#nirhammm 🔴🔴🔴🔴

Kalp olayını bilemem, kalbi güzel olanın mutlaka bir gün kazanacağını düşünüyorum...
Ama dış güzelliği olanlar için bir hikaye var, biraz uzun ama okumanızı tavsiye ederim;
Kasabanın birinde, güzelliği dillere destan bir kız yaşarmış. Kendisiyle evlenmek isteyen uzak ülkelerden gelen nice prensi, asili, zengini, yakışıklı delikanlıyı reddetmiş. Kimseleri kendine layık görmüyormuş. Kıza aşk besleyen, aynı kasabada yaşayan genç bir delikanlı da bu kızı istemiş. Ama kız onu da beğenmemiş. Bizim delikanlı günün birinde kasabadan ayrılmış. Başka birine aşık olup evlenmiş, çocukları olmuş, yeni bir hayat kurmuş. Uzun zaman sonra yolu yaşadığı güzel, şirin kasabaya düşmüş. Aklına bir zamanlar aşık olduğu kız gelmiş, ona ne olduğunu merak etmiş. Tanıdık bir yaşlı adam, güzel, büyük bir gül bahçesi olan evi göstererek kızın evlendiğini söylemiş. Kimseleri beğenmeyen güzel kızın kiminle evlendiğini görmek istemiş. Kocasını evden çıkarken görmüş. Kızın kocası şişman, kel, çok çirkin ve kaba bir adammış. Üstelik zengin de değilmiş. Nasıl oldu da böyle biriyle evlendiğini merak eden adam, kızın kocası gittikten sonra evin kapısını çalmış. Kız kapıyı açınca adamı tanımış. Adam sormuş: – Sen ki hiç birimizi beğenmedin, nice kısmetlerini geri çevirdin, nasıl oldu da böyle biriyle evlendin demiş? Kız da ona: – Sana cevabı vereceğim fakat önce gül bahçemdeki en güzel gülü koparıp getireceksin, yalnız tek şartım, bahçede ilerlerken geriye dönmeyeceksin. Adam peki demiş ve çok güzel güllerin olduğu bahçede ilerlemeye başlamış. Önce çok güzel sarı bir gül görmüş. En güzel gül bu derken biraz ilerde daha güzel kocaman pembe bir gül daha görmüş. Tamam budur işte diye düşünürken daha ilerde muhteşem güzellikte kırmızı bir gül goncası gözüne ilişmiş. Bir türlü karar verememiş, en güzel çiçeği bulacağım derken bir de bakmış ki bahçenin sonuna gelmiş, geriye dönemeyeceği için bahçenin sonunda yaprakları solmuş cılız bir gülü mecburen koparıp kıza götürmüş. Kız gülü almış ve adama demiş ki: – Bak gördün mü? Her zaman daha iyisini bulacağını düşünürken ömür geçer de sonunda en kötüsüne razı olmak zorunda kalırsın. Bu yüzden gençlik bitmeden elindekinin değerini bilip, yetinebilmeyi öğrenmek gerekir. Hayat akarken birçok fırsatla karşılaşırız. Kimimiz fırsatların değerini bilir, kimimiz ise birçok fırsatı kaçırıp görmeden yanı başından geçip gider. Ömür dediğin yoldan geçerken aynı şartlar altında bir daha geçemeyiz. Bir hedefe öylesine kilitleniriz ki karşımıza çıkan diğer fırsatları kaçırırız. Bir gün bir bakmışız hedeflediğimiz noktadan da uzaklaşıp çok farklı bir noktaya gelmişiz. Hayatımıza dönüp baktığımızda geriye kalan sadece kaçmış birçok fırsat ve bize kalan içimizi kemiren “KEŞKE” diye yankılanan düşüncülerimiz.
