İnsanlar ne zaman haddini bilecek bu ülkede ya? Twitter'a bakıyorum yok helak olan yok Allahın lanetlediğini ben de lanetlerimler falan. Bu kardeşim oğlu yavşaklara mesaj atsam hepsi, istisnasız hepsi çırılçıplak foto falan atar. İş başkasının tercihlerine gelince bir anda mahkeme kurup kafasına göre herkes fikrini söylüyor. Hayattan, bu ülkenin hadsizinden, kendi inançlarını empoze edemediği için kin kusan iğrenç ağızlardan nefret ediyorum artık. Bunları yapmayın.
Ebrar Karakurt'un LGBT+ bireyi olması, ''hadi hayatım hakkında kafanıza göre yorum yapın'' demek midir?
Yüksek medeniyet ve insani seviyeye ulaşabilmemiz için insanların dinine, giyinişine, cinsiyetine saygı duymamız gerekir. Kimse de kimseye bu konularda hesap sorma hakkına sahip değildir. Hesap sorulacaksa kendi inanışım gereği bunu zaten hepimiz göçüp gittiğinde bunu Allah yapacak. Beni alakadar etmez kim ne yapıyor herkes kendinden sorumlu. Bakın kendi inanışım gereği dedim bir başkası öldükten sonra hesap olmayacak da diyebilir o da beni bağlamaz.
Sevmek zorunda değilsin, hatta o kişiyle arkadaş olmak zorunda değilsin, sevgili olmak zorunda değilsin sana aykırı biriyse uzak durursun olur biter ama saygı duymak zorundasın. İsterse ateist olsun ister lezbiyen ister gay ister engelli bana ne? Kime ne? Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim. Ben ne dinsizler gördüm fakire yardım eden, hayvanları doyuran, öksüze ev sağlayan insanlara saygı duyan. Ben ne dindarlar gördüm önüne gelenle kavga eden, hayvan ve insan sevmeyen kendini eve kapayıp sabahtan akşama kadar hatim indiren ve hiç bir iş yapmayan. İnancım gereği diyorum yine söylüyorum Alllah o hesap gününde gerçekle gerçek olmayanı da ayıracak. Kimse kimseyi kandırmasın. O yüzden herkes edebini takınsın. Nitekim günümüz dünyasında yerlerde çok edep görüyorum. Edebini kaybetmiş insanlardan geriye kalan. Saygılar.
Sen de sui zan ediyorsun ama. Ne demek istisnasız herkes? Neyse. Ünlü kimseler kendilerinin tanımadığı sayısız insanın takipte kaldığı hesaplarda paylastiklarina iyi kötü yorumlar geleceğini zaten kabul etmiş olur. Tabii ki saygı çok önemlidir, tabii ki üslup çok önemlidir lakin kim ne derse desin güneş halen güneş, dünya halen dunyadir. Anlayana.
Ben kimseyi eleştirmem herkesin kendi hayatı ama Lut kavmi eşcinsellik yüzünden helak olmuşken ben çıkıpta lgbtyi savunamam. Bazı şeyler size basit gibi gelebilir ama bu ülke müslüman bir ülke bu tür tepkilerin gelmesinden daha normal ne olabilir
Evet. Belki bizim Ebrar’ı eleştirmemiz, onun özel hayatına karışmamız yanlış bir şey olabilir. Ama biz sokaklara çıkıpta LGBT+ yi savunamayız. Yaptığı şeyin yanlış olduğunu sadece biz düşünüyoruz. Hani “Düşünce”lerimizi özgür bir şekilde ortaya sunmamız diye bir hakkımız vardı ya. Onun gibi düşünün. Ebrar kendi düşüncesini kendi isteğini açıkça ortaya koymuş. Ben LGBT+ üyesi değilim bu arada. Desteklemiyorum. Ama bence siz ebrarın LGBT+ üyesi olması hakkında değilde, uğraştığı mesleğe yani voleyboldaki çabasına bakabilirsiniz. Mesela kadın çok büyük başarılar elde ediyor. Ama biz bunları göremiyoruz. Neden acaba. Bence ebrar hakkında böyle konuşmanız çok yanlış…
Açıklamasına gerek yoktu zaten görünen köy kılavuz istemiyor. Tamam olabilir ama bunu bu kadar gözler önünde yaşıyorsa milletin lafını da çekecek kusura bakmasın Bu gibi sapkın durumlara alkış tutacak değiliz ancak ve ancak sessizliğimizi koruruz ama herkes aynı olamıyor.
Ne diyecektik;"Aaaa çok yakışmışlar yuaaaaa.."
