O pisliğin adı mustafa murat ayhan
Bu insanlık dışı varlıklarla aynı dünyada yaşamak istemeyen sadece ben miyim?
O pisliğin adı mustafa murat ayhan

Bu dünyada bu tür tarz insanlarla yani cani insanlarla yaşamak istemeyen sadece sen değilsin. Elbette Allah'ın verdiği canı Allah alır ama hiçbir şekilde öldürülmeyi hiçbir insan hak etmez bunu kabul ediyorum ve an ağır ceza ile cezalandırılmasına ilk isteyen insanlardan biri olyduğunu söyleyebilirim. Ama aradaki yaş farkını göz önünde bulundurursak biraz insan bazen mantıklı hareket etmesi gerekir. Kadınlarımızdan çok yani sayılı düzgün kadınlarımız da var Evet ama bir çoğu sadece para için ya da imkanları güzel olduğu için kendinden yaşça büyük erkeklerle beraber olmayı tercih ediyor. Kendisinden 20 küsür yaş büyük bir adamla neden beraber olur bir insan aklım almıyor ve bu insanın oturup alkol alıyorsunuz eminim ki ilişki durumu da söz konusu zaten kendisinin hamile olduğunu da okumuştum duymuştum bundan dolayı biraz da insan kendi kaderini kendi sonunu kendisi hazırlar bakın yine söylüyorum öldürülmesi doğru bir yaklaşım değil hiçbir şekilde ama bazen de insan kendi sonunu kendi hazırlar.
Bence sen olayın iç yüzünü araştır ;)
İş görüşmesi için gittiği herif bu. Kıza önce tecavüz ediyor sonra boğarak öldürüyor yetmiyor 5 parçaya bölüyor o da yetmiyor ormana gömüyor. Tekrar ediyorum iş görüşmesi için gidiyor ve olanlar bu hemen de sevgilisi vs demişsiniz. Olayları bilmeden ne de güzel yargılamışsınız.
Sadece iş görüşmesi değil ablası kendisi söyledi telefonda bu adamla oturup dertleştiğini iyi geldiğini
Lan p*ştlar ne b*k olursa olsun kız ölmüş beş parçaya bölünmüş it herifler
A. MK biz adam haklı mı dedik senin cibiliyetini s….. ben @sondelibükücü
@Baygezgin0634 ben de senin cibiliyetini s*kmek isterdim ama ortada s*kilecek bir cibiliyet bile göremiyorum. Yok alkol almış yok ablası bilmem ne demiş bunların hepsi cinayete sebep bulma çabaları utanmazsan hak etti diyeceksin gerçi sizde utanmada yoktur. Hadi kıza acımıyorsunuz anasına babasına da mı acımıyorsunuz bari onların yaşadığı acıya saygı duyun hadsizler
İnsanlara fikirlerini niye saygı duymuyorsunuz da hakaret ediyorsunuz herkes sizin gibi düşünmek zorunda değil biz gördüğümüz haberi söylüyoruz öldürülmesi doğru bir şey diyemiyoruz ya da oh olmuş iyi ki öldürülmüş demedik ama bazen insanlar kendi kaderini kendi çizer kusura bakmayın
Ben herkese saygı duymuyorum sadece hak edene saygı duyarım. Burada sinirlendiğim tek nokta cinayete resmen sebep arıyorsunuz. Burda saygı duyulacak bir görüş yok.
@sondelibükücü Ya Bir yürü git az önce Bir haber daha okudum pınar diye bir kız üç gündür kayıp buluyorlar erkek arkadaşımın yanına gitmiştim diyor Kendi rızası ile olduğunu söylüyor ikisi de serbest kalıyor
Al oku insanların ne pok yediği belli değil sonrada masumm diyorsunuz. Öldürülmesini doğru bulmuyorum Allah'ın verdiği canı Allah alır ama bazıları da kaşınıyor.
Al mobile.tgrthaber.com.tr/.../3-gundur-kayipti-arkadasinin-yaninda-bulundu-2790254
Ülkenin yasalarında fazla bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Hükümet yasaları kullanarak para kazanmaya çalışıyor. Yargı tamamen çürümüş, yozlaşmış bulunmaktadır ve bunun yasalarla bir alakası yoktur.
Bir insana önce tecavüz eden, sonra parçalayan, en son olaraktan gömen bir birey normal değildir. Ağır psikolojik sorunları vardır. Uygulanması gereken idam/ağırlaştırılmış müebbet hapis vb. değil Rehabilitasyondur. Yasalar toplumu belli bir düzende tutmak için vardır. Ceza denen şey ise bir insanın hatasını anlaması içindir. Öldürmeye yatkın psikolojik sorunları olan bir insanın aldığı ceza önemsizdir çıkınca aynısı yaşanacaktır.
Seri katillerin ve bu tarz tecavüze ve öldürmeye yatkın insanların hepsi sorunlu çocukluklara sahiptir. Gözü önünde birine tecavüz edilmesi, birinin öldürülmesi gibi durumlarla karşı karşıya gelmiş insanlardır hepsi.
İnsan büyüdüğü toplumun, ortamın ve 1. dereceden akrabalarının/arkadaşlarının aynasıdır. Bunların hepsini aşırı iyi seçin. Bunlardan bazıları seçilemiyor. Bu noktada Devlet insanını kurtarmalıdır ve Sosyal Devlet budur. İyi günler.
Şeytan insanı yoldan saptırmak ister de Mevlana'nın sözü her şeyi açıklıyor zaten. Artık insanlar şeytanlaşmış
Rica ederim 😘😘
Bu ülkede 'O kadar da olmaz' diyebileceğimiz hiçbir şey kalmadı. Gerçekten kalmadı. Hem okumak hem çalışmak isteyen bir genç kız... Çok yazık.
Cani katil deşifre edilmiş. Adalet yerini bulmasa da halk gereğini yapar belki. Ayrıca bu tür kişilerin etrafındakilerin de normal olduğunu sanmıyorum. Bu ilk vukuatı değildir, sadece ilk defa bu kadar ileri gitmiştir. Yakını olan her kim olursa olsun hepsi toplumdan dışlanmalı!
👏 o kadar doğru ki yazdığın her kelime, katılıyorum
Teşekkür ederim 🌺
Rica ederim 🌸🌸
Cevap
84Cevap
Cinayetin ve nefsinnn cinsiyetiii yookturrr!!!
Yorumlaraa baktımdaa yok kendi sonunuu kendi hazırlarmış yok o yaşta bi adamla ne işi varmış!! Her şeyin nefse bağlanmaması ve genellemee yapılmasını doğru bulmuyorum.. Nefisseee olayyyy! bu türrr suçlara bulaşmayan erkeklerin nefsiii yok muu? Veyaaaa 9 nefisleee 1 aklınaa sahippp çıkabilennn kadınların nefsiii yok muu? Nefis adı altında her türlü pisliğiiii yapmak sonrada adına nefis demek çok saçma bi düşünce.. Bunu aklı dengesiii yerinde olmayan bir insan bileee yapmaz, önceee vicdanlı ahlaklı eğitimli olmak başkalarınınnn (size uymayannn ) fikirlerine de saygı duymak gerekiyor. Bunu yapan kişiiiininn vicdansızz psikopat şiddet yanlısı bir caniii olduğu açıkca ortadaaa...
Bu vicdansız belki de evliydi ve Azra ile olan ilişkisininnn duyulmasını istemiyordu böyle bi canilik yaptı..
Belki çevresine karşı olan itibarından dolayı böyle ahlak ve insanlık dışı bir şey yaptı.. vs vsss vsssss kısacaaa sebebiiii her ne olursaa olsunnn bunuu yapan insan olamaz!!! 21 yaşındaki kızın bu yaşta ki bi insanla ne işi olabilir diye sorgulayanlarınnn büyük bir kısmı her gün burda kiiii sorularaaa "aramızdaaa 10 yaş var 13 yaş var normal mi? Sorularınaa " olabilir normal diye cevap verenler!!! Ünlü x ile arasinda 15 yaş fark olan y ilişkisiniiii onaylanlarr!! Bu konuda boşuna duyar kasmasınlarr, genç bir kadın hata yapmış olabiliirrr o kişiylee sizin
(yorumlardaki bazıları) deyiminizle
"yatmış kalķmışta olabilirrr " amaa hiç bir hatanınnn bedeliii bir cana kıymaaak ve o canı
5 parçayaaa bölmek kadar birr canilik olamaazz...
Herkesin kendi hayatı kendi inancı kendiiii dini görüşlerii sevap gunahları.. Azra'nın sevabı gunahı hiç kimseyi ilgilendirrrmiyoorr.. Ama Azra'ya yapılan bu canilikk butun insanlığı ilgilendiriyooorrr!
Artıkkk tecavüz olaylarının cezası kesinlikle "idam" olmalı ve bu tür pis zihniyetler insanların arasında yaşamamalı..
