Boşanma davası açtım. Boşanma sebebi fiziksel ve psikoloji şiddet. Birçok delilim var fakat geçen hafta telefonumu karıştırırken 1 video ve 2 fotograf buldum. Bunları velayet davasına eklenmesi için avukata gönderdim fakat avukat bunların gereksiz olduğunu söyledi. Ayrica iki avukatın ofisi aynı semtte, dolayısıyla birbirini tanıyorlar..
Bahsettiğim deliller:
- videoda, eşim ve kızım (5 buçuk yaşında) sofrada, eşim kızımın üzerine gidiyor ve el kaldırıyor, bağırıyor ve kızıyor, daha sonra odasına götürüyor, salonun kapısı kapandığı zaman kızım çığlık atıyor (belli ki ona vuruyor) sonra da geri geliyorlar sofraya, kızım hala ağlıyor. --- Avukatın dediğine göre "her ebeveyn çocuğuna kızabilir, buyuzden bu video işimize yaramaz" not. kız, benim kızım (bir önceki beraberliğimden)
- fotoğraflar ise: 1. Eşim ve oğlum uzanıyorlar, eşimin elinde bira şişesi
2. Eşim ve kızım uzanıyor, yine esimin elinde bira şişesi
--- Avukatın dediğine göre "yaşadığımız eyaletine göre (Almanya'da yaşıyorum) her insan işten sonra keyf yapıp 3 tane bira (en fazla) içme hakkı vardır
Belki dersiniz ki nasıl müsaade ettin.. eşim beni sürekli farklı şeylerle tehtit etti. Şimdi ise uzaklaştırma kararı var.
Bahsettiğim deliller:
- videoda, eşim ve kızım (5 buçuk yaşında) sofrada, eşim kızımın üzerine gidiyor ve el kaldırıyor, bağırıyor ve kızıyor, daha sonra odasına götürüyor, salonun kapısı kapandığı zaman kızım çığlık atıyor (belli ki ona vuruyor) sonra da geri geliyorlar sofraya, kızım hala ağlıyor. --- Avukatın dediğine göre "her ebeveyn çocuğuna kızabilir, buyuzden bu video işimize yaramaz" not. kız, benim kızım (bir önceki beraberliğimden)
- fotoğraflar ise: 1. Eşim ve oğlum uzanıyorlar, eşimin elinde bira şişesi
2. Eşim ve kızım uzanıyor, yine esimin elinde bira şişesi
--- Avukatın dediğine göre "yaşadığımız eyaletine göre (Almanya'da yaşıyorum) her insan işten sonra keyf yapıp 3 tane bira (en fazla) içme hakkı vardır
Belki dersiniz ki nasıl müsaade ettin.. eşim beni sürekli farklı şeylerle tehtit etti. Şimdi ise uzaklaştırma kararı var.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer