından konuşacak doğru konu bulurlar
eve davet edildiğini ilk defa duyuyorum, ayıp etmişler. Onlar yapsaydı da davet de etselerdi keşke. İnsanlar gerçekten çok garip..
Ciddi misin? Bu kadar nankörlük ve aptallık olamaz. Eline sağlık bu arada. Seneye onlara verme lütfen, hak etmiyorlar.
Çağırmak zorunda tabiki değilsin. Yapıp onlara dağıtmış olman bile fazla o komşulara. Çok isterlerse kendileri yapıp cagirsalarmis
Ne kadar çirkin bir davranış öyle. Bırak istediğini söylesinler covid diye bir şey var ülkede hayırdan ne anlar bunlar hiç yemesinler bile o aşureyi.
Allah kabul etsin, zorunda değilsiniz ama bunu dillendirip yapılan ayıba ortak olmayınız, duymazdan gelmek gerek bazen..
Sen iyilik yapıyorsun ama teşekkür edip minnet duyacaklarina arkandan laf ediyorlar. Sence burda yanlış yaptığın bir şey var mı?
İnsanlara laf vermek kolaydır sakız gibi , çiğne dur hesabı. Yani ablacım özün sözü S2ktir et hepsini millet konuşmaya yer arıyor.
Yani aşüre konu komşuya kapıda dağıtılır bence. Bu arada ömrümd ehiç aşure yapmadım ben ya🙃
asure zaten yapilir komsuya ese dosta dagitilir
evde extradan ikram etmeye gerek yok
Ya bu millet bulmuş da bunuyor terbiyesizler ne dedikodusu yapıyorlar teşekkür etmek yerine
Aşırı bir samimiyet yok ise arada kapıdan dağıtılır diye biliyorum
Bırak konusmaya devam etsinler sen keyfine bak 😌 hatta konum at bizde gelelim 😁
Troll sorularınızı seviyorum ya. Eğlendiriyorsunuz 🤣🤣🤣🤣🤣
inan bana hic kimseyi memnun edemezsin. allah kabul etsin diyeceklerine ettikleri lafa bak. yazik
İnsanlar her seye kulp bulur ya bosver doğrusunu yapmışsın sen.
ee zaten komşulara dağıtılır eve davet edilmez ki adet böyle 🙄
birdaha dağıtmazsın bile olur biter bu kadar saçma bir trip olmaz ya
Yok artık normali dağıtmak zaten ben olsam hala o insanlara komşum falan demezdim
boşver en iyisi muhatap olmamak hepsi boş insanlar zaten
iyi de zaten aşure evde ikram edilmez ki yapıp dağıtman uygun olanı
Böyle komşulara değil aşuremi günahımı vermem. Evden koku gelse de polisi aramam djshdjsh
Sen insanlığını yapmışsın gerisine takılma Allah kabul eylesin.
Aşure ne zamandan beri evde ikram edilmiş. Aşure bulmuşlar narlısını arıyoröar
Bi binada güvenlik olarak çalışıyorum canım çekiyor kimse de getirmedi ya
bizde de hep eve gonderilirdi. kimse asure yemesi icin eve davet edilmezdi
incelik edip dağıtmışsın. ben onu da yapmazdım. ayıp etmişler.
aşure kapı kapı dağıtılır evde ikram edilmez onlar yanlış biliyor
Normalde de komşulara dağıtılır, eve cagirilmaz zaten. 😂
Korona varken kapılarına kadar götürdüğüne şükretsinler
Allah aşkınaa ne davetiii bu millette bi alem yaaa..
Açıkçası komşularınızın sergiledikleri davranışa çok şaşırdım. Tabi ki sonuna kadar haklısınız.
Arkamdan konuşan insanlar benim için o kadar değersirdir ki adlarını bile etmem. Uzak olsunlar
Pardon da covid den önce de kapı kapı dağıtıyordunuz.
Güzel soru dikkat çeker👍
Deli mi senin komşular. Onun olayı dağıtmaktır. Ne münasebet eve çağırmak.
Eee zaten aşure dağıtılır. Eve biz hiç çağırmak. Çok saçmaymis komşuların 🤷🤷
Davet etseydin bu sefer konuşacak başka bişey bulurlardı emin ol
Aşure zaten yapılıp komşulara dağıtılır. Adet böyledir
Eve davet etseydin de dedikodu yapacak bir şey bulurlardı, o yüzden hiç umursama
Bir dahaki sefere su isteseler verme. Gerek yok öylesine
bidahakine tükür sümkür öyle ver dedikoduculara banada bi tabak tükürerek ver :)))
Aşure 1500 yildir evde yapip komsulara dagitiliyor. Biraz desteksiz sallamışsın
Ama zaten dağıtılır ben eve çağırma zorunluluğu olduğunu ilk defa senden duydum
Keşke vermeseydin, tiplere bak hshshd. Yaşanmaz bunlarla
kadınların bu fitne fesatlıkları sizin bu içinizdeki saf kötülüğün sonu gelmeyecek
öyle bir zorunluluğunuz yok, yapmak bile zorunda değilsiniz..
boşverin..
Ulan buldunuzda buluyorsunuz bu kadar yüzsüzlük olmaz ki!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?