Bugüne kadar 6 dan fazla öğrenci evinde kaldim. Yanımdada 9 dan fazla kız kalmıştır.
Zaten kızı sevmezsem gezdiği yöntemler uygulayarak evden gitmesini sağlıyorum. Ama burada sevmemeden kastım tipini sevmemek değil. Mesela pis oluyor ya da gürültücü oluyor ya da eve çok fazla arkadaşını getiriyor o zaman ben rahatsız olduğum için onu da rahatsız ediyorum. Onlarda evi kısa sürede terk ediyorlar. Genelde böyle olmuştur.
Temizlik falan yapmam haftada 1 temizlikçi çağırmama laf etmicekse ben okeyim. Eğer tamizlikçi falan istemiyorsa da temizlesin evi ben gene okeyim. Haa bir de her gün yemek yapmam ki yemem de zaten. Yemek işinde de kafasına göre takılsın kendine yapsın ben gene okeyim.
İyi bir arkadaşımdır her zaman. ama benimle anlaşmak zordur. Kafa dengim değilse tabi. Benimle ayrı eve çıkılır. Fakat biriyle aynı eve çıkmayı istemem. Yalnızlığı seviyorum. Sessiz , sakin daha huzurlu gibi geliyor.
Geçinmesi zor biri değilim. Fazla konforlu bir yaşam seven bir insanım. Kısaca ben istemem, biriyle ayrı eve çıkmayı. Kendim yaşarım, paşa paşa evimde ben ya. Ne gerek var şimdi. Sevgilisini getirecek, onları basıcam. Gülücem, onlar kızarcak. Kızamasalar, ah-uh sesler ile devam edecekler. Her türlü saçmalıklar dolu bir film... :) Ben almayayım, ben böyle iyi ve neşeliyim ya. :)
. . . # by Neşeliadam '' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Eğer ki karakterlerimiz uyuşursa tabiki. Tabi bir de derli toplu olursa. Pammuk gibiyimdir.😌
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Gayet kolay geçinen bir insanim bunu neredeb biliyorum? Bi insani ancak 3 sekilde gercekten tanirsin Uzun yolculukta Uzun süre Beraber ayni yerde kalarak Sinirli anlarında Ben 3 sene ayni insanlarla kaldim haftanin 5 günü hepsi allah razı olsun sen bana hic bisey demedim ben kizsamda sen kizmadin hep guzel kpnustun derler.
Benimle aynı evde yaşamak biraz zor olabilir. Ortalıkta kıl tüy saç sevmem, dağınıklığa toza kire gelemem. Öyle olduğunda sinirleniyorum kavga ederiz eğer titiz değilse. 🤤
Bendwn olurda karşı tarafq bağlı bence her iki tarafın aynı karaktere sahip olmaları bence çok önemli msl biri para konusunda çok dadiktir diğer öyle değil msl
Geçinmesi en kolay insanlardan olduğumu düşünüyorum. Üniversite başka şehirde olduğunda, iki arkadaşımla eve çıkmıştım. Onlara sorarsak hakkımda bayağı olumlu konuşurlar 😀⚡