Allah'ım o nasıl utanç verici bir sahnedir öyle... Umarım hiçbirimizin başına böyle bir şey gelmez:/
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılİş yerimizde, fırlama bir depocu halim abi vardı :) kızın biri geldi, sana hasta olsam olurmu kız : olmaz ya yemekhaneci arkadaşım hasta olsa oda olmaz peki hacı Ahmet var yeni depocu o hasta olsa kız bişey demedi :)
Sonrasında çalışma alanında 40-50 kişinin içinde şarjlı forkliftle giderken, halim abim diye sarılayım dedim tam tutacam bir çevirdi direksiyonu yere yüz üstü düştüm şap diye ses çıktı :)) yerlerimi öpüyon hacı dedi :)) rezil etti beni,2-3 dakka güldü kendisi bende karton palet içinde uyurken kendisi şarjlı forkliftle hızlıca malzemenin altına girip patlattım koliye neye uğradığını şaşırdı :))05 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah iyi olmuş :)
- +1 yıl
Evet, en sonunda onunla istirahatlere çıkmadım :) son çıktığımda yıllar önce 3 bayan gidiyordu yanyana çaya bende halim abinin yanındayım kızlara seslendi duyacakları şekil muhabbetleride var tabi.. yavaş kıvırtın fabrika sallanıyor dedi :)) ben utandım, nede olsa asla öyle muhabbetlere girmem seviyemi korurum ama onlayken bu vb. muhabbetler çok oluyordu..
Alışkanlık oldu, kolilerde yatan var mı diye şarjlı forkliftle dalıyodum kim çıkacak diye merak ediyordum :) 1.90 boyunda erkek çıktı en son :) yılan gibi kıvrılmış mübarek kolinin içine :)
Bir gece , amirden izin aldım uykusuzum halim abi idare edecek dedim uyu dedi çalışkan olduğumu iyi niyetli olduğumu bildiği için kolilerin arasına girdim yattım yere karton serip sırt tarafımdada ara karton vardı 3-5 dakka geçti karton düştü bakmadım sonra arkamı bir döndüm : iki kız yatıyor 2 karış mesafe uzağımda halim abide geldi o hacı biri yetmedimi 2 bayanla uyuyorsun dedi :)) kizda uyandı şaştı :) bişey diyemedim dip dibeyiz. - +1 yıl
Anılar güzeldir :))
- +1 yıl
Haklısın :)) sağolasın, vakit ayırıp okudun ve cevab yazdın ilk yorumum konunla alakadar sonrası aksi yönde olmasına rağmen.. çok nazik ince düşünceli ve hoş görülüsün kendine yakışanın bu olduğunu bilip uyguladın :)
Y. anlama 2005, yılında hacca gittik annem, babam, ben, kız kardeşim, dedem, annanem adına vekil gelen dayım, onun hanımı, eniştemin anne ve babasıya :) işte, hacı olunca ne desen yapsan olay oluyor :) tanımadığım bay eleman, senin hatanı yakalıcam diyor :)) bazısı kızlar geçerken önümden saklanıp veya çaktırmadan bana bakıyor kızlara bakacakmıyım diye :) tabi avuçlarını yalıyorlar birde ben sesleniyorum ne oldu kızlarımı dikizliyonuz sapıklar deyince :))
Bayan geldi, yemek saatinde bakımlı uzun boylu dar ve göğüs dekolteli giyimliymiş :) ben bakmadım :) ne arıyonuz dedi? kepekli ekmek dedim sepette bende hırs yaptım beraber arıyalım dedi iyi dedim buldu bana verdi sağol dedim ve oturdum millet bize gelmez böyle avrad dediler seni bulur ah taş gibi hatundu :) - +1 yıl
H. geceler, kurabiyediyorki hanim.
En İyi Cevaplar
hiç bozuntuya vermem
www.fitgirlcode.com/.../run.gif13 Yorumla- +1 yıl
Hajahdaşlskd güzeldi :D
- +1 yıl
aksjdlsdlşkfşljkjaks
Orta okuldayken sevdiğim bir çocuk vardı :D Belki beni görür konuşmak ister diye hızla yürüyüp önüne geçmeye çalışıyordum. Okula yaklaştık çocuğun önüne geçebildim. Ama arada da arkama bakıyordum napıyo diye :D O sırada okul bahçesinin merdivenine takıldım düştüm :D ahh ne rezilliiiiik ne rezillik valla :D ağlıcaktım
13 Yorumla- +1 yıl
skşldjfaşsd çocuk gelip yardım etmedi mi?
- +1 yıl
Bilirim o duyguyu :D
Lise'de arkadaşlarımın yanında popo üstü yere bir çakılmıştım ki, ben bile utandım. Ama onlar gülmediler, yani çok tatlı olduğumu söyleyip beni kaldırmışlardı. Ama işte ayağım kaydı, temizlikçiler yerleri siliyorlardı. Islak zemin olduğu için maalesef ki kendimi kurtaramadım ve düştüm.
01 Yorumla- +1 yıl
Okulda ıslak zemin yüzünden kayıp düşmeyen öğrenci yoktur zaten :D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
43Cevap
+1 yılutanc verici deme ya sonucta kimse isteyerek düşmez bende düştüm bundan 3 yıl önce falan hemde çok kalabalıktı ama dizimin üstüne düşmüştüm sonra çocugun biri yardım ediyim diyip elimden tutup kaldırmıstı :)
17 Yorumla- +1 yıl
İsteyerek düşmüyoruz ama, sırf bu yüzden gece uyuyamadım o derece :/
- +1 yıl
nerde nasıl dustun ki bu kadar cok takıyosun
- +1 yıl
Şehrin en kalabalık olduğu yerde, otobüs duraklarının falan bayağı dolu olduğu bir yerdi. Önce bir düştüm hemen kalktım, sonra ilerde bir kez daha düştüm :D
- +1 yıl
olur öyle şeyler tek değilsin unutma dişinin üstüne yapışmıs maydonozdan daha utanç vericid eğil ya:)
- +1 yıl
Görüp görebileceğim en iyi teselliydi yemin ediyorum. Çok teşekkür ederim:))
- +1 yıl
için rahatladıysa ben mutlu oldum:)
- +1 yıl
İyi geldi :)
+1 yılOlmamı ya böyle güzel güzel giyiniyosun şekilli saçlar kulaklığı takmışın çantayı almışın spora gidiyosun metronun o merdivenlerindne hızla çıkayım derken o basamağa basamayıp o arasına çarpıyosun yaa o kapaklanma işte ah o anında bir kalkış hiç bişey yokmuş gibi yola devam ama o arkadaki kalan insanları hemen bir önce atlatayımda beni görüp gülmesinler derdine giriyosun sonra yine hızlıca yürüyosun ilerde bir daha kapaklanıyosun :D
03 Yorumla- +1 yıl
şalsjkdşlasfşsdkfjd ya dün bende de öyle oldu. Salak gibi düştüm, hemen ordan uzaklaştım ilerde bir kez daha düştüm. Nalet :(
- +1 yıl
çok vahim bişey ya :D:D
- +1 yıl
Öyle ya :D
Eski sevgilimle buluşmaya giderken tam sevgilime bikaç adım kalmıştı ayağım takıldı sendeleyip hemen önüne uzandım düştüm o anı hiç unutmuyorum bana kahkaha atarak gülmüştü ayağa kalkamadım çünki ayağım kırılmıştı ne büyük bir acı çekmiştim sevgilim ben acı çekerken kahkaha atıyordu birdaha görüşmedim zaten
02 Yorumla- +1 yıl
Sinir oluyorum öylelerine. Yerinde olsam bir daha suratına bile bakmazdım kızın :D
+1 yılkafeler caddesi akşam 9 cıvıl cıvıl oldugu saatler downhıll dönuşü yoruldum ama bı iddaa oynıyım dedim indim vitesi yüksek unutmuşum pedala bir asıldım ayağım kydı vites karıştı ben vere duştum bırden herkes bana baktı çaktırmıyım hadi özgün dedim ıkıncıdede düşünce ağlayarak :) uzaklaştım
01 Yorumla- +1 yıl
Seninki de kötü olmuş :/
karda yürüyordum tam tesisat askeri malzeme silah çelik yelek kamıfulaj bot çelik başlık 6 jarjör nöbete gidiyordum karda öyle bir yağmışki bazı yerler bataklık gibi bazı yerler buz tutmuş neyse kuleye 5 metre kalası 6 komutanın 4 askerin önünde ölüm uçusu yaptım 2 metre kaydım birde uçar gibi yere tostladım daha o günü unutmam halen arkdaşlarım ve komutanlarım benle dalga geçer
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir anı olmuş :))
+1 yılBeden eğitimi dersinde hoca habire koştururken burnumun üzerine yere yapışmıştım. Sonrası kan revan tabi. Elimden bir parça et kopma seviyesine gelmişti hatta. Böyle düşmeyi nasıl becerdiğimi bilmiyorum. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun :/
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
şehrin en işlek caddelerinden birinde yerler fayans kış günü tabi millete dikkat düşmeyin yerler kayıyo derken yere kapaklanmıştım herkes'' millete laf yetiştirirsen böyle olur'' demişti.
Tabi o zamanlar 14-15 yaşındaydık çocuktuk.11 Yorumla- +1 yıl
skljşfdasşfd geçmiş olsun:/
+1 yılÖyle çok güzel iki düşüşüm var, ikisi de buzda. Ama yere kapaklanmadım, ayaklarım havada sırt üstü düşmüştüm. Birinde rezilliğini hiç düşünemedim, sert buza düşünce acıdan başka bir şey düşünemiyor insan :) Diğerinde acı yoktu, rezillik vardı :)
05 Yorumla- +1 yıl
Acıyla karışık rezillik yaşadım, bilirim :(
- +1 yıl
Acı çok olunca rezilliği düşünemiyorsun :) Bir süre kalkamamıştım yerden, kemik kontrolü yaptım :)
- +1 yıl
Geçmiş olsun...
- +1 yıl
Teşekkürler, sana da. Ama sağlığına bir şey olmadıktan sonra rezilliği pek takma. Herkesin başına gelir. Bir de dünyada her milletin, kültürün güldüğü ortak şeymiş düşen birisi :)
- +1 yıl
Güzelmiş :))
+1 yıl2 kez oldu insan kendini çok kötü hissediyor helede kızarma sorunu varsa kıpkırmızı oluyor insan
15 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :D
- +1 yıl
özelliklede başına toplanıp bişi oldumu diyen insanlara çok sinir oluyor insan la nolacak düştük işte yargaraya ne veriyosun
- +1 yıl
"ayy canıım" diyen kızlar...
- +1 yıl
sen nasıl kapaklandın anlatsana biraz :D merak ettim
- +1 yıl
Salak salak etrafa bakarak yürüyordum sonra bir baktım yerdeyim. Neyse hemen kalktım bir etrafa baktım hızlı hızlı yürümeye başladım, karşıya geçtim biraz yürüdükten sonra tekrar düştüm lşsdlşsdfjşaf
+1 yılofff ben hiç düşmedim ama çoook tehlike atlattım refleks lerim güçlü sağolsunda daha garip oluyo tam düşecekken dengeyi sağlıyorum ya kung fu yaparmış gibi oluyo
01 Yorumla- +1 yıl
Hahah :D
Zamanında bir kız grubuna hava atacağım diye bisikleti kaydırıyordum. Bir an sürüklenmeye başladım.
Bütün bacak kan içinde. Rezalet.07 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş :/
- +1 yıl
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/.../...807989_n.jpg şu süper :D:D:D
+1 yılOkuldaydım nasıl oldu anlamadım merdivenin 2. basamağından düştüm eteğim vardı çok feciydi çok utanmıştım. Diğerleri pantalonla olduğundan sıkıntı yok :))
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun :)
- +1 yıl
Sağol
feci ya dustum iki kere hemde merdivenlerden kapaklandim yere. kucuktum birisi kalk basimiza is mi accan dediydi :D
01 Yorumla- +1 yıl
bir gün toplanıp, düşünce aptalca şeyler söyleyenleri dövelim bence :D
+1 yılherkesin içinde basket potası için kazılmış çukura bile düştüm :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hiç çukura düşmekle ilgili anım yok, çoğu kişi çukura düşmüş. Ben de denemeliyim lşasdjkşajs
Olabilir insanlık hali
Sakarim ve sık sık başıma gelir :D alıştım artık01 Yorumla- +1 yıl
Aynen şksdjflkfdsf
Evet oldu bir kaç kere. Birinde okul turnuvasında düşmüştüm gülmüşlerdi bende onlarla güldüm hiç takmadım. Düşmez kalkmaz bir ALLAH :)
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle :)
evet oldu bir ara bir kıza bakarken bir direğe çarptım
11 Yorumla- +1 yıl
lsjfşasdjşsf
+1 yılgelse ne olur ki? insanlar içinde kapanık işe yaramaz sesszi olmaktansa konuşkan olmak güzel birşey. kapaklan utanacak bir şey yok.
