Aile & Toplum Konyada kaybolmaktan korkuyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ya belki komik gelebilir ama küçük bir şehirden gelecem gözümü korkuttular biraz büyük ulaşımı zor kaybolursun çok büyük diyeSizce öyle sorunlar yaşar mıyım Güncellemeler+1 yıl Yasamak için Konyada kaybolmaktan korkuyorum? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Huzuristiyorumm Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Korkma hic konya da ulaşım zor filan değil kaybolmazsın eve çıkacaksan da bosna taraflarında çik öğrenciler var hep orda daha rahat edersin 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Bosna ne tarafta ben selçukluda kalmayı düşünüyorum Yorumla Huzuristiyorumm +1 yıl Selçuklu da mahalle bosna hersek kampüse yakın olduğu icin öğrenciler o tarafta kalirlar Yorumla Soran +1 yıl Çok bilmiyorum konyayı hatta hiç Yorumla Huzuristiyorumm +1 yıl Hangi şehirden gidiyosun Yorumla
MehmetCKM Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl hiç bir yerde kaybolmazsın . okuma yazman var şehir içinde gez dolaş kaybolduysan atla dolmuşa merkeze gidiyorum dersin gidersin 1 0 Yorumla
esmerbiri46 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Kac yaşin dasın ilk Kez mi büyük şehir e geliyor sun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 23 yaşındayım evet ilk defa gidecm Yorumla esmerbiri46 +1 yıl Gitme amacın ne peki merak ettim Yorumla
Muzafer_Tuğkan Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Aldanmayın hanımefendi Konya'da her yer tabela dolu ayrıca cep telefonunuzdan haritalar aracılığıyla istediğiniz yere gidebilirsiniz 1 0 Yorumla
bursalı16cocuk Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kimle geleceksin konyaya 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Arkdsmla Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Erkekmi Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Konyaya gezmeyemi gelcen yoksa konyada mı yaşayacaksın Yorumla Soran +1 yıl Kız Yorumla Soran +1 yıl Yasamak için Yorumla bursalı16cocuk +1 yıl Peki ailen izin veriyor mu Yorumla
Kaan3442 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Yokbe ne kaybolcan soyle baklm neresi merkez mi 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Selçuklu Yorumla Kaan3442 +1 yıl Orda kalıyorum Yorumla Kaan3442 +1 yıl Yaz ozelden yardımcı olayım Yorumla Soran +1 yıl Burdan yazar mısın anlatıldığı kadar devasa büyük mü çok abartılıyor sanki Yorumla Kaan3442 +1 yıl Büyük geniş ama Yorumla Kaan3442 +1 yıl Kaybolma gbi bisey yok yani Yorumla Soran +1 yıl Ulaşım sadece tramvay ve dolmuşla oluyor demi Yorumla Kaan3442 +1 yıl Metrobus Yorumla Soran +1 yıl Yukarıda biri yazmış çok karışık kesin kaybolursun diye Yorumla Kaan3442 +1 yıl Yalan dolan ilk olduğun için her ilde ne olursa ordada olur ama daha kolay Yorumla Soran +1 yıl Mesela mahalleleri bilmediğim için hangi durakta ineceğimi de bilemeyecegim gideceğim yer için ondan dolayı diyorum ben kaybolma olayını Yorumla Kaan3442 +1 yıl Bana anlat nereden nere gidecen Yorumla Soran +1 yıl Daha gitmedim ama gidince olma ihtimali olanları konuşuyorum Yorumla Kaan3442 +1 yıl Neyse selcuklu farabi ozel hastanesi yakınım Yorumla Kaan3442 +1 yıl Yazarsin istersen sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl Tskrler Yorumla Kaan3442 +1 yıl Nedemk herzmn Yorumla
EfsaneGeriGeldi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Yav sabır sanki 5 yaşında 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bilmediğim bir şehir ama Yorumla EfsaneGeriGeldi +1 yıl Ne için gideceksin Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok karisık bir yer kesin kaybolursun 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Off cidden mi ya☹️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben oraya uni icin gittim baya karisik trafiği cok kalabalık Yorumla Soran +1 yıl Siz kayboldunuz mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Konyalı arkadaşim oldugu icin kaybolmadim, tanıdiğin yoksa kesin kaybolursun minibüse bile binemezsin yeni giden biri icin cok ama çok zor Yorumla Soran +1 yıl Peki öğrenebildin mi Yorumla Soran +1 yıl Ve öğrenmen ne kadar zaman aldı tek çıkmak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok öğrenemedim, virus oldugu icin dönmek zorunda kaldım birde ben urfadan gitmiştim