Aile & Toplum Kime seni seviyorum diyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Son bir haftadır bu moodayım ne zaman bayram tatili bitiyor be Güncellemeler+1 yıl Her yerde karınca var ya delircem survivor damıyım neredeyim aqq bu nasıl ev evime gitmek istiyorum Kime seni seviyorum diyim? Cevapla Tatil Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BarışSevgiÖzgürlük Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Sevgiye layık biri de olmadığı için, aynanın karşısına geçip kendine söyleyebilirsin. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kendim layık mıyım ki Yorumla BarışSevgiÖzgürlük +1 yıl En azından kendine ihanet etmezsin heralde. 😃😃 Yorumla Soran +1 yıl Etmem doğru Yorumla
bişeylersorumçıkıcam Takip Et Yoda Yaş: 126 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 835 cevap paylaştı. beni stalkladın sanki o gün akdhkshsbfbs 1 2 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂beni yormadan benim diyeceğim şeyleri yazıyon aşko Yorumla bişeylersorumçıkıcam +1 yıl tsk bebis💅💅 Yorumla
KetçaplıBrokoli Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanıyorum 12 dakika kadar sonra bitiyor. (Astronomik zaman kaymaları ve saat farkları hariç.) 😊 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Herkes işine gücüne dönüyo mu Yorumla KetçaplıBrokoli +1 yıl Onun için biraz daha beklemek gerekecek gibi duruyor.. 😕 Yorumla
Michael4732fs Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Bilmiyorum. Herkesin sevgiye ihtiyacı var. Sen biraz serseri birine benziyorsun. 0 0 Yorumla
BitterChocolat3 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Sen misin istanbuldan giden sjsjdj 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Valla ya😂 Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Gel klimayı son ayar açtım serinleyek 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ankara serin zaten ya ankaradayım şuanda Yorumla BitterChocolat3 +1 yıl Ankara çok sıkıcı bence 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Aynen kalıcı değilim ya misafirim Yorumla
SarıSakallıKumral Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Kimene demek istiyorsan ona 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kim işte Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bana tabiki şakasına sjsjsj 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni seviyorum Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Ah be denmesi bile insanı mutlu ediyor sap olmak kötü ya Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Tolga tanriseven e 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O kim Yorumla Kingberlin +1 yıl Benim Yorumla
denizseyyahı Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı. Kime dersen de sana kalmış 0 0 Yorumla
eczaneteknisyeni Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl kimse sevmiyor da sen bi de bakalimm 0 0 Yorumla
Didemalacaa Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl De hele 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Seni seviyorum 😘😘 Yorumla Soran +1 yıl Hadi gasp yapmaya gidek Yorumla Didemalacaa +1 yıl Ya keko muhammed bizi oyalıyo onun geleceği yok zaten korkuyor biz gidek Yorumla Soran +1 yıl Makse getiriyim mi aşkım pembe mi olsun siyah mı olsun yeşil mı olsun mavi mı olsun Yorumla Soran +1 yıl Muhammed ayaşın teki Yorumla Didemalacaa +1 yıl Hahshuagausha Yorumla Didemalacaa +1 yıl Tezgah mı açtın naptın mavi olur Yorumla Soran +1 yıl 😂😂😂😂 çekirdek de alayım mı gasp sonrasi çitlerükk Yorumla Didemalacaa +1 yıl Selincim 2 dakika boğazımızı tutalım öncelikli olarak kaçmamız gerekicek zaman yokkk Yorumla Soran +1 yıl Tamam Muhammede deme o ayaş yüriyemez 😝 Yorumla Didemalacaa +1 yıl Yok ya bi de onla mı uğraşıcaz ele verir zaten bizi Yorumla miroveteene_ +1 yıl Vay beee Yorumla
BeyzaStark Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bana desene 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Seni seviyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sevgiye layık biri de olmadığı için, aynanın karşısına geçip kendine söyleyebilirsin.
Kendim layık mıyım ki
En azından kendine ihanet etmezsin heralde. 😃😃
Etmem doğru
beni stalkladın sanki o gün akdhkshsbfbs
😂😂beni yormadan benim diyeceğim şeyleri yazıyon aşko
tsk bebis💅💅
Sanıyorum 12 dakika kadar sonra bitiyor.
(Astronomik zaman kaymaları ve saat farkları hariç.) 😊
Herkes işine gücüne dönüyo mu
Onun için biraz daha beklemek gerekecek gibi duruyor.. 😕
Bilmiyorum. Herkesin sevgiye ihtiyacı var. Sen biraz serseri birine benziyorsun.
Sen misin istanbuldan giden sjsjdj
Valla ya😂
Gel klimayı son ayar açtım serinleyek 😂
Ankara serin zaten ya ankaradayım şuanda
Ankara çok sıkıcı bence 🤭
Aynen kalıcı değilim ya misafirim
Kimene demek istiyorsan ona
Kim işte
Bana tabiki şakasına sjsjsj
Seni seviyorum
Ah be denmesi bile insanı mutlu ediyor sap olmak kötü ya
Tolga tanriseven e
O kim
Benim
Kime dersen de sana kalmış
kimse sevmiyor da sen bi de bakalimm
Bana söyle (istersen bana yaz!!!)
Ahh bihter ablam ahhhh :(
De hele
Seni seviyorum 😘😘
Hadi gasp yapmaya gidek
Ya keko muhammed bizi oyalıyo onun geleceği yok zaten korkuyor biz gidek
Makse getiriyim mi aşkım pembe mi olsun siyah mı olsun yeşil mı olsun mavi mı olsun
Muhammed ayaşın teki
Hahshuagausha
Tezgah mı açtın naptın mavi olur
😂😂😂😂 çekirdek de alayım mı gasp sonrasi çitlerükk
Selincim 2 dakika boğazımızı tutalım öncelikli olarak kaçmamız gerekicek zaman yokkk
Tamam Muhammede deme o ayaş yüriyemez 😝
Yok ya bi de onla mı uğraşıcaz ele verir zaten bizi
Vay beee
Bana desene
Seni seviyorum
Bana deme
Sevdiğine tabiki
Söyle
tatil mi ne tatili