Bu darp etmek değilde nedir?

10 aylık evliyim bayramda herkes gibi eşimin ailesine gittik üzerime düşen her görevi yaptığımı düşünüyorum orada fakat bir kaç saat sonra eşimin ablası geldi ve bana bir kaç imalı cümleler kullandı bunu evlendiğim günden beri yapıyor zaten fakat o gün söyledikleri gerçekten zoruma gitti kendimce sinirlendim ve kalkıp aşağıya indim bir süre sonra eşimin annesi ile tartıştık kulaklarım ile duyduğum hatta yanımda olan 2 kişinin daha kullandığı cümleyi kızının söylemediğini söyledi olay bu şekilde büyüdü bavulumu alıp gitmek istediğim zaman önce şimin abisi küfrederek beni dışarıdan evin içerisine itti daha sonra eşimin ablası boğazımı sıktı eşim bunu görüp tepki gösterdiği zaman evden eşim ile beni kovdu küfürlerine orada da devam etti. Kolum morardı boynum ve yüzümde çizikler var şimdi lütfen size soruyorum bu darp etmek değil mi? Kendim rahatsızım beyin tümörüm var ve ilaç kullanıyorum ne yapmam gerekiyor şu an oğullarının arasını bozan gelin konumuna düştüm onlara en güzel yanıtı nasıl verebilirim?
Bu darp etmek değilde nedir?