Akrabalar neden görüp selam vermeyip bir de selam vermiyorsun kibirlisin diye suçlar? Bu hepsine verilmiş mecburi bir görev mi?

Mecburi bir görevse biz de akrabayız biz neden böyle bir misyon gütmüyoruz? Bir akrabam var özellikle 16 Yaşımdan beri onlar yüzünden evde annemle tartışıyoruz. Anneme senin kız çok kibirli benim kızın yanından geçip selam bile vermiyor demiş. Annemde başkası yüzünden tartışan bir tip. Kadın yüzüme de söyledi bir kere sen çok kibirlisin falan dedi ve yaşım o zaman henüz 16 :D kızı da benden 2 yaş küçük. Hayır gördüğüm filan da yok. Gördüyse o verseymiş? Vermek zorunda mıyım ya da? Daha bir kaç yıl önce kuzenimin düğününde de beni görmüş elbisesi çok güzel falan demiş annesi geldi yanıma elbisemi sordu kızım çok beğenmiş de falan dedi. Hayır selam filan yok? :D bir yerde karşılaştık misafirlikte kibirliyim ya :D muhabbet kurmaya çalıştım hiç oralı olmadı annesinin yanından da ayrılmadı muhabbeti de kısır tuttu. Bi yere gittik arkadaşla dün köyün bir tesisine annesi ile beni görmüş anneme yazmış annesi senin kızı gördüm falan yerde diye annem seslenseydiniz demiş ben görmedim benim kız gördü “aaa Ayşe “ dedi yazış. Önümüzden geçtiler bizi görmediler yazmış. E selam verdeydin? Anlamıyorum hep gören onlar, selam vermeyen onlar, kibirli olmakla suçlanan ben? Kibirli davranan onlar? Kızı görseniz okumuş da bir kız mimarlık okuyor, güzel de bir kız anlayamadım neden böyle bir misyonu kendine yakıştırıyor. Resmen küçük yerlerde kapı önü dedikodu yapan tipler gibiler ama elit de görünüyorlar işin tuhafı. Benimle dertlerini de çözemedim. Ama artık ben iyi niyetli olmadıklarını düşünmeye başladım, karşılaşırsak Tepkisel davranabilirim. Sizin var mı böyle akrabalarınız? Çözümleriniz, tecrübeleriniz ne tam olarak var mı tavsiyeniz? İşin kötüsü annem çok başkası için bizi harcayan bir tip ondan canım sıkılıyor. 16 yaşında bir de ergenliğimin tavan olduğu süreçte sırf onlar yüzünden çıkardığı o kavgaları halen daha atlatamadım. Çok öfkeliyim çok
Akrabalar neden görüp selam vermeyip bir de selam vermiyorsun kibirlisin diye suçlar? Bu hepsine verilmiş mecburi bir görev mi?