Geleceğin gençlerine örnek oluyorlar bu gibi tiplere fazla prim verilmemeli!!!
Arkadaşım insanların cinsel tercihine sapıklık diyorsun, bir de prim verilmesin, taciz etmemiz normal demeye getiriyorsun.
İnsan olmayı öğrenin. Köyünüzden çıkalı iki nesil geçmiş olması lazım, yok ben şehirli olamıyorum kendim gibi olmayanı linçlerim diyorsanız da dönün tarlanızı ekip biçin.
Senin bana şu an yaptığın nedir? Köyüme ger döneceğim... yaşam şartlarımı bilmeden ezbere konuşmamanı tavsiye ederim.
Taciz konusuna gelecek olursak insanların karşıt düşüncelerini belirtmesi taciz değildir. Madem olumsuz görüşleri kaldıramayacak o zaman özel hayatını gizli tutacak...
Eşdeğer, gayet eşdeğer. Türban nasıl bir tercihse, bu da bir tercih. Kendini birincil, kalan herkesi ikincil vatandaş gören faşistler pek anlamaz tabii bunu.
O kadar asimilasyon fazlaysa türban da yasaklansın, sonuçta bize dışarıdan gelmiş bir şey.
Benim evde boxer'la dolaşmama kimse karışmadığı sürece ben de kimseye karışmam. Geçen komşu annemi arayarak ''senin oğlan evde iç çamaşırı ile geziyor, karşı pencereden görüyoruz uyar onu'' dedi. Evimde boxer ile de oturamıyorum arkadaş yaaa ama onu diyen komşunun kızı benim boxer'ımdan daha kısa şortu dışarıda giyiyor. Erkeklere özgürlük!!!
Istersen cami acip dolas sen kendi evindesin. Kimsenin senin evinin icine karismaya hakki yok bence. Baskasi kalkip karisini dovse herkes gozunu kapatir senin boxerini olay ediyolar 😅 ne gunlere kaldik
Hakaret etmek yanlış, buna katılıyorum.. Ama alkışlamak veya destek vermek zorunda da değiliz öyle değil mi? Veya tasvip etmiyorsak bunu dile getirme hakkımız da var.. Lgtb bireylerin , çarpık cinsel / aşk hayatlarını gözümüze sokmalarından da ben rahatsız oluyorum.. Rahatsız olduğum bir şey için de susmak zorunda mıyım? Ben de Lgtb dayatmasına karşıyım.. Tamam insandır , tercihi kendisini bağlar.. vay efendim sen neden böylesin diye linç etmeye kimsenin hakkı yok. içki içen , zina yapan , faiz ve haram yiyen insanlar kalkmış livatayı lanetliyor.. ee sen de günahkarsın... bu tip aşırı tepkileri bu bağlamda çirkin ve yersiz bulsam da , evet dediğim gibi , Lgtb bireylerin anormal aşk hayatlarının toplumun gözünün içine sokmaları da beni rahatsız ediyor..
Aile kurmak çocuk sahibi olmak istemeyen Lezbiyen gaylar üreme organları alınsın çünkü gerek Yok onlar için hayat cinsellikten ibaret ama erkek kadın ilişkisi evlikte öncelikle cinsellik başlar sonra sorumluluklar ağır basar çocuk yetiştirme olur ama cinselik yinede yaşanır ama Lbgt ilerisini dusunemeyen ve ailesinin dislamasindan oluyor pidikologa goturmek yerine dışladiklarindan oluyor veya aile içinde tacizlerden erkeklere ilgilerini yitirebiliyor veya erkek içinde kadınlar hemcinslerinizide dikkat edin erkek kuzenim küçük yaştan beri komşusunun tacizine ugramış ilişkiye sokmuş kocama söylerim seni diri diri yakar demiş ama Allah'ın işi kadına tır çarpıp ölmüş yeni yeni açıkladı bana kızlardan aşırı çekingen bu tür hayatlar eş cinselliğe yönlendirebiliyor
Kimse yargi dagitmasin ya yeter artik. Hosuna gitmeyen varsa bakmasin izlemesin. Yok cocuklara kotu ornek bilmem ne. Consel yonelim tercih degil! Herkes bunu anlasa iyi olur. Kimse yargilanmak istemez degil mi? kimsede keyfinden lezbiyen homo falan olmaz.
Bu lgbt üyeleri haddini bilsinler, kimse onlara saygı duymak zorunda değil nasıl saygı duyun diyebiliyorsunuz. Evet dini olarak helak olan milletin hareketleri onların yaptığı, lgbt üyesi bireyler yaşadıkları için kimseye hesap vermek zorunda değil ama biz bu düşüncelerimiz için haddinizi bilin diyecek kadar ileri gidebiliyorsunuz. Hani sizin haddiniz hududunuz?
Sen once kendi igrenc agzina bak. Savundugun veya elestirdigin her ne olursa olsun bi kadin olarak kullandigin uslup cok ama cok igrenc.
Konuya gelince : Sahis lgbt bireyi olabilir ama bunu her platformda vurgulamasi kabul edilemez. İyi anla secimine lafim yok her insan ozgurdur istedigini yapar ama bu ben ozgurum her yerde bagira bagira ben gay im ben lezbiyenim diye reklam yapmasi anlamina gelmez. Bu evrende sadece biz yetiskinler degil cocuklarda yasiyor ve gelisimlerini etkilicek konusmalardan, davranislardan uzak durmali ya da dikkat etmeli her yetiskin.
Saygı duymuyorum. Her şeye saygı duyamam. İnsanın bir duruşu olmalı. Bu şekilde kendini reklam yapmadan önce biz onun cinsel hayatını asla düşünmedik incelemedik olimpiyatlardaki başarılarını düşündük. Bunu bize düşündüren bir nevi kendisi oldu. Duyar başarısız :)) Millet kabul etmek zorunda mı? Herkes tabi ki fikrini söyleyecek böyle ulu orta konuyu açarsa. Dinimize göre uygun değil biz de kabul etmiyoruz. Zorla mı? Ne bu şiddet? Kendi öfkene bak istersen.
Fazla gündeme getirmenize gerek yok.. ben LGBT yi hiç bir şart altında desteklemem madem tercihiniz bu fazla dışarı vurmayın kim olursan ol.. vede hiç birine sırf lgbt bireyi diye dışlayıp kötü söz söylemedim ama. Bunu normal olarak karşılayamam.. bana ters
Hastalıklı olan bir seye kalkipta alkış tutacak saygı duyacak destek verecek helal olsun diyecek degilim tedavi olmasi gerekiyor bu normal bir sey degil normalmis gibi gosterilemez eger gosterirsen bunlar azıtirlar kudururlar iyicene zaten oyle de oluyor kalkıpta sokaga cıkip ben özgürüm benim hayatim benim tercihim bilmem diyipte hic bagiramaz ne halr yiyorsa kendi icinde yesin dısariya gostermesine gerek yok gosterirse tepkiyi de alır bunlara dur demek gerekiyor
Ya bi. sg milletin düşüncelerine bile saygı duymayan sizler aynı şekilde muamele görünce zorunuza gidiyor. Haddinizi siz bilinki herkes bilir. Dusunce özgürlüğü var. Insanlar her b. kunuzu tasvip etmek zorunda değil yâda sizler her b. ku yiyince kimse ağzını, hayat görüşünü dile getirmemek zorunda değil. Çıplak resim demişsin. Önünuze gelen karaktersizle birlikte oluyorsunuz ve kendi pisliginiz oyleki herkeside o pi. slikler gibi zannediyorsunuz Onunuxe gelene soyunmayin. E sen soyunursan bakanda bakar. En azindansa heteroseksuellik normal anormal olan digeri.
Eeee herkes fikrini söylüyormuş ya işte... Nesi garip olayın anlamadım? Fikirler iyi de olur kötü de. Diğer tüm alan ve konularda buna fikir ve düşünce özgürlüğü denilmiyor mu zaten? Buraya kadar sıkıntı yok abartmayın. Fiziksel, ruhsal veya ekonomik şiddet ya da yaptırım olmadığı sürece sorun yok kimse için. Biri lezim demiş özgürlüğünü kullanmış, diğeri iyi bak yedin demiş o da düşünce özgürlüğünü kullanmış. Sorun yok
Toplumda herkes cinsiyetine uygun role bürünmelidir. Bu toplumun düzeni için böyledir. Boyle seyleri ünlü kişiler yapıp sonra bir de gözümüze sokarsa artik toplumda normal bir şey haline gelir. Bir yanlışı yapmaktan daha sakıncalı olan şey o yanlışı insanlarin gözünün önünde yapıp o şeyin normal hale gelmesine aracı olmaktır.
6
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Nerden biliyon ya hepsi çiplak resim atarmiş bak bak. İstisnasız birde. Evet karşiyiz, karşiyim dinimi kimseye empoze etmiyorum. Ama kendi haram tercihlerini normalleştirmeye çalişanlara karşi da SUSMUYORUM, SUSMUYORUZ SUSMAYACAĞIZ. Sen bu ülkede bir vatandaş olarak istediğini paylaşiyorsan bende paylaşirim. Istediğime yorum yapar fikrimi söylerim.
