Cok yakinda deliricem?

18 yasindayim anne babam ayri. Babam hemen evlendi o ve uvey annem ve ikisinin oglu olan kardesimle yasiyorum. Uvey annem iyi biri ama anne gibi degil her isimi kendim halletmek zorundayim yillardir ve asla evde hata yapmamam bi yeri pis birakmamam gerekiyor hep bunun korkusuyla yasadim yemek bile yaptirmiyolar bazen pislencek diye ama evi de ben temizliyorum o degil. Babam cok iyi bir baba yine de bazen asiri sorunlarimiz oluyor beni karisi ve oglundan farkli tuttugu aile gibi olmadigimiz icin o farkinda olmasa da. Anneme gelirsek beni seviyordu ama cok ilgilenmedi annesiz buyumus gibiyim. Cok erkek meraklisi biri. Ve gercekten deli gibi. Neuse ikinci kez evlendi bir kardesim daha oldu ve ondan da bosandi annem. Bosanmasinda beni sucladi kocasina beni sikauet ediyordu simdi ayri yasiyor kiz kardesimle birlikte (2yasinda) ve eve surekli sevgilileri gidip geliyor ya da o sehir disina gisip sevgilileribde kaliyor kardesimle. Evinde pr... ve ham.. lik testi bile buldim. Benle ilgilenmeyip gece yaeilarina kadar telefonda konisiyor. Surekli dusmaniymisim gibi davraniyor psikolojimi o kadar bozuyor ki. 2 yasinda kicucik kardesimi de dovuyor. Ben sevgilimle bulusmak icin aileme 3 yildir yalab soyluyorum ve artik istemeden gereksiz yere bile yalan soyluyorum kendimi durduramiyorum. Sevgilime biraz sapnaltili gibiyim. 18 yasindayum derslerim cok iyi bu ssne sinava giricem. Okuduysaniz tesekkur ederim ne olir bana bi yol gosterin konusun ben intihari bile denedim bu genc yasimda kac kez artik tek basima halledemiyorum bunlari
Güncellemeler
+1 yıl
Onlarin sevgisini hak etmek zorundaydim hep karisina saygi goster cocuguna bak istedigini yap lafimi cekmem ama saygisiz degilimdir. Hic karsiliksiz sevgi alamadim bu dunyada.. solup gitmek istemiyorum bu olaylar disinda cok neseliyimdir arkadaslarim beni cok sever cok guldururum ama bublar beni yil gectikce mahvediyor..
Cok yakinda deliricem?