Kızların çok iyi tanımadıkları kişilerin evlerine gitmeyi bırakmaları lazım. Buda ayrı bir cesaret ortalık piskopat kaynıyor insan daha temkinli olmalı. Bu sözlerimi din diyanet açısından söylemiyorum tamamen güvenlik açısından söylüyorum çünkü Türkiyede nasıl insanlar olduğunu çok iyi biliyoruz. Tabi bu yeterli değil devlette artık ciddi olarak tedbirler almalı. Misal davranış uzmanları bağır bağır söylüyor bir köpeğe kediye tecavüz eden keyfi şiddet uygulayan günü gelince bunu insana da yapıcaktır diye. Ancak adamlar mahkemeye çıkarken bir takım elbise giyip saç sakal traşı oluyorlar iyi halden serbest kalıyorlar. Geri dönüşü mümkün olmayan suç işleyenlere ceza verilmez onlara kısas gerekir. Çünkü cezanın amacı kişiyi ıslah etmektir sen adam öldürmüş birisinin neyini ıslah ediceksin sittimsene ıslah olmaz o daha. Katil olma potansiyeli olanlar işledikleri insan öldürmekten tecavüz etmekten daha hafif suçlarda kişinin ileride neler yapmaya potansiyeli olduğu tespit edilicek ve o kişinin zihinsel yapısına uygun ceza uygulanıcak. Yoksa içeri tık önüne yemeğini koy yatağını ser bunun nesi adamı caydırıcakki? Batılıların ortaya çıkarttığı hukuk sistemi batı insanının asırlarca kendi bünyelerinde biriktirdiği normlara göre oluşturulmuş yasalardır her coğrafyada yaşayan insanların normları farklıdır.200 yıla yakın bir süredir batılılaşma serüvenine girdik diye batılıların normlarına sahip olamayız. Bizim kendi normlarımıza göre bir hukuk sistemi kurmamız şart artık. Şu anki hukuk yasalarından tutun hukukçuların bizzat kendilerine kadar sistem bir çok yerden çatlak veriyor artık. Nereden tutsan elinde kalıyor. Yeni bir düzen lazım.
Çok hassas çok trajik bir konu ama buradan yola çıkarak dünyanın ve insanların gidişatı hakkında düşüncelerimi söylemek istiyorum. Bence dünya git gide insancıllıktan uzaklaşıp vahsileşiyor. Hedonizm yani zevk odaklı yaşamanın egemenliği süratle artıyor. Bu nasıl topluma yansıyor? Yaşayarak değil, sadece skora dayalı olarak. Daha çok şey deneyimlemeliyim, daha çok yer görmeliyim, en güzel ben olmalıyım, en başarılı ben olmalıyım, herkes önümde yaltaklanmalı, en yüksek sayıda kız ya da erkekle seks yapmalıyım... Hep ben ben ben şeklinde. Egoların uçları giderek keskinleşiyor. Samimiyet, utanma gibi hisler yeryüzünden siliniyor. Asıl değerli olanın ne olduğunu bilen insan sayısı azalıyor. Pek çok kişi iyi değil, sadece iyi gibi görünmek istiyor veya iyilik yapmıyor tek yaptığı imajına yatırım yapmak. Her şey ne kadar profesyonelce. Bu gerçekte sahtelik, yapma bir çiçek gibi. Çiçeğin kendisi değil, plastik bunlar. Herkes ne yapıyorsa yapsın ama içindeki içtenlik ve utanma duygusunu kaybetmemeye baksın.
Bu "ölmeden önce" ifadesi de bahsettiğim şeyle ilgili. ölmeden önce izlenmesi gereken filmler, ölmeden önce görülmesi gereken yerler.. gibi. İnsanın her b*ktan haberi olmayıversin ama doğru hissetsin...
Bir toplumdan dini çekip alırsanız o toplumda her türlü kötülük medyana gelebilir, çünkü din, insanların menfaati için onun sınırlarını belirler, yapıp yapamayacağı şeyleri belirler, kaldı ki islam dinine göre masum birisine, hele ki bir kadına asla el kaldırılmaz.
