Aile & Toplum Nassınız napıyonuz kankimler? üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Bu arada sizi sordum kankicimler 🙄 Nassınız napıyonuz kankimler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Fotoğrafa bakınca burnuma kavurma kokusu geldi 😂😂😂 0 1 Yorumla üye645811 +1 yıl 😵 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Dinlenmeler istirahat halleri🙄 1 5 Yorumla mertcanturk +1 yıl Hmmm kankicikleriymiş biz yazmasamiydık ki acaba 🙄 Yorumla üye645811 +1 yıl 🙄 yanı sana da diyo yanıtını aldı senden öhüm Yorumla mertcanturk +1 yıl Hmmm öyleymiş demekki 🙄 Yorumla üye645811 +1 yıl Heehim Yorumla mertcanturk +1 yıl 🙏🍀🍬🍀🙏 Yorumla
ƒσятнєgℓσяу Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl İyi ne yapayım uzanıyorum sanki ateşim var 1 0 Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. İyiyim takılıyorum öyle sen napiyorsun 0 3 Yorumla üye645811 +1 yıl Beni koydular bi yere kimse içeri almiyoğ icerdeicerdegizli işler mı ceviriyorlar nee 🤔 Yorumla Düzbirisi +1 yıl Nanannaaja ne isi Yorumla üye645811 +1 yıl Neyce gonusuyo bu beni cohtan yidiler 😒 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. hiç birşey yapmıyorum 1 0 Yorumla
Sinan_ist Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kesecik seni 1 37 Yorumla üye645811 +1 yıl Cennetliğim ben 😎 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Sürünün içinde erkeklerle gez fonfinifon bayramda cennetliğim güzel iş Yorumla üye645811 +1 yıl 🙄 bakışım yetmiştir Yorumla Sinan_ist +1 yıl Evet ya çok masum Yorumla üye645811 +1 yıl Pis herif 🤨 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Bana mı dedin neyse bişey demicem sabah yoksun Yorumla üye645811 +1 yıl Yok onu diyen bendim 😑 Yorumla Sinan_ist +1 yıl Ne pisliğimi gördün pisicik Yorumla üye645811 +1 yıl Hemen kadınları iğrenç konuma soktun Yorumla Sinan_ist +1 yıl Özür Yorumla üye645811 +1 yıl Vallaha şimdi özür der iki adım sonra yine kadınlar şu kadınlar bu demeye başlarsınız kanka Yorumla Sinan_ist +1 yıl Valla bu aralar kadınlara karşı çok doluyum söylerim çok umut veriyorlar sonrada gidiyorlar Yorumla üye645811 +1 yıl Yeri lan siz çok iyisiniz sanki Yorumla Sinan_ist +1 yıl Allaha şükür dönek değilim Yorumla üye645811 +1 yıl Ne alaka yav amaan neyse kanka genelleme yapmayın Yorumla Sinan_ist +1 yıl Olur Yorumla Sinan_ist +1 yıl Nevar ne yok Yorumla üye645811 +1 yıl Yorgunluk sıcak kanka Yorumla Sinan_ist +1 yıl Valla öyle kendimi parka attım güzel esiyo ev çok siçak Yorumla üye645811 +1 yıl Güzeldir yav ben iş yetindeyim Yorumla üye645811 +1 yıl Yetinde tabi dkahsksh Yorumla Sinan_ist +1 yıl Tatil değil mi Yorumla üye645811 +1 yıl Cıks Yorumla Sinan_ist +1 yıl Kolay gelsin ne iş yapıyorsun Yorumla üye645811 +1 yıl Mağazada çalışıyom djdhk Yorumla Sinan_ist +1 yıl Hmm ne mağazası Yorumla üye645811 +1 yıl Kanka yorumda konusuyoz bence daha fazla sorma dkdh Yorumla Sinan_ist +1 yıl Dm ye gel kanki Yorumla üye645811 +1 yıl Kanka bosver yav Yorumla Sinan_ist +1 yıl Çok görme bana arkadaş olmak istedim Yorumla üye645811 +1 yıl Yok çok görme değil lan neyim ki sanki de kızlara sövdün ya hala kılım sana Yorumla Sinan_ist +1 yıl 😆 olur aramızda Yorumla üye645811 +1 yıl 🙄 yok öyle insanlara çok sinir olurdum Yorumla Sinan_ist +1 yıl Olmaz mı diyorsun Yorumla üye645811 +1 yıl Evet görüşürük yine Yorumla Sinan_ist +1 yıl Nasıl ister bayramın mübarek olsun Yorumla üye645811 +1 yıl Seninde 😊 Yorumla
