Yunanistan'ı samimi bulmuyorum. Belki de uluslararası camiada görgüsüz olmamak için böyle bir açıklama yaptılar. Keza onlarda da yangın olduğunda daha önce, bizde yardımcı olduk. Yine deprem olduğunda ilk destek ve yardıma hazırız açıklaması Türkiyeden yapılmıştı.
Şu herkese köpek gibi saldırmayı bırakmalı bizim millet ulan çoğu gavur dediğiniz ülkeler bizim yaşantılarımızdan düzgün yaşıyolar... Hep bizim millet temiz, dürüst zaten geri kalan 7 milyar 360 milyon insan boşa yaşıyolar :D Azcık akıllanın lan artık global yaşamaya çalışısın beceremiyorsanız da her şeye saldırmayın :D
Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Yardımlar onların insancıl yaklaştığını göstersede bir sistem çöküyor yani burada kalmayan ormanların acısı sadece bizden değil bütün dünyadan çıkacaktır o yüzden en mantıklısını yapmışlar.
Ben Yunanistan a inanmıyorum Bu olaylar terör örgütünü işaret ediyor Yunanistan komşu olarak sadece körük getirir yangına Yardım falan hikaye yani Göz boyama Yunanistan tam bir düşman ülke İçindekilerle beraber. Okullarında türk düşmanlığı ile yetiştiriliyor hâlâ...
Teşekkür ediyoruz ama Türkiye kendi yangın söndürme uçaklarına kendi yangın söndürme faaliyetinde kullandığı insanları devre dışı bırakma saydı bu coğrafyayı bilen yangın nasıl kontrol altın a alacağı konusunda tecrübeli olan insanları görev dışına atmasaydı belki bu kadar uzun sürmezdi
Pkk eş zamanlı olarak ormanlarımızı yakmaya başladı Allah onları ve onlara zerre destek veren ve bu konuda sevinen tüm lanetli insanları kahrı perişan eylesin ateşleri bol olsun
Bu tür durumlarda hemen her ülke birbirine yardım teklifi yapıyor ve ediyor da. Biz de deprem vs. olduğunda Yunanistan'a yardım teklif ettik, gönderdik. Bu normal ve güzel bir şey. Teşekkür ederiz.
Hazırlar demek hıı tşklr deyip geri mi çevirdiler acaba? Onca hayvan köy yandı hala gelin yardım edin demeyip 2 tane minik insansız helikopterler mi söndürecekler ! Tayyip efendi bugün çıkmş artis artis konşuyor !
Şu durumda bile yok Yunanistan'ı samimi buluyorum yok Rusya da mı? diyip durmak yerine teşekkür edin. Yangını durdurmak için destek vermeye hazırım diyen bütün ülkelere teşekkürler.
Hangi Yunanistan, kaynak var mı? Yunan Çevre, Enerji ve İklim bakanlığı açılama mı yaptı? Yoksa kendini Yunan diye tanıtan birileri twit attığı için mi böyle düşündünüz?
Bütün ülkelere teşekkür ediyorum ama bizdede yönetim konusunda büyük açıklar varmış niye uçak helikopter alınmadı bugüne kadar bu ders olsun bir ülke bunun için muhtaç olmamalı
Ormanlar yanıp kül olduktan sonra mı, iş bitince polisin olay yerine gelmesi gibi. Ayrıca bu konu da tabiki önemli ama şu mülteci afgan göçüne bir dur diyen yok mu? İmdaaattttt 😥😭
@e1eni Ben de yunanistan vatandaşıyım aile köküm oradan geliyor. Pandemiden önce her yaz xanthiye giderdim. Burada bir yunanlı ile karşılaşmak sevindirdi beni :)
Tüm dünya yanıyor fakat diğer ülkelerin yangın sebebi iklim değişikliği fazla sıcaklık türkiye'de bu yangınlar bilinçli çıkartılıyor 2 gündür birkaç kişiyi yangın çıkarmaya çalışırken yakaladılar aynı şey değil.
Güney Kore bizim kardeşimiz zaten buraya her sene gelirler yine de iyi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bizim ümmetten kimse yok mu 😂😂 olsaydı şaşardım gerçi 😂
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
@BurakCanKayogluu söylediğin her şeye katılıyorum arapların bizi nasıl gördüğünü biliyorum zaten. ama anlaması gereken ben değilim ismi lazım değil ümmet ümmet diye kendini halife zanneden yöneticiler.