Bu ülkedeki rezillikler bitecek mi?

Bir Instagram hesabına iğrenç paylaşımlara denk geldim fakat paylaşımı yapanın suçu değil. Ülkedeki insanları paylaşıyor. Yapılan iğrençlikler sosyal medyada fenomenlik adı altında topluma sunuluyor. Ben bu ülkedeki bu iğrençliklerin son bulacağına inanmıyorum. Bu böyle devam edecek. Hatta belki de daha kötü bir duruma gelecek. Cehalet almış başını gidiyor. Ülke fuhuş batağına dönmüş. Ülkede ne çok orspu ve kardeşim varmış meğerse. Bir de kısıtlamalar var derler. Bu insanların kısıtlanmış hali mi? Daha ne kadar özgürlük istiyor bu insanlar? Düzgün yaşayan insanlarla bu rezil hayatlar nasıl bir arada var olabiliyor? Düzgün yaşayan insanlara rahatsızlık vermiyor mu bu durum? Bu kadar nüfus neden var? Bazı insanlar keşke üreyemese. Allah'ın işine karışılmaz ama o kadar iğreniyorum ki artık dayanamıyorum. Oturdum ve ağladım. Bu dünya neden böyle? Bu iğrençliklerden nasıl korunabiliriz? Ağır suç işleyenleri idam etseler keşke. Şeriat konusunda çekincelerim vardı fakat resmen istiyor hale geldim. Gerçek bir şeriat ama. Belirli bir işe veya düzgün yaşantıya sahip olmayan insanları sınır dışı etseler. Bu ülkede bunu yapmak mümkün müdür? Genç nüfus önemli diyoruz da atalarımız bu ülkeyi bunlar için mi kurtardı? Bunlar böyle yaşasın diye mi onca zorluk çekildi, onca kayıp verildi? Yazıklar olsun. Bence dünyanın çivisi çıkmış durumda. Keşke yok olsak...
Güncellemeler
+1 yıl
orspu ve pzvenk*
Bu ülkedeki rezillikler bitecek mi?