Ben 31 yaşında ekonomik özgürlüğü olan ailesinden ayrı evde yaşayan biriyim. Ailem köydeki. Köyde yetiştim büyüdüm. 3 abim var ve hepsi evliler. Karadeniz’in bir köyündeyiz ve Ağustos itibariyle fındık toplanacak. Bizim de yaklaşık 3 ton fındık çıkar ama annem ve babam kız evlatlarına hiçbir şekilde destek vermiyor. Fındık paralarını 3 oğluna bölüştürüyor. Biz kızlara hak tanımıyorlar. Ablamda var. Her sene anneme kıyamadığım için fındık topluyorum. Beş kuruş vermekten ziyade Allah razı olsun demediler. Alimlerin işine geliyor. Neyse vermesinler diyorum ama tüm yük benim sırtımda annem için çok çabalıyorum. Gelinler rahata gelirler temizlik yapmazlar. Onların evi ayrı. Ben de bazen düşünüyorum. Bu kadar merhametli olmam gerçekten enayilik mi? Annem bizi evlattan saymıyorsa ben neden bu kadar çabalıyorum. Bayram temizliği alacak vereceği hep ben ayarlıyorum. 3 gün kendi evindeysem 4 gün annemin yanındayım. Araya mesafe koysam kırıldığımı anlarlar mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Allah bana beni anlayacak insan vermedi ve benim imtihanım çok ağır merhametimle sınanıyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer