16 yaşındaki erkek kardeşimin sevgilisi hamile?

18 yaşında bir genç kızım. Bu platformda 17 yaşımdan beridir varım ancak bunu sormak zorundayım. Neyse hemen konuya geçeyim: Benden 2 yaş küçük bir erkek kardeşim var. Birbirimizden gizlimiz saklımız yoktu ve geçen hafta direkt gelip bana 2 aylık sevgilisinin hamile olduğunu söyledi. Bebek 5 haftalık tahmini. Sevgilisi de reşit değil. Hamileliği Söylediğinde kendimi tutmaya çalıştım ama gerçekten o gidince ağladım. Yakınımızdaki Burger King’de aylık 2600 TL’ye çalışıyorum. Bebek doğunca maddi manevi destek olacağım ama aldırmak istiyorlarmış. Yıkıldım. Sizce ne yapmalıyız?
Güncellemeler
+1 yıl
Ailemle yazıştım. Eve gelince konuşucaz. Benim 13 Ağustos’ta düğünüm var ve sevgilim de razı bebeği evlat edinicez. Kardeşim de tamam dedi. Sevgilimin ailesi Amerika’da yaşıyor ve bebekle oraya yerleşicez. Çoğu kişi aldırın falan yazmış hayır abi. O bebek bizim!! Ve kardeşim tarafından anne oluyorum!! Sonuca bağlandı sonunda:)
Güncellemeler
+1 yıl
Eğitimimi açığa aldırıcam ve hayatımı yaşıyacağım. Hep bir bebek sahibi olmak istemiştim ama bunun farklı bir yolla olacağını düşünmemiştim 💓
16 yaşındaki erkek kardeşimin sevgilisi hamile?