Aileme istediğimi yaptırma ritüeli yapıcam anlayanlar yanıtlayabilir mi?

İlk olarak yargılatacak olanlar yanıtlamazsanız çok sevinirim. Ailem 4 yaşımdan beri zorla kapatıyor annem çarşaflı babam da evdekini kapatıp dışardakinin popona bakan sözde namaz kılan biri:) ve ben susturulmakta bastırılmaktan çok yoruldum evlenmek için çok erken ki okula daha kendi zorlamam ile başlamışken fakat giydiğim çarşaf engel oluyor çevre edinemiyorum kendimi mutlu hissetmiyorum çevre kurmayı bir kenara bırakın kalbimde olmayan bir şeye mahkum edilmek zoruma gidiyor ritüel yapmaya karar verdim kötü niyetli asla değil sadece açılmam için izin versinler yeter öyle aşırı açık değil sadece başı açık yine vücudum kapalı olur 🥺 sadece onlara hizmetçilik edip ezildiğin bastırıldığım için üstüne üstüne giyimimi de kısıtladıkları için elimden başka çare gelmiyor dışarıda arkadaş çevrem kız çevrem kız arkadaşım bile yok ya ot gibi yaşıyorum 18 yaşımdayım daha bu ritüel işi karma vs varmış ters teper gibi artık ona bile razıyım bana ne olursa olsun onlar sonradan anlarlar mı ritüel yapıldığını saçma sapan yorum yapacaklar yazmasın çok rica ediyorum konu baya ciddi yanıtlayacak olan bireylere de şimdiden çok teşekkür ederim minnettarım🙏🏻
Aileme istediğimi yaptırma ritüeli yapıcam anlayanlar yanıtlayabilir mi?