Kadınlara karşı birçok adaletsizliğin ve katı kuralın olduğu şu dönemlerde kız olarak doğduğum için gerçekten çok mutluyum fakat kişilik özelliklerime bakınca keşke bi erkek olaymışım be dediğim o kadar an var ki. Çocukken nerflerle büyümüş bi kızım ne beklenir be:D
Her iki cinsiyetinde iyi yanları ve kötü yanları var. Tabi ki karşı cins olmayınca bol keseden atmak , sallamak kolay geliyor insanlara. Aslında zorluk doğduğun aile , coğrafya ve cumhurbaşkanında başlıyor. Yoksa her iki tarafında öyle aşırı zorlanacağı bir durum söz konusu değildir. Para olduktan sonra herkes kendi cinsiyetinin tadını çıkarabiliyor ama o olmadan hayat cidden çok zor olabiliyor. 😂
Erkek olmak isterdim yeniden.. Ne işim olur onca tantana ile.. Yok o sarkmis yok öbürü kalkmış , yok o yok bu... Erkek olucan ağa kenarda bekleyeceksin..
teşekkür ederim kardeşim, aynen böyle oldu. Hatta kendisinin avukatı bile benim haklı olduğumu, para için onun avukatlığını yaptığını söyledi. Bunu benim avukatımın yanında, yüzüme söyledi. Ama yine hakime hanım yine onları haklı görüp "hiç şiddet göstermemiş, aldatmamış bana" sırf erkek olduğum için 50.000 TL tazminat cezası verdi. 6 yıl oldu hiçbir kadınla bir ilişki yaşamadım. Hayatıma girmek isteyen kadınlar oldu ama ben izin vermedim. İleride evlenirsem de resmi nikah istememesi ilk şartı olacak.