Aile & Toplum Bir kadın bir erkek çıplak dövüşse kim kazanır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kadın erkek aynı boy aynı kiloda, ikisi de çıplak ve koruma takmıyorlar. Her yere vurmak serbest. Kim kazanır? Kadın kazanır Erkek kazanır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir kadın bir erkek çıplak dövüşse kim kazanır? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Özgür-tayy Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl İzleyen bikirleri varsa o kazanır otururdugu yerde fantezi MK😜 1 0 Yorumla
solucançiçeğedemişki Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 92% +1 yıl Kadın kazanır her yere vurmak için serbestse 3 69 Yorumla Soran +1 yıl Niye ki Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Onların cinsel organları hassas çünkü Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Vursan işi bitti Yorumla Soran +1 yıl Evet ya kazanma ihtimalleri yok xkskznsb Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Sen hiç vurmuş muydun işe yarıyor mu Yorumla safety_razor +1 yıl erkek de kazanabilir Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Evet vurdum işe yarıyo Yorumla safety_razor +1 yıl erkek kendini koruyabilirse kaybetmez :) Yorumla Soran +1 yıl Oha çok merak ettim şu an😂 Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Ama sapıktı o yüzden yaptım 😂😂 Yorumla safety_razor +1 yıl kendime kolay kolay vurdurtmazdım :) Yorumla Soran +1 yıl @safety_razor erkek kendini nasıl korusun apaçık ortada balon gibi sallanıyor hayaları kxksjxbs Yorumla safety_razor +1 yıl el ve kollarla korurum Yorumla Soran +1 yıl @safety_razor e orayı korurken dövüşemezsin işte Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl El ve kollarla korurken nasıl kazanıcaksın Yorumla safety_razor +1 yıl kazanırım...:) Yorumla Soran +1 yıl Gel kız yere serelim şunu Yorumla safety_razor +1 yıl zor biraz ama :) Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Hadiii 🤜🤛 Yorumla safety_razor +1 yıl sizi yenerim Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Aynen Yorumla Soran +1 yıl Ben tutayım sen tekmele toplari kskskznw Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Ellerin ve kollarınla korunurken ayaklarınla horon teperek bizi yen Yorumla Soran +1 yıl Bacaklarini açtığı anda kendini yerde bulur haha Yorumla safety_razor +1 yıl yenerim sizi ya...:) Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Şansın yok yani 😂😂 Yorumla safety_razor +1 yıl var bence Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl İki kişiyiz biz heey Yorumla safety_razor +1 yıl her türlü yenerim Yorumla Soran +1 yıl Iki kişiye gerek yok elimin tersiyle vursam ağlar zaten😂 Yorumla safety_razor +1 yıl o kadar da degil :) Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl O kadar 😂 Yorumla safety_razor +1 yıl deneyelim isterseniz Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Sanaldan mı 😂😂😂 Yorumla safety_razor +1 yıl reel de olur Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Sonra ağlarsın Yorumla safety_razor +1 yıl o kadar gücünüz yoktur Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Kız boşver bunu bu anlamıyo iki kişi olduğumuzu Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Tık tık? Orda kimse var mı? İki kişiyiz biz Yorumla safety_razor +1 yıl tamam gelin kapışalım Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Tekvando biliyorum sonra zırlama Yorumla safety_razor +1 yıl hiç problem değil :) Yorumla safety_razor +1 yıl korktunuz mu :) Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Yoo korkmadım da sen nerde yaşıyosun Yorumla safety_razor +1 yıl İstanbul da Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Ben Ankara Yorumla safety_razor +1 yıl kapışalım Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Şehir farklı Yorumla safety_razor +1 yıl kazanırım Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Atma ziya Yorumla safety_razor +1 yıl denemesi bedava :) Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Tık tık şehir farklı tık tık Yorumla safety_razor +1 yıl saygılar ve sevgiler:) özgüvenli rakibime Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl İstanbul a gelirsem söylüycem o zaman 😊 Yorumla safety_razor +1 yıl kesinlikle.. söz mü ama Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Söz Yorumla safety_razor +1 yıl tamam.. nasıl haberleşeceğiz Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Ekliyim seni Yorumla safety_razor +1 yıl tamam olur.. buradan mı Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Evet Yorumla safety_razor +1 yıl teşekkür ederim eklediginiz için... mesaj atabiliyormusunuz? Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Attım Yorumla safety_razor +1 yıl elinize sağlık... Yorumla safety_razor +1 yıl gelmeden önce antreman yaparsınız Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Sizde Yorumla safety_razor +1 yıl tamam anlaştık Yorumla safety_razor +1 yıl sevgi ve saygılar size... Yorumla solucançiçeğedemişki +1 yıl Sizede 😊 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben izliyorum erkek kazanıyor sonra kadın kaybettiği için ceza alıyor 😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl izliyorum bazen, genelde erkek kazanıyor. 5 5 Yorumla AldikVerdik0 +1 yıl Çıplak dövüş mü izliyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla AldikVerdik0 +1 yıl Amaç farklıdır onlarda ya Yorumla Soran +1 yıl Keske ben de izleyebilsem kdkwjdns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl var internette Yorumla
AldikVerdik0 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Kadın kazanır 😂 aynı boy aynı kiloda olmasına da gerek yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden😂 Yorumla AldikVerdik0 +1 yıl Erkek etkilenir ellerken Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İzleyen bikirleri varsa o kazanır otururdugu yerde fantezi MK😜
Kadın kazanır her yere vurmak için serbestse
Niye ki
Onların cinsel organları hassas çünkü
Vursan işi bitti
Evet ya kazanma ihtimalleri yok xkskznsb
😂😂
Sen hiç vurmuş muydun işe yarıyor mu
erkek de kazanabilir
Evet vurdum işe yarıyo
erkek kendini koruyabilirse kaybetmez :)
Oha çok merak ettim şu an😂
Ama sapıktı o yüzden yaptım 😂😂
kendime kolay kolay vurdurtmazdım :)
@safety_razor erkek kendini nasıl korusun apaçık ortada balon gibi sallanıyor hayaları kxksjxbs
el ve kollarla korurum
@safety_razor e orayı korurken dövüşemezsin işte
El ve kollarla korurken nasıl kazanıcaksın
kazanırım...:)
Gel kız yere serelim şunu
zor biraz ama :)
Hadiii 🤜🤛
sizi yenerim
Aynen
Ben tutayım sen tekmele toplari kskskznw
Ellerin ve kollarınla korunurken ayaklarınla horon teperek bizi yen
Bacaklarini açtığı anda kendini yerde bulur haha
yenerim sizi ya...:)
Şansın yok yani 😂😂
var bence
İki kişiyiz biz heey
her türlü yenerim
Iki kişiye gerek yok elimin tersiyle vursam ağlar zaten😂
o kadar da degil :)
O kadar 😂
deneyelim isterseniz
Sanaldan mı 😂😂😂
reel de olur
Sonra ağlarsın
o kadar gücünüz yoktur
Kız boşver bunu bu anlamıyo iki kişi olduğumuzu
Tık tık? Orda kimse var mı? İki kişiyiz biz
tamam gelin kapışalım
Tekvando biliyorum sonra zırlama
hiç problem değil :)
korktunuz mu :)
Yoo korkmadım da sen nerde yaşıyosun
İstanbul da
Ben Ankara
kapışalım
Şehir farklı
kazanırım
Atma ziya
denemesi bedava :)
Tık tık şehir farklı tık tık
saygılar ve sevgiler:) özgüvenli rakibime
İstanbul a gelirsem söylüycem o zaman 😊
kesinlikle.. söz mü ama
Söz
tamam.. nasıl haberleşeceğiz
Ekliyim seni
tamam olur.. buradan mı
Evet
teşekkür ederim eklediginiz için... mesaj atabiliyormusunuz?
Attım
elinize sağlık...
gelmeden önce antreman yaparsınız
Sizde
tamam anlaştık
sevgi ve saygılar size...
Sizede 😊
Ben izliyorum erkek kazanıyor sonra kadın kaybettiği için ceza alıyor 😉
izliyorum bazen, genelde erkek kazanıyor.
Çıplak dövüş mü izliyorsun?
evet
Amaç farklıdır onlarda ya
Keske ben de izleyebilsem kdkwjdns
var internette
Kadın kazanır 😂 aynı boy aynı kiloda olmasına da gerek yok
Neden😂
Erkek etkilenir ellerken
Bence kadın kazanır erkek odaklanamayabilir
İzleyenler kazanır 🙈😄😄
kim nereden nasıl vuruyorsa ona göre kazanır
Taktik konuşur güç belkş eşit dövüş olmaz