Tamamen ataerkil ve anaerkil düzeninde olan cinayetler bunlar ben ona bağlıyorum mesela feminist sayfalarda aptl kızlar bizlere erkek düşmanlığı yaparlar ölmemizi isterler hâlbuki biz bir şey yapmadık Diyarbakır'da yaşanıyor bu olaylar ve bize patlıyor her neyse ülkemden nefret ediyorum
Ya herkesin ağzında bir laf "Kadınlara şiddete hayır" Hayır tabiki ama eğer kadınların da erkekler kadar gücü olsaydı aynı şekilde onlarda erkeklere şiddet vb uygulardı bu yüzden erkeklere o gözle yani şiddeti hep onlar yapıyormuş gibi yormamanızı tavsiye ederim. Bu arada her erkek aynı değildir.
@pumpik sen yazılanları nerenden okuyorsun pardon? Biz kadınlar her zaman haklı demiyoruz feminist te değiliz sadece olayın ic yüzünü bilmiyoruz! 15 yaşındaki kız allah bilir ne oldu da babasını öldürdü ya da suç mu üstlendi bilmiyoruz
Hatırlatmaya gerek yok @pumpik çünkü bir çok kadın sebepsizce öldürüldu bu ülke de düşünsene hapisten çıkan psikopatın biri ilk kimi görsem öldürücem dedim ve yoldan geçen kızı öldürdüm dedi
Yanlış sana göre. Bana göre şu ki: kadında kalite düşürüyor. Eskiden bu kadar rezil durumda değildi kızlar. Bunu diyen 70 yaşındaki ahbaplar. Görmüş geçirmiş insanlar.
Kadında kalite düşüyor diyorsun fakat iki tarafta da ayni... Bunlar cinsiyet değil şahsiyet meselesidir... diyorum ya ne hale geldik Farkinda misin öz babanın öz kızına tecavüz ettiği hallerdeyiz Burda da suç kadının mi? Bu tarz konularda objektif olursan en azından denersen daha iyi anlayabilirsin... Belki sen kadına bazı şeyleri yakistirmiyorsundur ama kadın var bir de kadın var Erkek var bir de adam var... umuyorum anlatabildim iyi geceler diliyorum
Insanlik nereye gidiyor anlamiyorum. Bi tarafta kadina siddet bi tarafta cocuklar annelerini babalarini ölduruyor. Ne oluyor bu insanlara. Hic mi sabir denen sey kalmadi vicdan kalmadi?
İstatistikler ölenlerin en çok erkek olduğunu gösteriyor. Kadınların işlediği cinayetler ve diğer asayiş olayları medya ve teknoloji ilerledikçe daha çok ayyuka çıktı. Masum değilsiniz
Cinsiyet meselesi yapmayın biz hangi ara bu noktaya geldik bı insani öldürmek bu kadar basite hangi ara indi yaa can mi can pazardan kiloyla mı alınıyor kim olursa olsun cinsiyet farketmez kimse Allah'ın verdiği cana kıyamaz !
O kadar adam bir sürü kızı tecavüz ediyor, ailesini öldürüyor, kaçırıp işkence ediyor,ölümle tehdit ediyor,öldürüyor ama sen 40 yılda bir görülecek bu haberi mi gösteriyorsun?
40 yılda bir mi? Böyle şeyler her zaman oluyor sadece medyaya yansımıyor çünkü feministler bunları görmek istemiyor aç istatistiklere bak öldürmelere bak son 10 yılın erkekler mi daha çok öldürülmüş kadınlar mı hani antisayaç saçmalığınız var ya
Kimseyi yargılamam fakat şöyle diyorum madem araları bu kadar kötü neden yollarını ayırmıyorlar. Sonuçta Allahın verdiği canı alma hakkına kimse sahip değil. Nerden bu hakkı buluyorlar kendilerinde.
birini öldürmek vicdansızlık ister arkadaşlar. Ne erkekte ne kadında doğuştan vicdansızlık olmaz. Cinayetin cinsiyeti olmaz. Lütfen kadın haklarını savunmaya çalışırken yanlış yerlere çekip haklı davaları da haksızlaştırmayın. Kimse kimseyi öldürme hakkına sahip değil.
Hayır şimdi duydum annesi normal bi kadın değilmiş babasının arabasının tekerini bıçaklamış daha önceden kadının erkek kardeşi de oradaymış o olay olurken kız yaptı demişler bence yapmadı kız