Ben ailemle yaşamak istemiyorum ama bir türlü anlamıyorlar ne olur yardım edin?

Size oturup aile dertlerimi anlatmayacağım ama ben çok sorunlu bir aileye sahibim. Ailem eski kafalı olmakla beraber ağzı çok pistir, babam desen kızıyla nasıl konuşacağını bilmez, kardeşim bizim yanımızda bile küfürlü konuşur. Odamı buzdolabıyla dolabımı ise menemen kavanozlarıyla paylaşıyorum. Maddiyat durumumuz var mı var... Ama babam araba alma derdinde, annem ev alma... Babamın geçmişte yediği naneler yüzünden ev kredisi çekemedik, gerçi bir hedef belirliyorlar ama o hedefe yürümeden duruyorlar. Kendinden haberi olmayan bir aileye sahibim, ailemi sevebilmem için ne bir aktivitemiz var ne de sevgi göstergesi... Ben çalışmaya başladım, odamda çıplak uyumak istiyorum onu bile yapamıyorum. Annem küçüklüğümden beri kavga gürültüyle hep üstüme yürüdü, saçımı okşayıp gönlümü almak yerine hep parayla kapattı, babam tarafından çok ezildi küçük düştü hıncını benden aldı. Babam desen annemin arkasına saklandı, hep borcu açtı ve s*kinin keyfine baktı. Hiç bir şey olmamış gibi borcunu ödemeye devam ederken kızına yirmi lira harçlığı bile çok gördüğü oldu. Ben üniversitede tek yaşadım, az çok gözüm açıldı. Eve geldim ve bulunduğumuz şehirde ayrı yaşamak istiyorum, hem kendimi daha çok keşfetmek istiyorum, hem de ailemle mutlu değilim. Ben bu evden illa evlenerek çıkmak istemiyorum, evet ben bir kadınım evet ailemin olduğu ilçede tek yaşamak istiyorum. Çünkü ailemle mutlu değilim, hiç değilim. Aileme bir lira bile vermek istemiyorum, bize babam hiç güven aşılamadı. Hayatımdaki hiç bir erkeğe ve kadına güvenmiyorum, bunun esas sebebi babamdır. Beni üniversitede okuttu evet, ama ağzıyla kuş tutsa parasız bıraktığı günleri unutamıyorum, onu affedemiyorum. Hep nefretle bakıyorum, sesini duyunca bile iğreniyorum. Annem desen beni çok kırdı, psikolojimi bozdu. Şu an özgüvensiz ve sinirli bir bireyim ve bunda en büyük etken annemdir. Bana kızdığında beni hep aşağılardı, aşağıladı. Çok özgüvensizim, senelerdir aşamıyorum. En kaliteli parfümü de sıksam, en havalı kıyafeti de giysem ben çırılçıplak ortalıkta bırakılmış sevgisiz bi kız çocuğuyum. Bu kız çocuğunu bırakmak için ailemden gitmek istiyorum, ama annem işleri cazgırlığa döküyor. Ben ailemle mutlu değilim, sevmiyorum. Ama hiçte sevilecek tarafları yok be... Ne olur bir şey söyleyin, adminlerden ricam sorumu süper soru seçsinler. Çok görüş istiyorum, ve ona göre karar sürecine giricem.
Ben ailemle yaşamak istemiyorum ama bir türlü anlamıyorlar ne olur yardım edin?