Bu cinayetler sadece ama sadece Allah'ın kuralları uygulandığı zaman son bulabilir. Çünkü bizi yaratan Allah "kısasta hayat vardır" der, yani kısas yaşamdır. Çünkü haksız yere cana kıyan birisi de öldürüldüğü zaman adalet sağlanır, ve birisini öldürdüğü zaman kendisinin de öldürüleceğini bilen birisi bu işe yeltenmez. Eğer böyle olursa cinayet rakamları ciddi oranda azalır. 600 senelik osmanlı da ki cinayet rakamları ile 100 senelik cumhuriyetteki cinayet vakaları karşılaştırılmalı. Biz islam'a dönemdikçe hiçbir zaman kurtuluşa eremeyeceğiz.
Burada bunu savunan insanların inşallah çocuklarının başına böyle bir şey gelmez. Nasıl bir ülke olduk ben de anlamıyorum artık Amerikan filmlerini izleye izleye yanına kar kalacaklarını mı düşünüyor bu insanlar daha hayatının başındaki bir birey ve o hayatı elinden alınıyor bir anne babanın evladı elinden alınıyor yeminlen bu ülkeden tiksinmeye başladım bu ülkede nasıl çocuk yapabilirsin ki nasıl çocuk yetiştirebilirsin
Artık kadın cinayetlerini görünce üzülemiyorum ya da herhangi bir duygu besleyemiyorum. O kadar çoğaldılar ki gerek günümüz şartları gerek caydırıcı cezalar olmaması , serbest bırakılmaları vs.
Herkes kendini korusun dikkat etsin devletin buna bir çözüm getireceğini sanmıyorum. Bu şerefsizleri iyi tanıyın kendinizi kollayın gerekirse eli boş çıkmayın sokağa devir çok kötü.
Allah rahmet eylesin.
Bazen diyorum insan öldürene tecavüz edene idam gelse, hırsızlık yapana kol kesme gelse... Yoksa mevcut kanunları caydırıcılığı yok maalesef..
Not: Kanun düzeni gerçekten adaletli olması durumunda önerilerim, yoksa haklının haksız ile karıştığı bir düzende değil.
Hiçbir insanın hiçbir durum ve şart altında başka bir canlıya zarar verme hakkı yoktur. Sadece kadına olan şiddet olarak bakmamak lazım. Bir sokak hayvanına da ağaca da canlı gözüyle bakılmalı ve bu zarar veren huylarımızdan artık vazgeçmeliyiz. Toplum ve dünya olarak bu şiddete eğilimiz acil olarak araştırılmalı ve bunu iyileştirmek ve düzeltmek için çaba gösterilmeli... Böyle bir ülke de ve dünyada yaşamayı hak etmiyoruz
Daha serbest birakilmamis mi? Hayret!
Tecavuzculer gibi guzide insanlari bu kadar goz altinda tutmazlar normalde, plaket falan vereceklerse demek...
Keske kucukken buyuyunce ne olacaksin diyenlere cellat deseydim, belki idam gelirdi, ben katlederdim...
Adaletlerine s...
Sanırım Orhan Veli bu şiiri bugünleri anlatmak için yazmış. Boğazlar düğüm düğüm. Kelimeler kifayetsiz. Ne desek anlamsız.
Anlatamıyorum
Ağlasam sesimi duyar mısınız,
Mısralarımda;
Dokunabilir misiniz,
Göz yaşlarıma, ellerinizle?
Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel,
Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Bu derde düşmeden önce.
Bir yer var, biliyorum;
Her şeyi söylemek mümkün;
Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum;
Anlatamıyorum.
Orhan Veli Kanık
İstediğin kadar kötü bir ortamda yetiş bir insan bu kadar canileşemez bence bu genetik bunlar şeytan doğmuş.
Hiç sorma 🤨
Erkeklerden çok soğudum. Tamam hepsi öyle değil ama ben erkek kelimesinden soğudum artık.
Bilmukabele 😒
Artık şaşırmıyorum. Devlet mekanizması bu tür suçluları maalesef üzerinde gücünü gösteremiyor.
Toplumda ki ahlaki erezyon..
Bu tür insanları rehabilite edip toplum arasına sokmak da bizim için tehdit.
ABD de olsa, genelde elektrikli sandalye ile idamına karar verilirdi. Planlı ve vahşice suçun bir affı yok orada..
İki tanesini meydanda medya önünde sallandır bak bir tane erkeğin orası burası yiyor mu kadın cinayeti işlemeye. Yoldan çıktı ortam artık. Duyduğumda sinir krizi geçiriyorum. Fazla şeyler yazardım da yarı uykulu RTÜK bana yine engel koyar.
