Bugün Konya'da 7 kişilik KÜRT BİR AİLE yakılarak katledildi.
Hani kürt kardeşlerinizle sorunlarınız yoktu?
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kütler kadar gaza gelen ortalığı karıştırmak isteyen bi ırk daha görmedim. 11 senedir husumet varmış türk kürt kavgası değil belli olay başka bi sebepden belki kavgalılar nereden biliyorsun hemen faşizim yok kürtleri katlettiler. Her zaman aynı şey kürtle türk kavga etse kürt dayak yese hemen kürt diye dövdüler Allah tan bi kaç akıllı kürt varda inanmıyor böyle şeylere kürtler 20 kişi bi Türke saldırırken ses yok ama hiçbir Türkten duymadım ben türküm diye bana saldırdılar diye yeterin artık kürtler ortalığı karıştırmayın
Benim hala bir sorunum yok 9 yaşından beri takıldığım kürt doslarım var 1 yıl önce tanıyıp çoğu Türke bin basacak kürt arkadaşlarım da var... Orspu çocukluğunun ırkı olmaz her yerden çıkabilir.
Türkler ile Kürtler birbirini yemiyor diye afganları sokuyolar ülkeye zaten.. Yıllardır denediler başaramadılar.
Bu nasıl öfke nasıl düşmanlık ya, canilerin gözü dönmüş resmen. Yaşattıkları acıları kat kat yaşamadan ölmezler umarım, bunu yapanlar da yapılmasına seyirci kalanlar da
Çok aptalsınız, her ota gaza geliyorsunuz. İki aile kavgalı zaten bunun ırkla bokla alakası yok... 3 5 yabşak ortalığı kışkırtmak için uyduruyor element sizde sazan gibi atlıyorsunuz mağduriyet sızıntıları.
Ortalığı karıştırmaktan başka birşey değil bu birisi bir laf atıyor tüm millet ona yöneliyor yazıklar olsun diyorum bunu yapanlar allahtan bela bulacaklar elbet
11 yıldır iki aile arasinda bir husumet varmis zaten. Bu olay Kürt Türk olayi değil. Olayi provake etmeye calisanlara inanmayin. Özellikle de HDP siyasilere linanmayin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne gibi bi sorun varmış neyin kafasını yaşıyorsun acaba failler belli olmadan yoksa yapanı biliyor musunuz? Sorunlu zihniyet böyle olur sebebi bilmeden hemen ırkı vurgu yapmak tıpkı senin gibi. Bekleyelim bakalım altından ne çıkacak