Merhaba KS Ailesi,
Sultanahmet'te arkadaşımla buluşacağım. "Neler yapılır" desem de öyle çok fazla gezip görmelik aktiviteler istemiyorum. Bana, Sultanahmet'te oturup konuşabileceğimiz, sakin, hoş mekânlar önerebilir misiniz? Sultanahmet'te buluşmaya karar veren iki kişi vakitlerini neyle geçirmeli, nerelere gitmelidir?
Sultanahmet'te arkadaşımla buluşacağım. "Neler yapılır" desem de öyle çok fazla gezip görmelik aktiviteler istemiyorum. Bana, Sultanahmet'te oturup konuşabileceğimiz, sakin, hoş mekânlar önerebilir misiniz? Sultanahmet'te buluşmaya karar veren iki kişi vakitlerini neyle geçirmeli, nerelere gitmelidir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sultanahmette Sultanahmet köftesi, piyazı ve tatlısı yenir.
Sultanahmet Köftecisi Selim Usta çok kalabalık oluyor ya. Başka yerler biliyor musun?
Sırada beklemek güzeldir. 60 TL müze kart al ve saraylarada gir.
Sıcakta sıra çekilmez olur eminim. Sıra olmayabilir ayrıca, korona var sonuçta. Ben arkadaşımla rahatça konuşabilmek istiyorum, içerisi fazla gürültülü orada. Bir de yemek yemeyip kahve falan içsek de yeterli, o yüzden Selim Usta pek uygun değil. Saraya bir girersek çıkamayız yav. Saray kadar geniş olmayan, daha kolay gezilip görülebilecek bir mekân yok mu?
Gülhane parkı
Caferağa medresesinde sohbet ve kahve çay keyfi güzeldir
Bro hiç medreseye gitmedim. Biraz daha baş başa kalmaya müsait, dış mekân yerler önerebilir misin?
böyle bir yer
Yemeği evden götürün yoksa pişman olursunuz
Bu seferlik dışarıdan yiyeceğiz. Zaten bir kahve, bir tatlı yeter bize. Çok harcamayız merak etme. Sence nerelere gitmeliyiz?
Topkapı Sarayı,
Ayasofya Camii,
Sultanahmet Camii,
Meydandaki piramit, çeşme ve sütunlar,
Türk ve İslam Eserleri Müzesi,
İstanbul Arkeoloji Müzeleri,
Büyük Saray Mozaikleri Müzesi,
Yerebatan Sarnıcı.
Kutu kola 10 tl sen düşün artık su 3 tl
Cafe cok ama biraz tuzludur haberin olsun
Sorun yok. Bana cafe önerir misin? Mümkünse Sultanahmet Meydanı'ndan fazla uzakta olmasın, ara sokak olmasın yani.
Ayasofyayi soluna sultanahmet camiini sagina aldiginda dikilitaşin oldugu yoldan ileri dogru ilerle yol hafif kivrimlanip asago dogru inecek orada guzel bir çay bahcesi var adini hatirlamiyorum ama ortamı guzel
Bir dk Dikilitaş'ı arkama alıp Boğaz'a doğru mu ilerleyeceğim yoksa tam tersi içeri doğru mu?
Ayasofya ile sultanahmet arasindaki o yoldan tramvay yolunu arkana alip ilerleyeceksin
Şu koordinatı Google Maps'te aratsana, bahsettiğin yer burası mı acaba?
41.00657951183539, 28.979431632792657
Abla ben anlamam oyle seylerden gozunu seveyim😀
Kavasakal caddesi yazan yerden assagi inip saga dogru kivriliyor yol. Dedigim mekan cay bahcesi acik alani buyuk
Heh şimdi buldum bak galiba. Şu linke baksana, fotoğraflar tanıdık mı, burası mı?
http:// mesalecafe. net/resim-galeri. html
Linkteki boşlukları sil yalnız.
Burasida guzelmiş ama benim dedigim mekanin ismini buldum şimdi. Serbethane cafe idi
Derdimi dinleyen biri cikar mi?
Benim derdime de çözüm bulacak birileri aranıyor...
Arkadaş ortamına katıl
Knk buluşunca gidilecek mekânları arıyorum, arkadaş ortamı derken?
Yanlış soruya yazdım pardon ya
Sultan Ahmet cami adı değilmiydila