Kıyamet kopsun artık diyecek kelime bulamıyorum şu an ellerim titriyor o emlakçıyı öldürmemek için idam gelmeli artık halk olarak ayaklanmalıyız 👿👿👿👿
Tiksiniyorum sadece böyle bir ülkede yaşayıp hayatta kalmaya çalışmaktan bir kadın olarak tiksiniyorum.
Yakında salarlar bu pisliği ne de olsa adalet sistemleri kendilerine göre işliyor.
Adamın adını direk yazmanız gerekiyor ki böyle bir canavar kimmiş herkes bilmeli..
Böyle bir insan.. diyemiyorum insancık belki
belki de o bile değil..
Nasıl bir dünya olmaya başladı burası..
Ne dünyası aynı coğrafyadayız belki aynı sokakta. Burada bile neler neler görüyorum. Kendim canlı şahit olduğum ben müdahale ederken izleyen ve ya beni ayıran insanlar var. Lafta hepsi Twitter duyarcısı
Şeytan insanoğlunu ağzı açık izliyordur yemin ederim.
Erkeklerden tiksinti geldi artık..
Tecavüzcüler, katiller ve vatan hainleri öldürülmeli. Topluma kazandırılmamalı. Ne olcak 5-10 yıl yattı diye evcilleşecek mi?
Asıl paylaşılması gerek kızın ismi ve resimleri değil bu caninin ismi ve resimleri nasıl olsa kravat taktığı için serbest bırakılacak en azından toplumdan dışlanmalı
Allah hepsinin belasını versin ya her gün ayrı bir olay her gün ayrı bir eziyet bunlar yüzünden dünya ne hale geldi yeter artık
Engelledi mall herif o kadar sövmüştüm ne güzel
ben utanıyorum harbiden bıktım.. arkadaş bir kaıdn istemiyorsa bu adilik nasıl yapılır.. biraz insan olmayı ögrenin.. zaten her yanımız alev alev yanıyor.. yanmayı hak ediyoruz..
Üzüldüm. Yanlış hatırlamıyorsam Tiktok'ta bu kız için kayıp olduğu ile ilgili videolarla görenlere seslenmeye çalışıyordu arkadaşları. Meğer bir kişinin daha hayatı sönmüş
Ülke olarak maalesef ki hep En kötü En beter kötü durumlarda en öndeyiz Neslimiz Bozuluyor Zihnimiz Zehirleniyor Bunlara sebep olanlar Allahindan bulsun
artık bu dünyada zulümler dinmez böyle gelmiş böyle gider... hani diyorlarya belkide dünya bu evrenin cehennemidir diye... belkide doğrudur... hayvanlardan doğadan ağaçlardan iyi insanlardan kalbi temizlerden herkesin huzurunda ve burada özür diliyorum
çok üzücü çok...
gencecik kız. allah tahsilatını affetsin .
nasıl bır zıhnıyet bu cozumleyemedıgımız ...
umarım bır daha da yasanmaz demek tesellımız olsun .
fakat becerıksız hukumet ıle afgan surıye goclerı ılerde ekonokık tıcarı der ıken kontrol mekanızmasıda kaybolacak ve burda sayıları arttıkca gettolaşmaya gıdecekler umarım bu kontrol altına alınabılınır.
Kontrol edilemeyen erkekler hadim edilmeli basta. Bak kopeklere iyi bak. Hadim edince sakinlesirler. Dusuyorum erkekliginden utaniyorum. Lan pe. zo iki bacak arasina girdin tamam anladi serefsiz neden oldurdun lan. Nasil kiydi ki? Dusunsene can lan o. O iki bacak arasindan cimadin mi? Ee. Kivircik. Ya rabbi boyle birisini verse
Sukurler olsun Allaha. Gecen sene haziran da bu yana kendi istegim ile 6000mg depo provera kimyasal hadim ilaci aldim. Sukurler olsun kadinlastim belki ama asla bir kadina tecavuz girisiminde bulunmadim. Erkekligimi bozdum ama baskasina zarar vermem asla
Bu ülkede adam akıllı yasalar getirilmediği sürece bunlar daha çok olur.😒
Ah Azra ah bu adam ceza almayana kadar Azra nın mezarda kemikleri sızlayacak umarım en adil bir şekilde cezasını verirler
80 milyon insanın 1 herifin ağzından çıkacak 2 kelimeye mahkum edildiği bir ülkede bu ve bu gibi vahşetler ne ilk ne de son olacaktır
Şeytanın işi imandan etmektir, kısacası bu şeytanın işi değil ve onun bile bunlar nasıl varlıklar dediği oluyordur.
