Biz kadınlara neden para ev mal mülk sevdiriliyor?

Şunu farkettim türkiyede bazı kızlar araba olmayınca evi olmayınca iş olmayınca erkeği istemiyor ama sonrada mal mülk için evlendiği zaman ben mutsuzum diyor cunki sen maneviyattan mutlu değilsin. Maddiyattan mutlu olduğunu sanıyorsun ama mutlu değilsin azeri bir gelin tanıdım yemin ederim melek gibi. Maddiyata hiç bir şekilde önem vermiyor ama olması gereken zaten bu değil mi? Bilmiyorum bir insana hiç bir zaman statüsüne göre yargılamadım. Benim dayım maddi durumu yok evlerine giriyorum mutfağa da girerim yeri gelir yemek yaparım. Ne gerek var araba ev v. s. Dünya malı geçici değil mi zaten. Erkeklere hak veriyorum. Ne yapsın fakir olanlar onlar insan değil mi? Her insan aynı şartta yaşayamıyor. Kimileri çok zor şartlar altında yaşarken kimileri doğuştan şanslı oluyor. Bir insanın statüsünü sorgulamamız gerektiğini düşünüyorum. kız çocukları küçük yaştan zengin birine vericem seni evi olsun paran olsun rahat yasa diye söylüyorlar. Ben bir kız biliyorum 15 yaşında ben zengin birinle evlenecem esimin parasını yiyecegim diyordu. Ya polis ya amir ya avukat ya doktor diye. Hangisinin maaşı coksa. neden kendi ayaklarının üstüne dur kızım denmiyor da eşinin parasının yersin deniyor. Ve bir kadını bu kadar basit gösteriliyor.
Biz kadınlara neden para ev mal mülk sevdiriliyor?