@RyūnosukeAkutagawa kimseye hakaret etmedim açık aramak için bu kadar uğraşma. Eleştirim gayet de düzgün aynı türkçem gibi. Ne yazsam ne yazsam diye kendini yormuşsun. Yazık
Sadece senin üzerinden yazmadım. İstediğime yorum yaparim fikrimi söylerim demissin ona istinaden söyledim. Ki bende paylasırım yazmıssın o ben de* olacak.
Ne çarpık ilişkisi mk? Tarih boyunca her zaman var olan bir şey. Viktoryen dönemin burjuva ahlakını hıristiyanlar bıraktı, bizim millet sahiplendi resmen.
Ulan alt tarafı kadının teki başka bir kadınla seks yapıyor, neyine takılıyorsunuz bunun bu kadar?
Sane ne ya sen seviyorsun savunuyorsun diye bende mi sevip savunmak zorundayım. Bana ters böyle şeyler sevmem de savunmam da. Bana bu sapıkların avukatlığı yapma
Off karşılık vermeyip sussalar hiç gündem bile olmayacak. Siyasette ve dinde kimse kimseyi ikna edemez, adamın düşüncesi o ne kadar tartışırsan tartış değiştiremezsin. Ülkenin bir kısmına göre bu hastalık ve günah bu adamlara bunu anlatamazsın tartışmak çok gereksiz.
Modacı Cemil İpekçi de eşcinsel. Bu adam THY'nin kabin ve personel giyim tasarımları yaptırılmadı mı? Kimse de vaaay bu adam eşcinseldi, neden bunlar bu adama yaptırıldı demedi. Kimse kimseye karışma hakkına sahip değil.
Beni Ebrar'ın uçkuru ilgilendirmiyor, hatta kimseyi ilgilendirmiyor. Beni ve hepimizi ülkemizdeki yangınlar, seller, göcmen problemi ilgilendiriyor. Böyle saçma gündemlerle uğrasmak yerine, herkes asıl gündeme odaklanmalı!
Faiz olmuş 'kredi' Zina olmuş 'aşk'İçki olmuş 'aslan sütü' Rüşvet olmuş 'hediye'Gıybet olmuş 'iki lafın beli'Eşcinseliğide normal hale getirdiniz ya helal olmasın sizere-state://background_color_rgb (255, 255, 255), font_color_rgb (15, 20, 25), justifyLeft
Gram ilgilenmiyorum paylaşımını okumasam farketmezdim bile, ben kendi hayatıma bakıyorum keşke bu geri kafalılar da kendi hayatlarıyla ilgilenseler de bu rezil durumdan kurtulsalar
Açıklaması ile açıklamadığı dönem arasında hiç bir fark yok benim için. Açıkladığında tek tepkim ''ben tahmin etmiştim'' zaten diyip minik bi sevinç yaşamamdı :)
Bu hayatta kimse beni ilgilendirmiyor demek istediğim. kim ne yapmişsa ne kazanmışsa umrumda değil. Kimsenin de fanı değilim hiç kimseye hayranlık duymuyorum.
bu konu bireyin kendisinden başka kimseyi günlerdir herkesin ağzında olacak şekilde ilgilendirmemeli. ortada şaşılacak hiçbir şey yok ne tepki gösterilecek ne de övünülecek, koruma ihtiyacı duyulacak hiçbir şey yok. bireyin cinsel yönelimini sorgulamak kimsenin haddine değil ki boşa kürek çekip gündem yaratmaktan öteye gidemezler.
Ben cinsel tercihini hiç kimseye söylemedim söylemem de bu nedenle kimse beni eleştiremez... o da söylemesin... Söylüyorsan bunu bunun bilinmesi istiyorsan gelecek eleştiriyi de kabul edeceksin...
Bu ülkede “kimin kimi s. ktiği” her zaman saçma şekilde tepki görüyor. Kimseyi ilgilendirmeyene laf edenler, herkesi ilgilendirene aptal saptal tepkiler veriyolar maalesef
Filenin Sultanlarında halen Ebrarı destekliyorum bu devam edicek herkes saygı duymak zorunda ama ben tasvip etmiyorum buda benim görüşüm.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hele birde solcuysa nevsin menguye baktım instagramda neler yazmış ahlaksızlar kadına. Kültür seviyesi düşük toplumlar anlayışsız oluyor empati filan hiç yok bu kadın beni dava eder diyede cekinmiyorlar
Ebrar'a laf atan herkes ama herkes aslında kendisi ahlaksızdır. kendi mide bulandırıcı ahlaksızlığını gizlemeye çalışırlar.
siz ne lan
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İnsanlar sapkınlık yapınca haddini biliyor ama dinine ters düştüğü hatta bu yüzden helak olunan kavimler var olduğu ve bunu cididye aldığı için mi haddini bilmiyor
LGBT benim icin normal bir sey degil ve hic bir zamanda saygi duymayacam bu psikolojik bir sorun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Buna laf atanlardan nefret ettiğin kadar dine veya herhangi sana ters düşen başka konuya laf atanlardan da nefret ediyorsundur umarım. Çünkü tek taraflı insancıl olmanız da baydı artık.
