Eşim Müslüman olmak istemesine rağmen insanlar onunla birlikte olursan zina yapacaksın diyor?

26 yaşında Müslüman bir kadınım eşimle 7 ay önce evlendik ama düğün daha olmadığı için ben ailemin yanındayım eşim yabancı ve hristiyandı kendisinin ne içkisi ne sigarası var hatta sünnetli ben ilk duyduğumda şaşırmıştım oda bana sağlık için bizde sünnet oluyoruz dedi aramızda herhangi bir şey geçmedi ama bazı manyaklar eşinle evli bile olsan zina yapmış olursun diyor ben eşimi aldatmıyorum başka erkeklerle görüşmüyorum nasıl zina olacak böyle bir saçmalık var mı kendisi hristiyan ama H. Z İsayı Allah'ı oğlu olarak görmüyor bende dedim Müslüman gibi düşünüyorsun ama onu asla din değiştirmek için zorlamadım kendisinin düşünceleri İslam'a daha yakın bende ona İslam dininin güzelliklerini anlatıyorum ona bir gün Müslüman gibi yaşıyorsun Müslüman olmak ister misin dedim oda bana evet ben İsanın Allahın oğlu olduğuna inanmıyorum sahte papazlarada ama ailem hristiyan olduğu için bana anlatacak kimse yoktu dedi eşim şu an Müslüman olma yolunda ilerliyor ve kelimei şaadet getirip Müslüman olacak ama hala zina yapacaksın diyen var bu ne saçmalık eşim benimle dua ediyor namaz kılmaya çalışıyor hiç Bir kötü alışkanlığı yok ama insanlar saçma saçma konuşuyor
Eşim Müslüman olmak istemesine rağmen insanlar onunla birlikte olursan zina yapacaksın diyor?