Belanizgeldiamk Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Geberiyoz 2 1 Yorumla armyimsanane +1 yıl Nxkzkzmsm Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. takılıyorum öyle 1 0 Yorumla
Benibilmiyorsun Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 88% +1 yıl Kesmeyin lan yazık 0 3 Yorumla üye645811 +1 yıl Ama biz ona zarar vermiyoz 😕 Yorumla Benibilmiyorsun +1 yıl Kesileceğini düşününce üzülüyom. O yüzden düşünmemeye çalışıyorum Yorumla üye645811 +1 yıl Düşünebilirsin ama şu yönden düşün o da bunu istiyor ve vahşi insanlar değil ona güzel sözler söyleyerek sakin ve canını yakmadan yaklaşan insanlar kurban edecek hem de Rabbi için:) Yorumla
baby35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl Kim bu yakışıklı 0 3 Yorumla üye645811 +1 yıl Misafirim 🤭 Yorumla baby35 +1 yıl Hımm ayarlasana banaYerim ben bunu Yorumla üye645811 +1 yıl Djshdj Yorumla
PaintMotors Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 364 cevap paylaştı. Hala gelmedin neden 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Fotoğrafa bakınca burnuma kavurma kokusu geldi 😂😂😂
😵
Dinlenmeler istirahat halleri🙄
Hmmm kankicikleriymiş biz yazmasamiydık ki acaba 🙄
🙄 yanı sana da diyo yanıtını aldı senden öhüm
Hmmm öyleymiş demekki 🙄
Heehim
🙏🍀🍬🍀🙏
İyi ne yapayım uzanıyorum sanki ateşim var
İyiyim takılıyorum öyle sen napiyorsun
Beni koydular bi yere kimse içeri almiyoğ icerdeicerdegizli işler mı ceviriyorlar nee 🤔
Nanannaaja ne isi
Neyce gonusuyo bu beni cohtan yidiler 😒
hiç birşey yapmıyorum
Kesecik seni
Cennetliğim ben 😎
Sürünün içinde erkeklerle gez fonfinifon bayramda cennetliğim güzel iş
🙄 bakışım yetmiştir
Evet ya çok masum
Pis herif 🤨
Bana mı dedin neyse bişey demicem sabah yoksun
Yok onu diyen bendim 😑
Ne pisliğimi gördün pisicik
Hemen kadınları iğrenç konuma soktun
Özür
Vallaha şimdi özür der iki adım sonra yine kadınlar şu kadınlar bu demeye başlarsınız kanka
Valla bu aralar kadınlara karşı çok doluyum söylerim çok umut veriyorlar sonrada gidiyorlar
Yeri lan siz çok iyisiniz sanki
Allaha şükür dönek değilim
Ne alaka yav amaan neyse kanka genelleme yapmayın
Olur
Nevar ne yok
Yorgunluk sıcak kanka
Valla öyle kendimi parka attım güzel esiyo ev çok siçak
Güzeldir yav ben iş yetindeyim
Yetinde tabi dkahsksh
Tatil değil mi
Cıks
Kolay gelsin ne iş yapıyorsun
Mağazada çalışıyom djdhk
Hmm ne mağazası
Kanka yorumda konusuyoz bence daha fazla sorma dkdh
Dm ye gel kanki
Kanka bosver yav
Çok görme bana arkadaş olmak istedim
Yok çok görme değil lan neyim ki sanki de kızlara sövdün ya hala kılım sana
😆 olur aramızda
🙄 yok öyle insanlara çok sinir olurdum
Olmaz mı diyorsun
Evet görüşürük yine
Nasıl ister bayramın mübarek olsun
Seninde 😊
Geberiyoz
Nxkzkzmsm
Bahçede oturuyorumm
Balkondayım
takılıyorum öyle
Kesmeyin lan yazık
Ama biz ona zarar vermiyoz 😕
Kesileceğini düşününce üzülüyom. O yüzden düşünmemeye çalışıyorum
Düşünebilirsin ama şu yönden düşün o da bunu istiyor ve vahşi insanlar değil ona güzel sözler söyleyerek sakin ve canını yakmadan yaklaşan insanlar kurban edecek hem de Rabbi için:)
Kim bu yakışıklı
Misafirim 🤭
Hımm ayarlasana bana
Yerim ben bunu
Djshdj
Sıkılıyorum seks arzu ediyorum offf ya
Hala gelmedin neden
Balkonnnn