Sizce karşı cins, arkadaşlık kavramını beceremez mi?
İnsanlar sadece hemcinsleriyle mi arkadaş olur?

Üniversite den tanıdığım okey arkadaşım bir kız vardı. ( Bu arada 2 yıllığım ). Neyse bu kız sevgilisi yüzünden ailesi ile tartışmıştı. Evini terk etmişti. Sevgilisi ortalıkta yoktu. Beni aramıştı bende olurmu çabuk bize gel dedim. İnsanlık yapalım dedim. Kızı benim yatakta yatırmıştım. Kendim gittim salonda yattım. 3 gün bende kaldı. Sonra gitti. Nereye gitti değer vermeyen sevgilisinin yanına. Sonra baya zaman sonra duydum kızı ortada bırakmış. Kıza üzülmüştüm.
ciddi söyleyeyim aklımdan geçmedi. Hatta bir ara başıma bela almam umarım dedim.
her kız İçin aynısını söyleyemem tabikide.
Öyle can ciğer arkadaş olunmuyor ama normal bir samimiyette olunur. Öyle 7/24 konuşup, özledim ettim canım cicim falan fazla yılışık ve benim için uygun değil.
Arkadaş kalabilir demeyi isterdim, hayat tecrübesiyle bunun mümkün olmadığını öğrendim.
Karşı cinsten arkadaş olmuyor, mutlaka araya duygusal bağ giriyor.
Cevap
15Cevap
Ben olaya asla cinsiyetçi yaklasmam. Ateş barut olayina da gıcık oluyorum. Ne erkek ateştir ne de kadın barut. O biz Türklerin uydurduğu saçma bir soylem. Çok güzel karşı cins dostlarım oldu okuldan ya da dışardan. Yeri geldi aynı yatakta uyuduk ama birbirimize dokunmadık. Ateş barut olayı tacizci zihniyetin ,. zihniyetine bulduğu bahane ya da kılıftır bana göre.
Bir konuda anlaşalım evet başlarda mümkün kesinlikle ama ilişki sürdükçe ilerledikçe yani artık birbirimizin her halini gördükten ve herşeyimizi anlattıktan sonra duygusal bir bağ oluşuyor bu durumun sonunda ise herhangi bir tanesi arkadaştan öte duygular hissetmeye başlıyor şu an onu yaşıyorm onun kalbini de kırmak istemiyorm umarım sonuç bana mutluluk verir ve arkadaş kalırız
samimiyet seviyen önemli bence. bir ince duvar olmalı aranda hani biz arkadaşız ona göre tavrı vardır ya. Onu ayarlarsan bence sorun yok.
Ya kadınlar olabilirde. Erkekler ilk başta manita olma güdüsü ile yaklaşır. Bakar umudu kesince kanki manki işte
Eğer kız çekiciyse erkek illaki belli biseyler düşünür aklından geçer ne kadar arkadaşım desede
Becerir neden yapamasin ki iki tarafta kendini bildikten sonra
Mümkün elbet. Sadece bazı sınırlara dikkat etmek gerekiyor.
Eğer bensem mümkün. Bütün kızlar beni arkadaş olarak görüyor.
Mümkündür ama aşırı samimiyet eninde sonunda bir sorun çıkarıyor. Çok samimi olunmamalı.
Evet, 30'una kadar evlenmez iseler birlikte evlenirler genelde kanks
Neden olmasın sadece erkeğe yüklenmemeli kuyruk sallanmazsa erkek cinsel anlamda yaklaşmaz
samimi bir şekilde hayır. Bir süre sonra taraflardan biri birine aşık olur.. bu değişmez
Olabilir tabikide illa karşı cinsler sevgili vs olacak değil 😉
Aralarındaki mesafe belliyse olur.
Olmuyor abi öyle denedik 🤣
Evet benim çok var kankim =)
Güzel oluyo taki taraflardn biri garanti sacmalar
Begenmiyorsa olabilir kanka
nedne olmasın var benim
Mümkün değil.
Aklı başında olan insanlar ise evet!
Mümkün ortak zevkler, paylaşımlar, hobiler
Mümkün değil bence
Mümkün tabii ki.