Yaşıtlarım geziyor ben daha bakkala gidemiyorum?

18 yaşındayım şuana kadar sadece 4 kere arkadaşlarımla çıktım ve 3'ü bu yıl içindeydi. Annem her şeyimi bilir asla yalan söylemem hiç sözünden çıkmam ne derse onu yaparım hep yardım ederim. Okul harici dışarıya çıkartmaz beni. Sınavdan önce son bir kez dışarıya çıkmak istedim. Arkadaşlarımla buluşmadan aylar öncesinden izin alıyordum genelde cevabı hayır oluyor. İzin verse üç-beş gün ağlatıyor gezdiğim için hayır dese bir haftayı geçiyor. Söylenmesi asla bitmiyor dışarı çıkan or*spu olurmuş gibi düşünüyor ama geziyor hatta izin vermediği zamanlar kendi kendine söylenir bunu kaçırırlar da t*cavüz de ederler diyor sürekli. Ben çok hassasım annem bana kötü bir şey dese hemen ister istemez ağlıyorum. Böyle zamanlarda da kötü ithaflarda bulunuyor ne oldu kocana mı gidemedim gibisinden hatta küçükken ağladığımda bile kocan mı öldü neden ağlıyorsun gibi şeyler derdi Ben artık cidden yoruldum her yolu denedim konuştum iflah olmuyor asıcam artık kendimi çok çok az kaldı. Arkadaşlarımla dşarıya çıkmak istediğimi söyleyince sana çok fırsat verdim çok hak tanıdım çok alıştım sen sokaklarda sürtmeye diyor. Bir sürü şeyi ekran başından seyretmekten yoruldum markete bile göndermiyor. Kütüphaneye giderdim eskiden yarım saat geliş gidişiydi şimdi kurs var yine tam 30 dk içinde gidip geliyorum her şeyim de bellidir. Bir kere okulda koroda olduğum için bir ders yok yazıldığımda okulu talan etmişti okulda olduğumu sana kanıtlayabilirim dediğimde tüm sınıfla kaçmadığın ne belli demişti. her şeye sinirleniyor en basit şeye bile. Dün köy biberi yerine başka biber çıkarttığım için kahvaltıya, sinirlenip söylenip omzumu bıçakla kesmeye çalıştı
Yaşıtlarım geziyor ben daha bakkala gidemiyorum?