Geeçen gün eve gelirken karşı dairede oturan gençlerden birini gördüm sanırım kapıda kalmış 🤣🤣 görseniz kapıda bacağını çapraz yapmış bacağını sallıyor sağa sola yürüyor eğilip bükülüyor ahdhdhd 🤣sanırsın cin çarpmış acayip komikti bir tek o değil okulda dışarıda falan Ben dikkat ediyorum biz kadınlar tuvaletimizin geldiğini hiç belli etmiyoruz ama siz erkekler neden cin çarpmış gibi acayip hareketler yapıyorsunuz x🤣🤣🤣
Güncellemeler
+1 yıl
Ahshs çok komik hareketler bunlar
Erkekler neden çişimiz geldiğinde elektrik çarpmış gibi hareketler yapıyorsunuz 🤣🤣🤣?
Çok tutmamız lazım titreme gelemesi için 😅, mesela küçükken orta okuldayken bir cisim geldi aptallık ettim o teneffüs gitmedim neyse derste bir kriz gibi vurdu hocam tuvalete gidebilir miyim dedim şeytan karı izin vermedi. Zil çaldı tuvalete bir kaçışım var elektirik vurmuş gibi duvarlara carpa çarpa gitmiştim
Ahshs tabii canım bizim de gülmeye ihtiyacımız var siz böyle şeyler yapacaksınız ki biz de güleceğiz 🤣🤣 o kadar söyledim gel bizde bekle dedim hayır arkadaşlar şimdi gelir dedi gelmedi
Canım ne olur sizin üzerinizden azıcık eğlensek azıcık bir faydamız dokunsa bize 😀 Evet sadece bize gelip kanepede oturabilir di verecek kullanmasına izin vermezdim yoksa ben onun halini nasıl izleyeceğim 😀
Olsun olsun kadın eğlendirmek boynunuzun borcudur üstten alttan bir şeyler yapacaksınız artık 😀 o çocuk zaten Çok utangaç vc kullanabilir miyim diye soramazdı bile
Evet siz erkekler aynı zamanda Ömür çürük düğününüz için bizi biraz güldürmek boynunuzun borcu 😀 Sen dansöz izlerken katıla katıla Gülen bir insan hiç gördün mü en fazla gülümser ama standartlar komedyenler hep erkek değil midir 😀😀 hayır efendim bütün cesaretini toplayıp vc ui kullanabilir miyim dese Ben maalesef arızalı derdim 😀
O çocuğu bugün yine gördüm her gördüğümde aklıma geliyor O günkü hali yeniden sorasım geliyor 🤣. Düğün olayını anlamadım benim telefon yanlış bir şeyler yazmış olabilir 🙂 vc arızalı demek ne zamandan beri insafsızlık oluyor beyefendil
Ahshs 🙂 Evet onu soracağım 🙂🙂 canım herkes kendi vc sini kullanması gerek hijyen açısından yani Ne olur biraz daha tutsa taş taşı tutmuyorum ya Kendi çişini tutuyor sonuçta bu kadar zor olmasa gerek 🙂
Açık olamazdım siz de beni görmeyin 🤣🤣 Sen açık deyince aklıma geldi direkt arızalı demek yerine, vc yi kullanabilir miyim diye sorduğunda tabii kullanabilirsin deyip çocuk koşarak geldiğinde ay pardon unutmuşum arızalı ydı deyip geri yollayabilirim 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kız olarak bende yapıyorum ne yalan söyliyim
Bilmem Ben hiç görmedim 🤣
Hortumun ucu kaçarsa fışkırır diye 😂
Ahshs 🤣 canım sizde kaçırmayın hortumu
İşte fazla sallanırsa patlıyor hortum 😂
Aaa öyle mı 🤣
Bacaklar o yüzden yamuluyor hortumu sıkıştırmak lazım 😂
Haziranda bacakları kıpırdatmadan hortum sıkışmıyor mu 🤣
Napalım elimizi mi sokup tutalım 😂
Canım dokunmadan tutamıyor musunuz şunu 🤣
Demesi kolay gelde sen tut 😂
Ahshsga 🤣🤣
😁
Kadinlar bu durumda ne yapiyor?
Ya bekliyor ama böyle normal duruyor sizin gibi acayip hareketler yapmıyor
Belki siz oyle degilsinizdir. Ama bu durum kadınlar icin de gecerli. Bazıları eteği ile kapatip oldugu yere yapiyorsa😉
Kadinlarda cinsel iliskiden sonra ciş durumu oluyor mu?
Bilmem ben hiç seks yapmadım
Sanalda
Yok
Yok böyle iyi
Peki nasıl istersen. Thank you.