11 Yorumla- +1 yıl
O an durum öyle olmuyor ama :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok kapaklandim ya acayio sakarim. Toplarima diz yiyip kapaklandigimda utandigim kadar hicbirinde utanmamistim ama.
04 Yorumla- +1 yıl
Ben de sakarımdır
Cevap sahibi+1 yılCok takilir duserdim ya daha 1 hafta olmadi basamagi gormeyip dustum dizim ve kaval kemigim yaralandi :)
- +1 yıl
Geçmiş olsun..
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim :)
+1 yılçook başıma geldi ama sonradan toparladım tabi :D
13 Yorumla- +1 yıl
Toparlaması da zor :D
- +1 yıl
ya kaldırımda giderken çukur varmış görmedim o ara zaten bir ayağım bir pabuçtaydı iki oldu. d
- +1 yıl
ajdhsdkaşfsd
Ben direge carpip ozur dileyenlerdenim ne kadar kibarim asdwwfq
02 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi arkadaşlar lazım bana alskdşasldjalşs
- +1 yıl
Hahaha :D
2 dirhem 1 çekirdek giyinik bir halde düğünde takımı taktıktan sonra gelinin eteğine takılıp.. Keşke o An bir daha yerden hiiiiç kalkamasaydım
01 Yorumla- +1 yıl
Allah bir daha yaşatmasın :)
13 - 14 yaşlarında olmuştu bir kaç yaşıtım yabancı kız gülmüştü , antalyada bir oteldeydik , bende onlara gülmüştüm susmuşlardı :)
01 Yorumla- +1 yıl
İyi etmişsin :))
küçükken eşşeğe binmiştim eşşeğin semeri gevşek bağlandığı için eşşek koştu gitti ben semer üstünde yerde kaldım :D
14 Yorumla- +1 yıl
İyi güldürdün Allah razı olsun aljfdisadjlasşsdf
- +1 yıl
Hep bir menfaat :/
Ben de birkaç kez düştüm ama kendimle barışık olmamdandır belki, hep ilk ben güldüm :) bence utanılacak bir şey değil, asıl utanç verici şeyler insanların kasıtlı yaptığı kötülüklerdir
01 Yorumla- +1 yıl
Elimde değil, ben çok utanırım
Gündoğdu meydanında İzmirde olmuştu bisikletle giderken akşam hızlandım sonra bir anda güç verdim pedala pedal fırladı bu sefer bende küt yere düştüm.
06 Yorumla- +1 yıl
Kötü olmuş, geçmiş olsun
- +1 yıl
Allah öylelerinden razı olsun, hemen konuyu değiştiren insanlar falan bayağı iyi geliyor o an
- +1 yıl
Ağzını yüzünü oracıkta kıracaksın görecek nasıl gülünürmüş :D
+1 yılİçerde minimum 450 kişinin olduğu amfide tam da kürsüde kapaklandım knk
04 Yorumla- +1 yıl
Ayy ben yaşasam haftalarca uyuyamazdım, geçmiş olsun :/
- +1 yıl
Yine aynı şekil kalktım yürüdüm ama dısarı çıkınca cok utandım knk :D
- +1 yıl
Geçmiş olsun...
- +1 yıl
Sağol eksik olma
Kişilik & Karakter konusunda 591 cevap paylaştı. Pistte oldu çook. Her seferindede bir yerim kırıldı
01 Yorumla- +1 yıl
Allah korusun :/
öyle laaap diye kapaklandığım olmadı ama sendelediğim oldu
02 Yorumla- +1 yıl
Sevindim :D
Ahahahha:D gıdım utanmadim hatta kahkahayi bastim :D
02 Yorumla- +1 yıl
Helal :D
+1 yılKardeşim valla ben çok şahit oluyorum gülmekten ölüyorum ya :-))))
02 Yorumla- +1 yıl
Düşenin halinden düşen anlar :/
- +1 yıl
;-)
- Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılbuz patenine ilk gidişimdi kızla küçük çocuklar fena kayıyodu du bende deneyim dedim oturdum kıç üstü utançtan buzu bile erittim
01 Yorumla- +1 yıl
ahsşlasdşasd
bir kere teknede düştüm, yerde su varmış. Tepetaklak oldum, dünyam döndü bir kalktım bütün turistler bana gülüyor :D Bende güldüm ne yapayım :D
01 Yorumla- +1 yıl
Hehehe :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılEgitimdeyken yere kspaklanim ayes ediyordum cok eglenceliydi ya hedef 1mermi tam 12 den :-) adamin dibiyim ben be
02 Yorumla- +1 yıl
Eğlendiysen ne mutlu sana :D
Cevap sahibi+1 yılAma canli hedef olmayinca da cok zevkl degil yaa
+1 yılen son düştüğümde ortaokula gidiyordum allah nazar değdirmesin :-D
01 Yorumla- +1 yıl
Amin lşksdşkfs
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkesin içinde pantolonumu indirmiştim bu kadar ileri gitmişken düşüncesiyle kendi bölgeme dışkılayarak işaret koymuştum
00 Yorumlaçocukken çok olmuştu, artık olmuyo :D
11 Yorumla- +1 yıl
Sevindim :D
+1 yılUni. de kampuste yürürken buza basıp düşmüştüm. Komik bir durum değil bence
01 Yorumla- +1 yıl
O an bize komik gelmiyor ama dışardan bakınca hakikaten komik oluyor :D
Olmadı ama çok güç bir durum
18 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle :/
- +1 yıl
Topuklu giymedim ki
- +1 yıl
Aynen Allah korudu da ikisinde de bir zarar gelmedi
- +1 yıl
İnşallah, hepimiz olalım :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılo bişey mi mevsim kış sokakta kızla geziyorum kızbi an kfasını çevirdi yüzüm yerine bir çif ayakkabı gördü
02 Yorumla- +1 yıl
lsdfjaşidia bu güzeldi :D
Cevap sahibi+1 yıleiç nerde o zaman :)))
Gizli Üye(30-35)+1 yılOooo hemde ne kapaklanma :))
24 Yorumla- +1 yıl
Allah bir daha yaşatmasın :)
Cevap sahibi+1 yılAmin o zaman en iyi cevap zamanı :))
- +1 yıl
Yoo :))
Cevap sahibi+1 yılO zaman simdi en iyi cevap zamanki :D
Herkesin içinde mazgaldan aşağıya düşmüştüm...
18 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun, umarım bir daha yaşamazsın..
+1 yılOlduu :/ kahkaha atarak geçiştirdik ^^
01 Yorumla- +1 yıl
Güzel güzel :D
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlsaydı atardım kendimi denizlere
12 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi yaşamadın?
- +1 yıl
Yoh
Bende çok olur da niye utanc verici onu anlamadım
06 Yorumla- +1 yıl
Kalkarken "Acaba biri gördü mü?" diye etrafa bakmıyor musun?
- +1 yıl
Tanıdıkların yanında düşünce ben de gülerim de, hiç tanımadığın insanların içinde düşünce öyle olmuyor :D
- +1 yıl
Sevindim senin adına o zaman
Oldu etegim vardi dizim kanadi cok utanmistim
02 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun :/
düştüğüm oldu evet ya :/
01 Yorumla- +1 yıl
Sana da geçmiş olsun :/
o da birşeymi cama yapışmıştım küçükken. :)
02 Yorumla- +1 yıl
Onu ben de yaşadım :))
hayır olmadı dosts ^^
06 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel :D
- +1 yıl
Ohoo...
- +1 yıl
İlginç bir düşüşüm olmadı henüz :D
bana oldu o kadar komiktiki kendim bile güldüm :D
02 Yorumla- +1 yıl
Ben ne kadar komik olursa olsun gülemiyorum :D