Güzel kızlar genelde güzel oldukları için biraz havalı kibirli olur belli bir yaşa kadar doğru istikametde gider sonra kızın eti budu gelisince fizik hatları oturunca aileside bunun farkına vararak kıza baskı yaparlar kızım zengin biri yok mu falan arada bir laf sokuştururlar kızda aileside el altından bazı şeylere müsade ediyor diye bitane kendini zenginmiş gibi gösteren sırtında nike çanta götde biton bok ayağında adidas ayakkabısı olan kulakda küpe olan bir arkadaşım bulur açlıktan ağzı kokan zibidiye kız herşeyini verir vercek bisey kalmayinca oğlanda zaten hevesi gecer bide hava atar okulun en güzel kızını hallettim ya la diyerek yaygara yapar sonra kız o iliskiyi bitirir aynı camiada biribirinden haberli ama habersizmis gibi davranan baska bir pice düser oda bok ve bu böyle devam eder kız bi bakmış ki çöp olmuş farkında değil bütün bunlar defalarca yaşanır ve hayat maf olmuş kız sadece mutluymuş gibi görünüyor hepsi bu
Ilk önce Merhaba sevgili nirhamm güzel Kızların Kaderi Niye Güzel olmaz çünkü Mevlam doğarken Herkesin kaderini yazmıştır güzel kızların yüzü kadar kalpleri de vicdanları da güzeldir güzel kızlar insanları kırmak istemedikleri için Kendinden başka birini mutlu etmenin sevinciyle kendi kaderlerini mahvediyor aslında Bu arada Allah bahtını şansını kaderini güzel yapsın inşallah senin kıymetini bilen Güzel insanlarla karşılaştırsın Allah her zaman yar ve yardımcın olsun dyeceğim bunlar sadece benim fikrim teşekkür ediyorum hayırlı geceler diliyorum He şu anda sen zaten yatıyorsun Büyük ihtimal uyorsun o zaman ne diyorum sana iyi uykular🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Seçimlerden dolayı aslında kaderinizin güzel olmayışı. Doğru adamı seçemezseniz sıkıntı yaşarsınız...
Kadının kendi belirlediği kriterler önemli burada ama mesela bu kriterlerde erkeğin ona yaklaşımı, çevresindekilere yaklaşımı, öfke kontrolü, büyüğüne küçüğüne saygısı yaklaşımı, erkek kadın ortamındaki davranışları önemli etken olur.
Cevap
87Cevap
Her insanın kaderi doğmadan yazılır gadası. İnsan hayatında doğru şekilde olması gerektiği gibi yaşayarak kaderinin daha güzel olmasına katkı sağlayabilir. Olması gerektiği gibi yaşamadan insanın karşısına iyi şeylerin çıkması beklenilmez. İnsan ne ekerse onu biçer.
Bizler dünya gelirken anne ve babamızı seçmedik bu elimizde değildi ezelden yazılmıştı ama kula bunu (irâde ve kudreti) bahşeden ve onun, iyi ile kötüyü birbirinden ayır etmesini ve ikisinden birisini tercih etmesini/seçmesini sağlayan, O'dur. Allahdır Herkesi ancak gücünün yettiği kadarıyla sorumlu tutar gücünün yetmeyeceği bir şeyle sorumlu tutmaz Bizim hayır bildiğimiz işlerde şer, şer bilğimiz işlerde hayır vardır. Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler bazı işler kısmet nasip Allahdan herşeyin hayırlısı iste benim kalbim çok kötü ama düşencelerim böyle...
İNSAN kalbi güzelse bile bahtı güzel olmazsa bir hiçtir. Şansızlık da denebilir tabi ki buna bu bende de var. Hayatta bütün şanssız işler vs buluyor bir şekilde. He kalbim güzel mi bilmiyorum fakat bahtım hic güzel değil. Yaratıcının bize vahşettiği hayat kader bu malesef çekmek zorundayız.
genelleme yaparak yanlış algı oluşturmak istemem ancak güzel kadın veya erkek fark etmez, çok güzel oldukları için karşı cinsten de kendine yakışmasını istiyor, bu yüzden karaktere hiç bakmıyorlar. Üzgünüm ama görüntü aldatıcı, insanı tanımak önemli olan.
aslında öyle birşey yok. güzeller kendilerine gösterilen ilgi sonucu sadece güzel oldukları için hiç çabalamadan her şeyin kendilerinin olduğunu düşünüyor olabilir. ama bunun böyle olmadığını sadece hırslıların kazandıklarını görünce böyle sözlerle kendilerini avutuyorlar
Görenler kesin sevgilisi var diyip konusmazlar
Bazıları aldatir diye dusunur
Bazilari onunla konusurken heyecanlanir, o yuzden aralarinda bisey olamaz
Sevgilisi oldugunda cok kıskanıyo diye iliski yurumez falan
güzel kızlar 1-0 baslar dusuncesi sacma baya
Güzel olarak bütün hakkını kullanmış zaten ondan çirkin şansı diye bir şey var dimi.
