Türk erkekleri yetiyordu zaten birde afganlar falan kaçak geliyormuş ya yuh. Bu ülkede kadın olarak yaşamak iyice zorlaşıyor. Keşke yurtdışına gidebilme imkanım olsa
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ben bir konuyu anlamıyorum ya hep size taciz ediyorlar hep istekleri bu dimi erkeklerin? peki sizin kendinizi teşhir etme amacınız nedir bizi niye kimse taciz etmiyor la. he birde neden hep taciz tecavüz daha çok kadınların ağzında? Bilinç altınızda hep bu konu mu var ki. Madem türk erkeği çok sapık e niye aşk acısından hep zırlayan var bu sitede ben hemcinslerimin yalandan çok birşey yaptığını düşünmüyorum la n 😂
Bu ülkede rahat bir şekilde yaşayabiliyor musun? Ayrıca teşhir ne? İstediğim şeyi giyebilirim. Ki öyle açık seçik biri de değilim. Çoğu zaman mini etek bile giymek istemiyorum.
Ekonomik siyasi zırzavatlar olmadıkça evet yaşıyorum. kim niye bana durduk yere ben halimi tavrımı bilince taciz bilmem ne etsin ya. İstediğin şeyi giyebilirsen erkekte istedigi gibi bakabilir abi nedir yani gözümü falan mı kapaticam sen yalandan rahatsiz oluyorsun diye sende anlayış göstereceksin o zaman. ayrıca bu iş için uğraşın gitmek isteyene Allah yardım etsin bir an önce gitsinler zaten cahil cahil sanki her yer cennet vay burada bize taviz tecavüz bilmem ne sen hiç adam gibi kapanan bir kadına tecavüz edildiğini gördün mü mesela? Amerika da bunun testini bile yaptılar 😀 aynı bayan. Birinde açık herkes bakıyor aynı bayan kapanıyor kimse bakmıyor. Çok samimi iseniz bu konuda önce kendinizi düzeltin aslanım ;)
Hani birde nasıl bir tipin var ki sen bu kadar rahatsızsın bu konudan çok şey değilssn dert etme ya 😂
Haahahahah yani diyorsun ki kapan öyle yaşa bu ülkede. Ben kapanmak istemiyorum. Kendimi öyle beğenmiyorum kimseyi teşhir etmek değil bu. Sen kapatabilirsin herkes kapanabilir sonsuz saygım var elbette ama ben istemiyorum. Yaşadığım durjmlsri sana anlatayım istersen. Daha kucucukken (11 yaşında falanim) yaşlı dedenin biri kalabalık ortamda popilimu avucladi. 12. Sınıfta Lisedeyken kantin sirasindayken 9. Sınıf çocuklarından biri mememi avucladi. Sence bunlar taciz değil mi? Ve hoşuma gidiyor mu sence?
Tipim mı? Tipiminde bir önemi yok. Taciz edilen için güzel olman gerekmiyor
Dua et senin deyiminle çok abaza var yoksa sana kim bakacak işte herşeyde bir lütuf arayın çokta abartmayın yalandan böyle şeyleri ;) üzen konu kadın cinayetleri özellikle evli kadınların gördükleri zulüm sahipsizliktir yoksa vay biri bana baktı dokundu yok kaldırdı tamam diğer her yer cennetsw buyrun gidin bu kadar can sıkmaya gerek mi var
Yoksa bana kim bakacak? Hala üstünlük kurma peşindesin. Merak etme bakan oluyor. Zir cahilsin.
Cevap
1Cevap
Yurtdışınfaki erkeklerin mükemmel olduğunu mu sanıyorsunuz?
Her artı yanında bir eksi ile gelir. Türk erkekleri gibisi yok elindeyken kıymetini bil sonra çok ararsın
evet bide taciz ettiklerini videoya alıp interne atıyorlar🤢
Ne bu ırkçılık yiğidim.
Nesi ırkçılık?
Türk erkekleri sapik ve manyak değil mi? Daha geçen bir kıza tecavüz edilip 5 parçaya ayrıldı.
Çoğu öyle. Abaza ve çirkinler
türk erkekleri hiç kimse geçemez
Bilemiyorum ki :) türk erkekleri ağır abaza ve çirkin ama afganlarin da pek farkı yok diye düşünüyorum
yok yok bizimkiler onlarıda geçti dünya çapında bile biliniyo ne kadar abaza oldukları
yabancı kızlar bıkmışlar
Evet :) utanç verici, yurtdışında ben türküm demeye utancaz sanırım
açıkçası türk erkek bu kadar abaza olmasın dolayı ben türküm demeye utanıyorum
satende demiyorum
Ben diyorum ama emin ol isteyerek değil. Türk olduğum için demek zorundayım. İrkimi da saklayacak değilim. Ama kötü yerde doğduk ne yazık ki
Kim taciz etti la bu kezoyu çıksın ortaya?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?