Ben müslüman bir kadınım. Ama bazen erkek hocaların kadın vücuduna karismalari beni çok sinirlendiriyor. Sanarsin namusumun bekçisi. Sonra niye insanlar İslamdan soğuyor işte bu yüzden, herşeye karismalarindan. Ama ne olursa olsun ben inancımdan asla vazgecmicem. Her zaman iyi bir insan olarak yaşamak ve iyi biri olarak ölmek için elimden geleni yapicam. Dinim bunu istiyor öncelikle.
Kuran ve sünnete bağlı hocalar doğruyu söyler, uyup uymamak insanlara kalmış, ehli sünnet yolunda giden hiçbir hoca insanları zorlamaz sadece tavsiye verir ve olacakları söyler. Bi hocanın görevi dini anlatmaktır. Dini anlatıyor diye de hocalara kızmak pek doğru değil. Amacım eleştiri değil sadece düşüncelerimi belirtmek herkesin düşüncesine saygı duyuyorum..
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Kadın hocalar da günah olduğunu söylüyor onu napıcaksın :) Dini şey günahsa erkek kadın farketmez her doğru hoca onu söyler. Kadının ve erkeğin kaşı inceltmesi günahtır yaratılışa müdahale ettiği için. Konu kapanmıştır senin fikrinin hiçbir önemi yok dini kuralları sen belirlemiyorsun.
Din de her zaman hikmet aranmaz. Allah emrettiği için öyle yapılır. Bazen dinin emrettiği şeyler de de hikmet vardır ama hikmet olmasa da yapmak gerekir. Mesela oruç tutmak sağlık için binlerce faydası vardır. Ama olmasaydı da yine oruç tutacaktık. Sen güzel bir kadınsın. Yüzünde bir nur var. Ufak teferruatlara takılmadan Allaha inanmaya ve kulu olmaya devam et. Sonra yine konuşuruz 😊
''Kaşlarını cımbız veya başka bir âletle alanlar, yüzlerine güzellik vermek için yanaklarını çizerek Allah’ın kendilerine verdiği şekli değiştirenler lânetlenmiştir.'' (Buharî) Allah yüz tüylerini yolan ve yolduran kadına lanet etsin." (Buhari, 'Libas', 84; Müslim, 'Libas', 120)
Diretme işte, salla çöpe gitsin din. İslam kendisiyle çelişen bir din. Madem Allah insanı en güzel şekilde yarattı ve bedene müdahalede bulunmak günah, mk beni ne diye sünnet ettiniz. Mk Yahudi'si sünnet oluyor diye ben de sünnet oldum, lanet olsun.
paygamberimizin izinden yuruseniz zaten islamdan sogumassiniz islam ortunun emri verir. o karisti bu karisti degil mesele islam ne emrediyor o onemlidir.
Millet mars ta patates yetiştirmeye başladı biz hala ince kaş günah 😂 neden? Erkekler tahrik olmasın. Herşeyi erkeklere göre tasarlamayin, biraz ağırlığınizi koyun