Sizce cocuksu insanlar itici mi? karakteri cocuksu olan boyle masum duran kibar tatli davranan kisiler size de pick me geliyor mu?

bi arkadasim var 28 yasinda kizi basta cok pick me bulmustum ama kiz o kadar iyi biriymis ki karakteri buymus cok tatli giyiniyor tatli seyleri seviyor surekli gulumsuyor cekingen minikte bi sey benden buyuk olduguna inanamamistim 28 degil de 17 gibi tavirlari da oyle konusmasi falan asla 28 demezsin, sonra bu yasta boyle mi olunur diye icimden yargiladim ama kizi tanidikca gordum cidden karakteri kisiligi cidden boyleymis, oldugu gibi davraniyomus aslinda... onyargili yaklastigim icin cok pisman oldum sonra... onyargi cidden cok kotu bi sey. bu durum sizde de oluyo mu?
Güncellemeler
+1 yıl
basta kizda o kadar sinsilik aradim ki yalandan boyle davraniyo gibi geldi ama alakasi yokmus got gibi kaldim sonunda cidden saf iyi niyetli biriymis yani hala soktayim boyle biri nasil 28 yasinda olabilir cok onyargiliyim ama dusunuyorum cidden
Sizce cocuksu insanlar itici mi? karakteri cocuksu olan boyle masum duran kibar tatli davranan kisiler size de pick me geliyor mu?