Özelini gözümüze gözümüze sokarsa kimse kusura bakmasın lafımı esirgemem. Hayvanlıktan bile beter bir durum Gitsin evinde kapalı kapılar ardında napıyorsa yapsın kendi tercihidir
ben oynadığı oyuna bakarım ehrkesin kendi hayatıdır
voleybolcu kızların kıyafetine veya ebrar'ın yönelimine tepki verenler milyonlarca mülteci konusunda 3 maymunu oynuyorlar malesef
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Başımıza taş yağacak helak olacağız siz hala laylallom derdindesiniz yazık ya. Müslüman biri bunu kınar kınayamıyorsa kalbiyle buğz eder onu da yapamıyorsa imanından şüphe etsin
Kızın üstüne gidilmesini doğru bulmuyorum ama yaptığı da yanlış birşey bence. Lgbt bireyi olması değil bunu paylaşması. Bir sporcu, kitlesi olan bir insan. Üstelik çoluk çocuk dahil. Onu örnek alan binlerce genç kız var.
herkesin hayatına kimse karışamaz... genelde tepki verenlerin çoğunun yemediği b*k olmuyo ve bu arada lgbt bireyleri olarak hele ki homofobiklerin ne dedikleri umrumuzda değillll
Tabi ki hayır, İsteyen istediğini yapabilir kadının paylaşımında bir sıkıntı da yoktu keşke kaldırmasaydı. Onun haricinde LGBT destekçisi değilim şov yapmalarını da hiç sevmiyorum fakat herkes kendi hayatini yaşıyor karışmak saygısızlıkt
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neredeyse 80 yıldır bazı şeyler empoze edilmeye çalışılıyor ama ona bir şey demezsin işte. Buna da yazık
Ne sokmuş arkadaş insanların gözüne? İnsanların toplumda var olmasını kabul etmek zorundayız hepimiz. Napmış seks kasedi mi atmış? Normal bir fotoğraf atmış, heteroseksüel biri atsa kimsenin ikinci kere bakmayacağı bir fotoğraf sırf lezbiyenler diye yasak mı oluyor?
Kardeş ebrar için söylemedim gel senle bi taksimde gezelim gaylar lezler sokakta sevişcek nerdeyse tamam özgürlük anladık ama özgürlükte biyere kadar git evine ne yaparsan yap bizi ilgilendirmez ama insan içinde yapılan olmaz kardeş
İyi çoluğun çocuğun yok heralde seninde toplum kuralları ve ahlaki değerlerimiz var sen gelip sokak ortasında herkesin gözü önünde yapamazsın ben görmesem çocuğum görüyor senin o kafan almaz ama bunları
Çoluk çocuk öpüşen insan görünce ahlaksızlaşmıyor. 18 yaşıma kadar varoşlardan, muhafazakar kesimden çıkma çocuklarla okul okudum, top oynadım dolaştım falan.
Alayı sapıklığa meyilli, aileden çarpık tipler.
Çocuğa kendiniz ahlak verdiniz de millet bozuyor sanki. Bizim zamanımızda Krista Allen filmleri yayınlanırdı televizyonda, hiçbirimiz çocuk halimizle izleyip sapık olmadık.
Bu baskıcı zihniyet ülkeyi ele geçirdiğinden beri toplu tecavüzcüsünden, çocuk tacizcisine her türlüsü cirit atar oldu. Ve bunları yapanlar burada ahlakçılık tasladığınız insanlardan değil, çoğunlukla öpüşen çift görünce sataşan tiplerden çıkıyor.
Kardeş ben görmesini istemiyorum bi halt Yiceksen git evinde ye ortalıkta yapma bu benim düşüncem sapık zihniyetlerinizi kendi hanenizden sokaklara saçmayın
İnsanlık senin dediğin gibi olmuyor insan ahlak üzerine yaratılmıştır hayvan gibi sokakta sevişerek modern insan olduğunuzu sanmayın git evinde kimle napıyorsan yap