Birkaç saatliğine M. Ö 5000 yılına gideceksiniz. Henüz yazı keşfedilmemiş bildiğiniz üzere. Mağaranın duvarına öyle bir resim çizin ki onu gören ilkel toplumların kaderi değişsin veya bir şeyleri değiştirme gereği hissetsinler.
M. Ö. 5000 yılına gidip ilkel toplumların görebileceği şekilde mağarada bir resim çizmeniz istenseydi ne çizerdiniz?
Taslari birbirine çarpıp ateş çıkartan iki adam cizeyim sonra mizrakla vurulup şişe takılmış yakılan ateşte pişen geyik Kafam bu kadar çalışıyor gerisini onlar halletsin😅
İnsanoğlu tarafından hor kullanılan bir dünyanın ne denli büyük felaketlere sahne olacağını çizmek isterdim ama o yıllardan bugünlere o mesajı olduğu gibi aktarabilir miydim emin değilim.
Sadece güneş çizerdim 😂o kadar zahmet veremem valla o zamanın şartları kolay değildir 😂kendime bir tane mağara adamı bulur yaşar ölür giderdim uğraşamam öyle şeylerle 😂😂
Yok detayda da yazdığım gibi birkaç saatliğine gidip döneceksin zaten hemen evlilik hayalleri kurma. Hem aradan 7 bin yıl geçse de günümüzde de pek çok mağara adamı var zaten :)
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > M. Ö. 5000 yılına gidip ilkel toplumların görebileceği şekilde mağarada bir resim çizmeniz istenseydi ne çizerdiniz?