Yani bu demektir güzelliğin beş para etmez kadersiz olduktan sonra 😀😀😀
Biraz şans ve çoğunlukla seçimler. Benim gördüğüm kendisine saygı gösteren efendi erkek varken karakter yönünde sorunlu erkekleri seçip sonra sansım yok diye ağlıyorlar. Kadınların çoğu dili yanmadan ( 25 yaş civarı oluyor bu genellikle) seçimlerinde hatalı oluyorlar.
Çünkü herkesin derdi problemi sınavı ve yaşayacakları ayrı 😀 ve kaderini degistirmek senin elinde ne yapıp ne yapamayacağını sen daha iyi bilirsin bazı şeyleri değiştirmek için çok fazla düşünme uygula.
arkadaşım erkek sevdaları yüzünden döven satan tecavüz eden asaglayan şiddet cinayet sabıkalı alkol madde bagımlısı hayatlarını diken erkek lere köpek olmayı sevdikleri için
Mutluluğu; görünüşü ortalama olup karakteri düzgün, güvenilir, anlayışlı adamlarda aramak yerine kendi güzelliğinize denk görünüşte ama piç, karaktersiz, maço tiplerde arama ısrarınızdan. Dış görünüşün, malın mülkün aslında çok da önemli olmadığını 40 yaşında anca öğreniyorsunuz.
Çok basit Bir çok erkek yazdığından kendinizi bir halt sahip iyi erkeklere göz yumabiliyirsunuz
Kaç defa gördüm kız diyor ki " elimi sallasam ellisi " tamam bu doğruda gerçekten seven kaliteli erkek sizce çok var mı
Iyi erkekleri baş tacı yapın
Uzulmezsini@
Diğerlerinin niyeti zaten cinsellik
Bu fotoğraftaki kız siz iseniz bu sorunun cevabını benden daha iyi bilirsiniz diye düşünüyorum, ben kendi adıma güzel kızlara yaklaşamıyorum (görücü usulü bile olsa) kendimi yakıştıramıyorum çünkü benim yakışıklı olduğumdan daha çok güzel olursa bir ilişki olsa bile yürümez gibime geliyor.
Güzellik gerçek hayatta işe yaramaz, sekste yarar. İnsanlar her an seks yapmadığına göre güzellik çoğu zaman önemli değildir. Benim düşüncem bu değil ama gerçek bu...
Kendinizi güzel ve herkesten farklı bulduğunuz için yanı başınızdakileri fark edemiyorsunuz sadece...
ne demişler yüzün güzel olacağına bahtın güzel olsunn
Kadın güzellikten bahsediyor çoğunuzsa iyilikten. Sadece güzeller mi iyi oluyor? Ne saçma bir düşüncedir bu. Bir insan karakteri, kalbi güzelse güzeldir. Saçı, kaşı, gözü ya da bedeni güzelse değil! Kusura bakın 'ben güzelim' diyip duran kişilerin karakterlerinin pekte güzel olduğunu düşünmüyorum. Yani herkesi dışına göre etiketlediği için olmayabilir.
🤣 şu an devrelerde yaşanan yanma nedeni ile soruna görüş yazamıyorum daha sonra tekrar deneyelim
Nasip kısmet elbet bir gün seninde karşına hayırlı bir kısmet cikicak
He canm he hepiniz o türk dizilerindeki genç yakışıklı şirket patronlarına aşıksınız ve hayalinzde yaşamı da bunun üzerine kuruyorsunz. Herkes rahatlık varlık zevk neşe içinde yaşamak istiyor tamam da ülkede bundan çoz az var bundan olabilir mesela belki de bi işçiye bakabilirsin yukarıdan değil ama göz hizasından
Sizin kaderiniz güzel olmuyorsa biz atalım kendimizi pencereden balkondan.
guzel iyi insanlarin kaderi kotu ve ya hayat yolu zor oluyor.