Sızlıyo işte tutmaktan 😅
Biz de Tutuyoruz bizimki neden sızlamıyor 🤣
Biz daha mı dayanaksızız heralde tutma işinde 😅 ayrıca ben gördüm kızlarda öyle sallanıyor
Evet sanırım öylesiniz sen nerede gördün Ben hiçbir kız görmedim dışarıda öyle yapan 🤣
Ben gördüm bir yerde işte ama ultra tutman lazım öyle sallanman için 😅
Siz dakika bir gol bir başlıyorsunuz 😀
Yok öyle hemen geldiği gibi titreme gelmio 😅
Nasıl oluyor peki 😀
Çok tutmamız lazım titreme gelemesi için 😅, mesela küçükken orta okuldayken bir cisim geldi aptallık ettim o teneffüs gitmedim neyse derste bir kriz gibi vurdu hocam tuvalete gidebilir miyim dedim şeytan karı izin vermedi. Zil çaldı tuvalete bir kaçışım var elektirik vurmuş gibi duvarlara carpa çarpa gitmiştim
Ahdhdhd 😀😀
😅😅
Bak O kadın da izin vermemiş Biz kızlar çok zalim miyiz neyiz 😀
Hmm, sanırım birazcık öylesiniz 😈😅
Ya ben altıma işeseydim 😅
Ahshs koca bir sınıf kahkahalarla Güler onları eğlendirmiş olurdum 😀
Zaten olmayan okul hayatım tam biterdi o zaman
Hhmmm
Sen neden taktın buna 😁
🤣🤣 ya ama çok komik oluyor
Olabilir😀 , öyle gördüysen adam cok sıkıştırmıştır kaçırmamak için öyle hareketler yapıyodur
İstersen gel bizde bekle dedim gelmedi ama 🤣
Gelir mi.😁snde eğlencen ya çocukla çağır eve tabi
Ahshs 🤣🤣 ne yapıyor o kadar komikti ki hali eve girer girmez kahkaha attım
Ne yapıyor?😁tahmin edebiliyorum seni.
Pislik
Ahshs 🤣🤣 neyse canım bizim de gülecek bazı şeylere ihtiyacınız var
Sana gelse de kıvransa snde gülüp dursan çocuk rezil olsaydı DMİ 😉😁
böyle şeylere ihtiyacınızmı 😀
Ahshs tabii canım bizim de gülmeye ihtiyacımız var siz böyle şeyler yapacaksınız ki biz de güleceğiz 🤣🤣 o kadar söyledim gel bizde bekle dedim hayır arkadaşlar şimdi gelir dedi gelmedi
Oldu olcak bi de WC mi kullan deseydin işerken de bakaydın😀
Biz böyle hallerde rezil, komik olak senin gibilerden eğlensin. iyi valla😀😒
Ajdhd ama bizimde eğlenmeye hakkımız yok mu 😀 hayır efendim sadece gel bize bekleyebilirsin dedim WC kullanmasına izin vermezdim 😀
Ya eğlenmek bizim üzerimizden mi olr 😀emin misin izin vermeyeceğine😀
ya da daha rezil olsun diye mi izin vermzsin😉😁
Canım ne olur sizin üzerinizden azıcık eğlensek azıcık bir faydamız dokunsa bize 😀 Evet sadece bize gelip kanepede oturabilir di verecek kullanmasına izin vermezdim yoksa ben onun halini nasıl izleyeceğim 😀
Artık üzerimizden mi altımızdan mı o da meçhul😒😁niye başka eğlence bulmuyon sn
WC ne koştururken izlerdın yeter o SNA😁
Olsun olsun kadın eğlendirmek boynunuzun borcudur üstten alttan bir şeyler yapacaksınız artık 😀 o çocuk zaten Çok utangaç vc kullanabilir miyim diye soramazdı bile
Nerden cıktı bu sizi eğlendirmek borcumuz😮😁dansözler bile kadınlardır siz eğlendirirsinz. Her yerden olmaz😛 zorlasaydın madem 😁öle
Evet siz erkekler aynı zamanda Ömür çürük düğününüz için bizi biraz güldürmek boynunuzun borcu 😀 Sen dansöz izlerken katıla katıla Gülen bir insan hiç gördün mü en fazla gülümser ama standartlar komedyenler hep erkek değil midir 😀😀 hayır efendim bütün cesaretini toplayıp vc ui kullanabilir miyim dese Ben maalesef arızalı derdim 😀
Ömür çürük düğünü? Dansözü eğlendirmek için dedım.
.
Derdin o kdr vicdansızsın 😀
Sen daha önce böyle bir soru sordun değlmi😁😉
Evet sanmıştım 🙂
Vc arızalı demek vicdansızlık mı oluyor şimdi çok ayıp 🤣🤣
Sordun yine niye soruyon 😒
Evvett öyle oluyor hanfendi.
