bir yere gittiğimde 'acaba karşılayabilir miyiz?' demeden bişeyler alabileceğim bir Türkiye'de yaşamak istiyorum. Başka bir ülkenin parasına endeksli bir şekilde alacağım şeylerin fiyatının artmadığı bir Türkiye'de yaşamak istiyorum. Kimsenin 'ailem ne der' diye düşünmediği bir Türkiye'de yaşamak istiyorum..
Say say bitmez. Ama en önemlisi halkın uyumadığı bir Türkiye'de yaşamak istiyorum.
Almanya gibi olacaksa yaşanır Kanada İsveç felan yoksa zaten yaşanmıyor Dünyanın en zor ülkesi Türkiye yapılan araştırmalar sonuçu burda yaşayan zaten ödül verilmeli
O kadar sorunlu bi ülkeyiz ki nerden başlasam bilemedim en iyisi başlamamak. Allahim sen konuyu biliyosun.😅
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazı partilerin, yalan medyanın, tiktokun, sahtekarlığın, abazalığın, zinanın, islamofobinin, cinsellik düşkünlerinin, batıyı medeniyet Arap kültürünü İslamiyet sananların, birtakım ideolojilerin olmadığı bir Türkiye'de yaşamak isterdim.
Atamızın uygun gördüğü bir Türkiye’de. Afganistan sonrasında aslında laikliğin ne kadar önemli olduğunu herkes anlıyor, daha önce anlamayanlar da kabul ediyor.