Yumurtalıklarında kanama olabilir ve farkedemeyebilirsiniz. 3 yıl sonra doktora gittiğinizde doktor ne olduğu belirlenemeyen bir cisim var der. Ve yumurtalıklarını kaybedebilir.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ablam vurmus gecmiste 10 15 defa bi sorun yok abimde
Bir deneyimlemis biri olarak söylüyorum kesinlikle dizini geçir yumurtalıklarına 😄 erkek için en etkili yöntem korkma bişey olmaz iyide canı yanar tam bayanlar için hareket 😄😄🤣🤣 bende kız arkadaşımdan diz yemiştim vur gitsin 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yumurtalıklarında kanama olabilir ve farkedemeyebilirsiniz. 3 yıl sonra doktora gittiğinizde doktor ne olduğu belirlenemeyen bir cisim var der. Ve yumurtalıklarını kaybedebilir.
Ablam vurmus gecmiste 10 15 defa bi sorun yok abimde
Denk gelirse
Evet vurmalısın kesinlikle. Hatta ablanla birlikte tekmelerseniz kesin kazanırsınız abiniz de bir daha sözünüzden çıkamaz bile
@BilgeCevizci ahahaha 🤣🤣 sonuna kadar haklısın katılıyorum sana erkek için en etkili yöntem başka yolu yok bizzat deneyimlemis biri konuşuyor 😄😄
Bilgecevizi sen hic vurdunmu abine falan
Yahu 2 mermi ile ölmeyen adama 3. yü sıkmak gibidir bu. Ablan vurdu bişi olmadı fakat sen vurunca bir şey olursa. Ablan kurtaramaz seni. d
Derdiniz ne sizin 😁hala cocuksunuz herhalde dövmek önemlimi
Kaldı ki başka yolumu yok orasına vurup eğlenceniz
Bir deneyimlemis biri olarak söylüyorum kesinlikle dizini geçir yumurtalıklarına 😄 erkek için en etkili yöntem korkma bişey olmaz iyide canı yanar tam bayanlar için hareket 😄😄🤣🤣 bende kız arkadaşımdan diz yemiştim vur gitsin 😄
abini bana verrrr api istiom 🥺🥺
Abim kötü biri kardeşim
olsun ver
Dovebilcenmi
niye döveyim len cvwgdbhsj sakin sakin otururuz
Dovuyor beni
bak söyle yap tırnakların uzunsa işaret ve orta parmağını burun deliklerinden sokup kolunu kaldır vhbjncksm
Diz gecircem
jojuğu olmaz knk yapma
Ablam zamaninda baya gecirdi
Bir tane ben vurayim nolcak
Abim ablamdan bu yuzde korkuyor mesela
tamam işte senin de parmağını burnusuna sokmasından korksun dcxln
can yakmax
Sende kızsın erkeklerin orasinin nasil oldugunu biliyon en ufak darbede bitiyorlar
sen bilirsin *sadece hala olamazsın*
Son kararim vuruyorum bana şans dile
şans senin yanında olsun kardeşim
Sakın atma çok tehlikeli bi durum erkek için
Neden kavga edersiniz ki
hala olmak istemiyo musjn
Ereksiyon sorunu yaşar ilerde hala olamazsın
Ablam vurmuş zamaninda bende hatirliyom
Tek dizle olcak iş değil ztn vurma ağrısı çekilmiyo
penis ağrısı>regl ağrısı
Knk ablam vuruyordu ben hatirliyom bitiyordu abim
Aga ztn biter normal yani 5 dk falan kitlenirde penis bu önemli ha penisine vurulmuş ha ömür boyu vajinumusdan muzdaripsin örneklerdirirsem böyle
Dovmek icin tek yol ablam fena dovuyordu abimi bir kere boyle odayi cekmisti abimi bende vardim gozumun onunde tekme atti sonra dovdü
Ablam evdeyken beni dovmuyordu ablam gittikten sonra basladi
Dövmek istiyorsan vuracaksın knk başka yolu. Yok boks a falan gitsen 3 ayını alır kısa çözüm
Ablam abimi nasil dovuyordu peki
Abimi odayi kitleyim dovmustu bende vardim
Bak benim penisime birisi vurasa 10 dk kendime gelmem 10 dk birini dövmen için yeterlidir süre
10 dk dan fazla surmustu
Olabilir vuruş şiddetine baglida seven baya heveslisin vurmakta ne desem vuracaksın
Abimin kasiklarina oturmustu abim yalvarmıştı
Ablam dovuyordu ben de dovuyim
Ablam bir kere abimin ellerini falan bagliyip dovmustu
Ensest e kaçmis olum elleri bağlamış kasıklarına oturmuş ben yapmadım bunu sevgilime
Ben vardim
Oyle seyler olmadi
Sadece tehdit falan etti
Bide ablam avucladi patlatirim bunlari dedi
Ne dedi
Sonrada abimi yanagindan öptü
Sen ciddimisin ya fkdnkenfkekd
Cinsellik yasanmadi
Tehdit işte
Aga bilemiyorum yaşanmamış olabilirde okurken güldüm fjdkbdk yaş kaç
Ablam rahat biri
Benim 18
Abimle ablam buyuk tabi
Ama eski bi olay 2012 de falan yasandi
Gizli kullanici diyo
Ben burda yeniyim napmaliyim
Bende yeniiyim fkskofnsodndkw
Seviyem yetmiyor
Oha kanka sende
Kdjslfnek aga dolandırmaya gerek yok hayrkidim aqq
Ne dolandirilmasi
En son ztn numaranı isterim uzatmaya grk yok anlamında merak etme çıkma teklifi değil bu
Yine anlamadım
Abi numaranı ver dedimya konuşmak için bu çok büyük bir adım değil olay chat yapmak bu kadar
Boyle chat daha iyi
abin neden sana sataşıyoki
Vur tabiki