Hayatım boyunca hiçbir sınavda başarılı olmadım? evden kaçmak istiyorum?

Merhaba kadınım 22 yaşındayım İçimi dökmek istiyorum uzun olabilir. İlkokul hayatımda ziraat mühendisi asıl mesleği olan bir (öğretmen) eğitim hayatım başladı. Onu yüzünden 3. Sınıfta okuma yazma öğrendim (özel öğretmen tutuldu) okulum değişti ortaokulda tam toparladım %50 burs aldım lisede hemşirelik okuyup lise bittiğnde hemşire olacaktım müdür yardımcısı engel oldu (babama kusmukla mı uğraşacak dedi) bende çocuk gelişim istedim lisede düz meslekde okudum (madde kullana vardı) orda ilk yıl geçirdim sonra 2 yıl başka lisede okudum son sınıfı başka şehirde okumak zorunda kaldım ev taşıdık. Ünive hazırlandım sadece çocuk gelişim istedim başka tercih vernedin tyt sıralamam 304 bindi istediğim her ünive sıralaman yetiyordu ablamın ve hocamın yanlış tercih yapmasıyla aöf okudum (istemedim) dgs ile lisas yapayım dedim kazanamadım ehliyete yazıldım aşırı heyecan yaptım (bu tamamiyle benin yüzümden) kaldım bıktım kendimden hep başarısız olmak çok ağır geliyor ailenin yüzüne bakamıyorum 4 kardeşiz hepsi başarılı (maşallah) bi ben değilim insanlar okulumu sorunca utanıyorum kimsenin beni tanımadığı yere gitmek istiyorum benim gibi olan var mıydı (umarım yoktur çok kötü durum)
Hayatım boyunca hiçbir sınavda başarılı olmadım? evden kaçmak istiyorum?