Her zaman küçümsenen bir kadın ama eve bakma konusunda erkek muamelesindeyim?

26 yaşındayım. Avukatım ayda 6 bin maaş alıyorum. Evde ciddi bir kadın erken dengesizliği var. Aşırı sosyal giyinmeyi seven ben özgüvenli biriyim. Ama Ailem öyle bir yetiştirdiki bir an kendime iyi bir şey söylediğimde durduğun yeri bil sen kimsin kendini ne sanıyorsun diye küçümsüyorlar. Faturaları öderim ne varsa yaparım hediyeler alırım ama kız kardeşimin bir tişörtünü giydiğimde yine ezilir hakarete uğrarım. (Aylık ona da para verdiğim halde) arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum 10’da aramaya başlayıp küfürler ediyorlar. Hatta babam geçen ay arkadaşımda kaldım diye dolabımı kırmış her şeyimi çöpe atmış diplomam bile düşünün. Araba alacağım kadın araba sürmez diye 5 yıldır geçti ama artık şart. Dün eve alışveriş yaptım temizlik yaptım kendi paramla hepsi akşam 6 gibi arkadaşlarımla çıktım 12’ye dek babam aradı küfürler etti. Almaya gel o zaman dedim suratıma kapadı. Toplu taşıma ile 2 saatte geldim. Aşırı mutsuzum. Şimdi gelmiş vernel yok ekmek yok dedi. Gittim aldım yoruldum iptenç hissediyorum. Abim de böyle sürekli küfür edip aşğılıyor okudun da ne oldun diye. İşyerim eve araba ile 5 dk bırakmak için para veriyorum araba deposunu fulluyorum. İnsanlara bunu gizlemekten yoruldum napmaşı bilmiyorum
Her zaman küçümsenen bir kadın ama eve bakma konusunda erkek muamelesindeyim?