Yorumla Soran +1 yıl Kaç ay kaldın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 5 ay kaldim, tek başına gideceksen % 100 kaybolursun 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl ya sus dahada korkutma beni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yalan mı söylüyorum kardesim git gör. Hangi ilden gideceksin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ha birde yabancısıysan si*kerler 😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Kimse bacağını açmış sıkılmeyı beklemıyor kardesım edeplı olun bırak Yorumla Soran +1 yıl Biraz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lan 10 kişi nerden gelecegini sormuş onu bile yazmamışsın mal kafa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gitte si*ksinler seni 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Konyalılara dikkat et vahşiler biraz birde abaza 0 3 Yorumla Muzafer_Tuğkan +1 yıl Gören de Konya'da annene sana kız kardeşine taciz tecavüz ettiler sanır 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaşarlık yapma abazan. Alanya’da görüyoruz Konyalı barzoları fazlasıyla savunmaya geçme boşuna Yorumla Muzafer_Tuğkan +1 yıl Yok budala biz Medeni insanız öyle değiliz Yorumla
PoisoneD Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl korkma be 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ama hiç bilmediğim bir yer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Korkma hic konya da ulaşım zor filan değil kaybolmazsın eve çıkacaksan da bosna taraflarında çik öğrenciler var hep orda daha rahat edersin
Bosna ne tarafta ben selçukluda kalmayı düşünüyorum
Selçuklu da mahalle bosna hersek kampüse yakın olduğu icin öğrenciler o tarafta kalirlar
Çok bilmiyorum konyayı hatta hiç
Hangi şehirden gidiyosun
hiç bir yerde kaybolmazsın
. okuma yazman var şehir içinde gez dolaş kaybolduysan atla dolmuşa merkeze gidiyorum dersin gidersin
Kac yaşin dasın ilk Kez mi büyük şehir e geliyor sun
23 yaşındayım evet ilk defa gidecm
Gitme amacın ne peki merak ettim
Aldanmayın hanımefendi Konya'da her yer tabela dolu ayrıca cep telefonunuzdan haritalar aracılığıyla istediğiniz yere gidebilirsiniz
Kimle geleceksin konyaya
Arkdsmla
Erkekmi
Konyaya gezmeyemi gelcen yoksa konyada mı yaşayacaksın
Kız
Yasamak için
Peki ailen izin veriyor mu
Sora sora heryer bulunur
Yokbe ne kaybolcan soyle baklm neresi merkez mi
Selçuklu
Orda kalıyorum
Yaz ozelden yardımcı olayım
Burdan yazar mısın anlatıldığı kadar devasa büyük mü çok abartılıyor sanki
Büyük geniş ama
Kaybolma gbi bisey yok yani
Ulaşım sadece tramvay ve dolmuşla oluyor demi
Metrobus
Yukarıda biri yazmış çok karışık kesin kaybolursun diye
Yalan dolan ilk olduğun için her ilde ne olursa ordada olur ama daha kolay
Mesela mahalleleri bilmediğim için hangi durakta ineceğimi de bilemeyecegim gideceğim yer için ondan dolayı diyorum ben kaybolma olayını
Bana anlat nereden nere gidecen
Daha gitmedim ama gidince olma ihtimali olanları konuşuyorum
Neyse selcuklu farabi ozel hastanesi yakınım
Yazarsin istersen sen bilirsin
Tskrler
Nedemk herzmn
Yav sabır sanki 5 yaşında
Hiç bilmediğim bir şehir ama
Ne için gideceksin
Nereden geleceksin
zaferdeyim ben
Kolay is bulabilir miyim
Çok karisık bir yer kesin kaybolursun
Off cidden mi ya☹️
Ben oraya uni icin gittim baya karisik trafiği cok kalabalık
Siz kayboldunuz mu
Konyalı arkadaşim oldugu icin kaybolmadim, tanıdiğin yoksa kesin kaybolursun minibüse bile binemezsin yeni giden biri icin cok ama çok zor
Peki öğrenebildin mi
Ve öğrenmen ne kadar zaman aldı tek çıkmak için
Yok öğrenemedim, virus oldugu icin dönmek zorunda kaldım birde ben urfadan gitmiştim
Kaç ay kaldın
5 ay kaldim, tek başına gideceksen % 100 kaybolursun 😂😂😂
ya sus dahada korkutma beni
Yalan mı söylüyorum kardesim git gör. Hangi ilden gideceksin ki
Ha birde yabancısıysan si*kerler 😂😂😂
Kimse bacağını açmış sıkılmeyı beklemıyor kardesım edeplı olun bırak
Biraz
Lan 10 kişi nerden gelecegini sormuş onu bile yazmamışsın mal kafa
Gitte si*ksinler seni 😂😂
Konyalılara dikkat et vahşiler biraz birde abaza
Gören de Konya'da annene sana kız kardeşine taciz tecavüz ettiler sanır 🙂
Kaşarlık yapma abazan. Alanya’da görüyoruz Konyalı barzoları fazlasıyla savunmaya geçme boşuna
Yok budala biz Medeni insanız öyle değiliz
korkma be
Ama hiç bilmediğim bir yer
Taşındın mı?