Yine de Allaha ibadet etmek istiyordum.
Boşanıyorum, çocuğun velayetini istemiyorum. Yine de bana verirler mi?
Yine de Allaha ibadet etmek istiyordum.
İnançlıyım diyorsun, namaz kılıyorum diyorsun ama kendi karnından çıkan çocuğu, canını kanını istemiyorsun. Kim için hemde, nefret ettiğin bir adam için... Bu mu dindarlık... Bu mu Allah sevgisi.. bazı şeyleri şeklen değil kalben yapın. Vicdan olsun biraz, gerçekten kan pompalayan kalbiniz biraz sevgi üretsin
Kocan da sen de insan değilsiniz ki, dininizden bize ne, isterseniz krem peynire tapın... Sevişmeye gelince ouvwy, çocuk olunca istemiyoruz... İkinizin de hak ettiğiniz cehennem hayatını yaşamanızı dilerim.
Cevap
20Cevap
Sen öncelikle ne kadar baskı altında kalsan da ne inancın nede namazından vaz gecme her zamanlımla
Olabilir evlenmişsin lakin onun böyle yapması daha kötü ki eşlik görevini yapmamış sen onu o halde kabul edip eş oldun lakin senin inancın dinine karşı saygılı olmak yerine o inancın dan ayırmak istediyse bırak yoluna sensiz devam etsin
Eğer ki sen istemeyip oda istemiyorsa devletin cocuk esirgeme kurumu alır
İstemiyorsan eğer babaya verirler, babada bakmak istemezse devlet çocuğunu alır yurda yerleştirir... Bu sorunun cevabı ama Allah sizin cezanızı versin!
Bakamayacağınız çocuğu neden yapıyorsunuz iblisler.
Hristiyan eşinin islamı kabul etmemesi seni dinden çıkarmaz. Kim söylüyorsa, Allahtan bilgi görüşmü almış. Ümidini asla kaybetme. Fakat şu konu var ki, çocuk cahildir, ve ondan mesulsun, asıl bu seni dinden çıkarabilir, bir insanı kazanabilirsin
senaryo değişik ,
sen din allah imandan bahsediyorsun ama anne olarak cocogunu istemıyorsun .
kafir en azından bir sıfat sen ondan da aşağı olmussun .
Öncelikle geçmiş olsun. Yasal konularda bilgi sahibi insanlara danışman daha sağlıklı olacaktır. İnsanların yargılamalarına bakmayın lütfen. Yaşam oldukça ümit vardır. İnanç konusunda Müslümanlara değil İslamiyet'e bakın lütfen.
'Gel, ne olursan ol yine gel' ifadesi rehberiniz olsun.
O çocuk dediğin senin çocuğun. Eşine namazına ve orucuna karıştığı için kızıyorsun ama sen dilediğin kadar namaz kıl Allah'ın sana emanet ettiği bir meleğe böyle gaddarlik yaptığın sürece kıldığın namazların da bir anlamı yok
Verebılırler ama inş vermezler takıp atarmısını konuşalım
Hayır babaya sorarlar o da istemezse devlet alır kendi bakar
Üzücü bir durum en başında bu olayın bilincinde nasıl olamadınız
O nereliydi siz nereliydiniz
Trol değilsin demi
anladim sizi dinlemek isterim bu konuyla ilgili bilgi almak için
Ok siz bilirsiniz 🤣 trol hanim
ayrica o çocuk bu kadar dinine düşkün isen yarin mahşerde bunun cevabını nasil vereceksin
Öyle birinin eline çocuğunu bırakman yapabileceğin daha büyük hata olur
Yanlışını görmüşsün
Çocuğuna sahip çık
Tövbe et bol dua et
Elbet affedileceksin
Zaten sende kalmasın o çocuk. Ufacık bebeğe kin kusuyorsun, hem de kendi çocuğuna. Bırak çocuk sende kalmasın, yazık çocuğa.
Eger trol değilsen baştan yanlış yapmışsın zaten ne işin var başka din mensubuyla senin kanka
Bir anne olarak cocugununu istememen yanlış o senin canından bir parça
Şu anki durumunuz ve dinî yaşantınız nasıl? Çocuğunuz ne durumda?
Birisiyle evlendin diye kafir olmazsın da tövbe şart...
Onun disinda cocugu kimse almazsa cocuk esirgemeye gider istersen almayabilirsin
Tövbe et... fakat çocuğu al. Bak ona verme. Güzel bir müslüman olarak yetiştir. Bu sana büyük vebal olur
Çocugun babası o olabilir annesi de sensin
zaten sen baştan yanlış evlilik yapmışsın. bir Müslüman kadın Hristiyan erkekle evlenemez. bari çocuğu kendine al da Hristiyan olmasın.
allahın yardımcı olsun sana tatlımm :D benım allahım yardım etmez cucnku
Yazık ki ne yazuk sen şimdi müslümanım diye geçinecekmisin?
Çocuk sana verilmeyebilir
İstemediğini söylersen vermezler
çocuğunu niye ortada bırakıyon orrspu
İyi zikmiş Müslüman karıyı, helal olsun.
Olan her zaman çocuğa oluyor yazıkkk
çocuğun ne suçu var yazık değil mi o çocuğa
çocuğun suçu ne
evlenmeseydin
Yazık günah yaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?