O cürk düğün dediğin yoksa sünnet düğünümüzmü😁
O çocuğu bugün yine gördüm her gördüğümde aklıma geliyor O günkü hali yeniden sorasım geliyor 🤣. Düğün olayını anlamadım benim telefon yanlış bir şeyler yazmış olabilir 🙂 vc arızalı demek ne zamandan beri insafsızlık oluyor beyefendil
Neyi sorcan işeyip işemediğini mi 😁olabilir. Dedım onu mu kastettın düğünden.
EE yalan söyleyip çocuğu zorda bırakcan han fendi
Ahshs 🙂 Evet onu soracağım 🙂🙂 canım herkes kendi vc sini kullanması gerek hijyen açısından yani Ne olur biraz daha tutsa taş taşı tutmuyorum ya Kendi çişini tutuyor sonuçta bu kadar zor olmasa gerek 🙂
Bi de damlattın mı de 😀sorcsk soru mu o deli. Basitdi değlmi tutması dene snde
Canım taş taş atmıyorum ya Allah Allah kendi çişini tutuyor bu kadar zor mu hem ben ona soğuk Su kola falan ikram ederim rahatlar 🙂
Senın o ikramların bitmez yine cişini getirirsin 😀😉
Zor zor kolay değil öle😁gizli
Yani vc kullanmasına izin vermiyoruz madem Bir bardak kola ve soğuk su ikram edelim değil mi ayıp olmasın hem çocuk da rahatlar biraz 🙂
Kesin rahatlar😀
Tabii canım mutlaka 🙂
Niye gizlisin sn 😀😉pislik
Çünkü böyle daha eğlenceli oluyor 🙂
Tıpkı çişin ucu kaçması gibi mi 😁😉
Acık da olabilirdin anlardık neymişin😁
Açık olamazdım siz de beni görmeyin 🤣🤣 Sen açık deyince aklıma geldi direkt arızalı demek yerine, vc yi kullanabilir miyim diye sorduğunda tabii kullanabilirsin deyip çocuk koşarak geldiğinde ay pardon unutmuşum arızalı ydı deyip geri yollayabilirim 🤣
Yo görelm görelim😈😁😉
Daha ordamısın
Görmeyin görmeyeyim böyle daha iyi 🤣 Evet oradayım öylebçiş dediğin hemen çıkmaması lazım öyle değil mi biraz beklesin içeride 🤣
Yok iyi değl :)) özeldebide çözelm şu işi.
Kapıyında kitle üste tm 😁
Ahdhdhd 🤣😳
Gelgel merakettm seni😁
Sen beni niye merak ettin 🤣
Hic öylesine😀
Uyumadın hala😁
Yo kadınlar da yapıyo
Ben dışarıda bunu yapan bir kadın görmedim
Ben yapıyorum shshsh
Ahshs ne yapıyorsun 🤣
Ucundan kaçmasın diye kaslara kuvvet uyguluyoruz.
Ahshs 🤣
Evet öyle. ip bulsak bağlıcaz ama yok o an.😁
Ya Ama bunu kızlara yapmıyor Neden erkekler yapıyor v🤣
Erkeklerin çükü var. bacak arasına sıkıştırıyor işte.😀
Hhmm 🤣
Yaaa çük işte. Başa bela.😅
Ahshs 🤣 yyaa
Dur wc ye gideyim. yazarken çişim geldi.😅😀
Ahdhdhd yok sen oturup bekle 🤣
Tamam bekliyorum.
Ben öyle yapmıyorum
Aferin sana
Sağol. Öğretmenim
Doğru 😄
Ahshs 🤣🤣 niye yapıyorsunuz peki
Herkes yapmıyor bee kızlardan da var öyle sadece erkeklere özgü bir şey değil bence. 😄
Ben dışarıda böyle yapan bir kız hiç görmedim 🤣
Bizimkiler bir sabırsız demekki 😄
Sanırım 🤣
Çok sıkıştırıyo
Kadınlarda sıkışıyor ama böyle yapmıyor 🤣
Ama bizimki tam uçta duruyo çok kötü ya
Ajdhd 🤣🤣 işiniz zor o zaman
Çok zor hemde😂 şimdi bile sıkıştım lavaboya gidiyorum 😂
Hiç durmuyor Bu da dışarıda ne yapıyorsun sen 🤣
Ya bi defa valla az kalsın altıma yapacaktım işim gereği sık sık tuvalete gitme şansımda yok
Hadi ya işin nedir Ne yaptın peki
Makam şoförüyüm, soğuk terler döküp durdum😂
Nasıl oluyor ki