Abimle barışır mıyız sizce? Ne yapmalıyım?

Geçen eski telefonumda SMS engellerinde iki numaranın bana mesaj attığını görmüş abim. Evet birisi beni rahatsız eden bir numaraydı diğeri ise eski sevgilim. Ki atılan mesajlar bir yıl önce falan. Abim numaraları aramış birisi beni tanımadığını söylemiş. Eski sevgilim de telefonu açmamış abim engelledi diyor beni. Çok acayip sinirlendi. Güvenimi kırdın sil instagramı her şeyi diye üstüme geldi. Bir yıl önce sevgilin mi vardı senin diye azarladı. Ama bana dair hiçbir mesaj yok resim yok vb yok olmuş bitmiş bir şey. Abim bana çok güvenir asla zaten telefonumu kurcalamazdı ama böyle bir şey gördü sonuçta. İki gündür konuşmuyor dün hiçbir suçum olmamasına rağmen gidip özür diledim ama elini çekti gitti. Arkadaşlar ben bir suç işlediğimi düşünmüyorum, biriyle herhangi absürt bir fotoğrafımı görmedi sonuçta, biriyle sevişmedim ya da cinayet işlemedim ki onun güvenini kırayım. Sadece mesaj engellerinde sevgilim ‘’aşkım wp güncelliyorum’’ demişti. Yani bana dair bir mesaj bile yok orada. Çok vicdan azabı çekiyorum bana instagramı bile sildirdi. Sizce düzelir miyiz eskisi gibi olur muyuz. Yaptığım kötü bir şey mi. Sanırım hala çocuk görüyor beni 19 yaşımda olmama rağmen. Ki kendisi de öyle düzgün biri değil kızlarla neler neler yapar.
Abimle barışır mıyız sizce? Ne yapmalıyım?