Allah böylelerini kâhır ismiyle kahretsin inşallah, böyle haberleri her gördüğüm de erkekliğimden utanıyorum...
Mustafa murat ayhan tarafından öldürülen diyeceksiniz
Söz mü hiçbir söz bu iğrençliği anlatamaz Allah bu mayası bozukları ıslah etsin!!!
İdam gelmeli meydanda salandirsinlar bakın bir daha yapıyorlarmı
Hasta ruhlu aşağılık şerefsiz buna edilecek tek şey çarmağa gerip yavaş yavaş lime lime edeceksin etlerini
Kadınlarımıza yapılan bu şerefsizce saldırı ve cinayetlere sessiz kalan mükafat gibi tahliye ettiren adalet ve devletede yazıklar olsun
Gerçek kurtuluş ancak cehaletin ortadan kaldırılmasıyla olur. Cehalet kaldırılmadıkça toplum yerinde kalıyor demektir, yerinde duran bir şey ise geriye gidiyor demektir.
Mustafa Kemal
Ah Atam..
bi arkadaşımın çok yakın arkadaşıydı kız :( allah ailesine sabır versin ve bu manyaklardan herkesi muhafaza etsin :(
Allah belasini versin o caninin.
Her iki cihanda da gün yüzü görmesin
Hayır yalnız değilsiniz bu konuda o adamla içerde ilgilenecekler üstelik devlet ilgilenecek rahat ol
Bu konuyla ilgili yorumum var ama bu site yasaklar beni çünkü çok ağır küfür edecektim
Haklısın bende çok şey istiyorum bazı insanlarla yaşamak istemiyorum ama maalesef olmuyor
Artık bu ülkede yaşamaktan hem utanıyorum hem bu toplumdan iğreniyorum.
Cennette yaşamıyoruz, insanoğlu melek değil.
Maalesef bunun sonu tüm her şey bitince.
Yeter artık diye çığlık atmak istiyorum. Can güvenliğin yok TÜRKİYE!!!
Bu dünyada insan kadar zararlı bir yaratık yok malesef 😥
ya benim aklım almıyor. bir insan nasıl bu kadar vahşi olabilir
Allah böylelerin bin türlü belasını versin, diyecek kelime bulamadım başka.😔
Şerefsiz adi içerde onu şişelere otururlar yaptığı yanına kar kalmaz.
İnsan çok acaip varlık hayvan sürekli aynıevkide kalabilirler insan en değerli olabiliyor aynı zamanda en aşağıya da inebiliyir o yüzden kendimizi bildiğimiz sürece onalrla aynı olmadığımı goruyiruz
Antalya da nice olaylar oluyor, bu daha görünen yüzü
Ben bir sokakta yürürken önümde bir kadın vardı. Gece vaktiydi. Sürekli arkasına bakıp yaklaştım mı diye kontrol ediyordu. Ben de yavaşladım ki telaş yapmasın diye. Normalde hızlı yürürüm. Bu tarz olaylar benim gibi hiçbir suçu günahı olmayan erkekleri de zan altında bırakıyor.
İbrete alem olması için meydanda canlı canlı 5 parçaya bölmek lazım o insan kilikliyi
Bende yaşamak istemiyorum öncelikle hayır demeyi bilin. Kesip biçmek sizin ne haddinize? Yazıktır nasıl bir psikopatlıktır nasıl yapar bir insan. İmsan kelimesinden baya uzak mahluklar.
Hayırdan anlayın*!!
Yaşasın cehennem kötüler için, ama bu dünyada da yanlarına kalmasın
Yalnız değilsin. Pek bir şey demek istemiyorum.. Sadece kısasa kısas yapılsın ve herkese gösterilsin. İnsanlar ölümü unutmuş pardon insan görünümlü yaratıklar
bana bırakılsa yükseliği ve genişliği 1 metre olan gün ışığı olmayan bir hücreye tıkardım.
önüne günde tek sefer kokuşmuş gıdalar atar.
bağıra bağıra gebermesini izlerdim
Bunlar nasıl insanlar, hiç mi empati yetenekleri yok, hiç mi vicdani ve insanı duygulardan pay almamışlar. Tecavüz etmek nedir? parçalamak nedir? bir insan bu vahşeti hakedecek ne yapmış olabilir?
Bu haysiyetsizler yüzün yolda giderken önümde bir kadın varsa eğer. Sırf varlığımdan rahatsız olmasın diye karşı kaldırıma geçiyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?