Düzelirmi aramız sizce?

Ben ona çok değer veriyordum beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık kuzenim kendisi geçen sene birden konuşmayı kesti benimle anlamadım sonra ters konuşmaya başladı sonra öbür kuzenim den sevgilisi var onun için de kimseyle konuşmuyor filan gibi şeyler demiş sonra bana birisi istek yolladı Instagram dan bende kabul ettim bana dediki kuzenini bana ayarla dedi bende karışmam benle konuşmuyor dedim sonra bana yavsadı bende ağzıma geleni dedim küfür ettim o sinirle kuzenim icinde etmişim şerefsiz gidip kuzenime seni tanıyan biri seni bana kotuluyor küfür ediyor bana demiş oda bana beddualar etti engelledi filan sonra aradım açmadı yazdım engelledi direk numarasını değiştirdi sonra da iste annesine söylemiş anneside konuşmak istemiyor dedi filan bir sene geçti aradan karşılaştık hiç söyleyemedim elin oğluna inanıp gitti dinlemedi beni çok değer verdim en iyi anlaştığım kişiydi hep destek oldum ama böyle oldu yazmadım bir daha da oda yazmadı bana başka bir hesap açmış ordan engellememiş ona da yazamadım
Düzelirmi aramız sizce?