Akşama kadar seks sevişme yiyişme sorularıyla kalp nasıl iyi oluyor nirham açıkla bunu
Hayat adaletsiz ondan iyilere kötüler kötülere iyiler denk geliyor
Umarım güzel bir kader seni bulur. Belki de kendini çok güzel bulduğundan tercihlerin yanlış olmuş olabilir mi. Biraz olaya güzellik yakışıklılık olarak bakıyor ve doğru tercihler yapamıyor olabilir misin
güzellik ne kadar güzel olsada başa da bela dır aynı zamanda yani güzel olana herkes bakar ve onu kaybetme oranı da yüksektir.
ama şunu da söyleyim her şey dış görünüş değildir.
insanın dışı kadar içi de önemlidir.
Bende bilsem söyleyeceğim iyi bir kalbim var ama sevilmiyorum sevgilim olmuyor ama geleceğe bakmak daha önemli "Neyi beklersen o senin karşına bir gün çıkar" bu sözümü unutma 😇
Güzel olan nedense egolu oluyor. Bence bu yüzden olabilir yüzeysel olarak bakınca herkesi içine katmak doğru olmaz tabiki ama, yüzdelik olarak bakınca bence sebebi bu.
Dunyanin dengesi bozulmasin diyedir muhtemel:
Guzel kiz~cirkin şans
Guzel olacakken olamamış kız~guzel şans
(Saçlar için 5 dklık saygi duruşu)
Özellikle kalbi güzel olanların imtihanı daha zordur. Dünyada ne kadar meşakkat ahirette o kadar mükafat. O yüzden bu dünya iyilerin değil kötülerin dünyası
Bu asırlardır hep böyledir iyilerin sınavı zordur yoksa iyi olmanın bir manası kalmaz değilmi?
Güzel oldukları için özgüven fazla olup, kendilerini çok geliştirme ihtiyacı duymuyorlar.
Seçimleri yanlış oluyor bu yüzden.
Bence nazar oluyorlar herkes benim olsun diyor sonrada kizda göz kaliyor sonunda biri aliyor ama ikiside perişan oluyor sonrasında
Çünkü kafalarını. kullanmayip güzellikleri ile her şeyi halledeceklerini sanıyorlar.. Akılsız kafanın cezasını çekmek işte bu..
Hep aynı hikaye ya. Burnunuz havada olduğundan olabilir mi.
Allah çirkin şansı versin diye bir laf var ya durum o bence Allah bir yerden illaki alıyor güzel kızlarinda şansı bahtı eksik oluyor
Soyut alemdeki bütün haklarını somut alemde kullandıklarından olabilir mi? 😂
Bende anlamış değilim kaderi güzel erkek bulamıyorlarDudaklarına bayıldım 😘
Çok fazla takıntılısındır. Uzağa görmeye çalıştığınız için yakını göremiyorsunuz.
Yok artık.. Sen misin? Hiç aklımdaki gibi değilsin. Pp hemen değiştir xdxd
Kader herkesin kendi secimiyse aptalliklarindan diye dusunuyorum.
Bence onlarda benim gibi çok şansız sanırım birazda OLSUN sans olsa
Allah herşeyi bir arada vermiyor ondan sanırsam, zeka mesela
Sadece kızların değil erkeklerinde öyle maalesef dudaklar güzelmiş 😊
Kader bu... İyiye, kötüye, güzele, çirkine pekmez bakmıyor...
Düzeltme: pekmez değil, "pek de" olacaktı.
aslında olur da siz bizleri görmüyorsunuz körelmişsiniz
dur daha yaşın küçük
güzel olmayacak diye kendini şartlandırma
Allah çirkin şansı versin diye boşuna demiyorlar o zaman
bu yüzden ''Allah, çirkin şansı versin ! '' demişler.
Allah kaderimizden almış yüzümüze vermiş
Beni görenler çapkın sanıyor, sevgilisi vardır kesin diyor.
@nirhamm
Kaderiniz sizin elinizde...
Hiç sorma seni kendimde gördüm
Olmayınca olmuyor bacım napıcın😂😂😂😂😂
Şerefsiz kovalamaktan
Maalesef Türkiye'de yiz sebeb bu
Ay saçlara bak bende uzatcam hshs 😍
Hayat bir yerden verip bir yerden alıyor 😂
Bu durumda bayanlarımıza çok iş düşüyor kalbi duygularını ikinci plana atmalı önce erkeği tanımaya bakmalı ayı mı, kurt mu,. in mi, cin mi
seninmi olmuyor.. valla tanisalim dicem.. yuzume bakmicaksin.. gelmis bana kaderden bahsediyosun.. dram bari yapma.. ikiyuzlusunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?