Aile & Toplum Nerelisin tahmin edeyim mi? cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Detaysızzzzzz yahu 🎤Beni de tahmin edebilirsiniz!!! Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar resim yoksa nasıl edeyim müneccim de değilim yani ipucu yok hggh Nerelisin tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Peraspera23 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 81% +1 yıl Et bence sen güneyden bir yerdensin mersin adana olabilir 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Vuv güzel tahmin sende Elazığ Yorumla Peraspera23 +1 yıl Hic alakası yok :) Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bil bakalım bilecilcek misin 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl Bursa Yorumla
Macera0707 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl YupiiiEt bakim 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Hatay' Yorumla Macera0707 +1 yıl Tamamen opposite 😀 Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Kesin edemiycem ama et bakalım 1 27 Yorumla cansugung +1 yıl Doğu tarafı gibi Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Yani tam doğru sayılmaz sjsjs ama doğu gibi gibi sayılır Yorumla cansugung +1 yıl O zaman güneydoğudur hgg Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Hayır tam tersi iç anadolu son ipucu Yorumla cansugung +1 yıl Kayseri jghh Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Hayır ya biraz uzak değil bilindik desen Yorumla cansugung +1 yıl Valla yok Nevşehir mi ne jghhh aklıma gelmiyor Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Yav ne delisin sjdjdjdj Ankara ve konya en bilindik iç anadolu da konya olacak idi kafan karışık akıllı biri gibisin ama Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Ama bursada yaşıyorum Yorumla cansugung +1 yıl Ay doğru gerçi ben Ankara 'yı hayatımdan çıkardım o yüzden gelmemesi normal bu arada teşekkür ederim 🌼 Yorumla cansugung +1 yıl Bende Bursaliym ama orda yaşamıyorum hghhhg Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Nerde yaşıyorsun ya bursa güzeldir aslında sjsjsjs Yorumla cansugung +1 yıl Güzel tâbi memleketim hhgg Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Yani bursayı iyi bilir misin 🤔😅nerde yaşıyorsun ki Yorumla cansugung +1 yıl Tahmin et jbhh Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Of ya aklıma bir şey gelmiyor cidden Sjsjsj muğla İzmir Yorumla cansugung +1 yıl Tantuni diyelim hghhh Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Mersin tabiki sıcaktır ora çok ya Bursada çok sıcak ama orası daha sıcaktır bursa varken mersin pek sevmem ya sjdjdjdj Yorumla cansugung +1 yıl Nefes alınmıyor valla j Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Evet mersin iklimi çok ağırdır yani çoğu muz vs sıcak iklim meyvesi orda yetişir iklimi sıcak çok bilirim Ne diyim Bursa 4 mevsim en azından Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Hadi sana son soru sence ben bursada hangi ilçede yaşıyorum sjsjdjd Yorumla cansugung +1 yıl Hayırlısı olsun ya Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Cevap ne sence Yorumla cansugung +1 yıl O kadarını nerden bileyim hsjs Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Ee memleketini bilmiyor musun alt tarafı 2 3 tane bilindik ilçe de salla tutardı yani iki tane şehir merkezi ilçe var Yorumla cansugung +1 yıl Sen benden iyi biliyorsundur jsjs Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl E yani bursada yaşıyorum doğal olarak ama ben bursada azda olsa yaşadın sandım Yorumla
RıfatŞen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Tahmin Eder Misin? Kardeşim Rica Etsem 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Ankara Yorumla RıfatŞen +1 yıl Evet Ankaralıyım Şaşırdımm Kardeşim Tahminin Doğru Çıktı Yorumla
JandarmaUyumsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Ett. Ankara senin bence 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Değilim Bursa mi senin Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Değil 😊😂 ama cok gidip gelirim bursaya Yorumla
ronaldinho_0707 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl sen ya İzmir ya da bursa 1 15 Yorumla cansugung +1 yıl Hangisi sence Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl İzmir tabikide beyaz tenlisin zarifsin Yorumla cansugung +1 yıl Bursa hghjjhg Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl ilk icimden gecen bursaydi ama izmirde olunca dilim surstu😁 Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl ben bildim sen de bil bakalim aniyonmu ;) Yorumla cansugung +1 yıl Akdeniz sanki Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl akdeniz dersen 07 den oyle diyorsun antalya mersin adana isparta antep Yorumla cansugung +1 yıl Hangisi hgghhg Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl Akdeniz aksamlari bir baska oluyor heleki aylardan temmuz ise 😁😁😁 Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl aniyonmu dedim tiyoda verdim baba 🤣😁😁😁 Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl ama hepsini ben bilemem ki baba şive den aniyonmu Yorumla cansugung +1 yıl Ne adana mi ne bileyim ben jggh Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl evet evet ADANUS yani adana adana nin ilk ismi adanus Yorumla cansugung +1 yıl İyi bakalım Yorumla ronaldinho_0707 +1 yıl bursa ya geldim cok guzel hele o iskenderiniz varya hatay katik doner kadar olmasa d aidare eder😀 Yorumla
Joseph00 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Et güzel kız 1 9 Yorumla cansugung +1 yıl Ege kesin Yorumla Joseph00 +1 yıl Tam tersi güzel kız 😹 Yorumla cansugung +1 yıl Tam tersi neresi oluyor Yorumla Joseph00 +1 yıl Doğu Yorumla cansugung +1 yıl Cidden mi vay güzelmiş ama hiç o tip yok jsjs Yorumla Joseph00 +1 yıl Aynen malatyalıyım ) Güzel kız sende çanakkale ya da balıkesirli gibisin Yorumla cansugung +1 yıl Bursa hsja Yorumla Joseph00 +1 yıl Djdjejd belli güzel oluyor bursa kızları Yorumla cansugung +1 yıl Teşekkür ederim 🌼 Yorumla
esma33_ Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 70% +1 yıl Evet 1 5 Yorumla cansugung +1 yıl Mersin Yorumla esma33_ +1 yıl Tüh keşke gizlendeydim ama sen kopya çektin Yorumla cansugung +1 yıl Kesin erdemli ya da Tarsus hsj Yorumla esma33_ +1 yıl Yoo merkezdeyim ben Yorumla cansugung +1 yıl İyi bakalım jsjs Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ediniz 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl Muğla Yorumla
Dinazortreni Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 46% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Diyarbakır Yorumla Dinazortreni +1 yıl Ohaa Yorumla
ƒσятнєgℓσяу Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Biliyordum da unuttum Mersin miydi Yorumla ƒσятнєgℓσяу +1 yıl Yok Yorumla
BayMandalina Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 88% +1 yıl Buyrun tahmin edin 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Mersin Yorumla BayMandalina +1 yıl İstanbul :/ Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Sen Yalova 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl Hayır Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. et bakayım 1 20 Yorumla cansugung +1 yıl Ankara Yorumla uomoitaliano +1 yıl Sallamasyon mu Yorumla cansugung +1 yıl Yoo benzettim Yorumla uomoitaliano +1 yıl Benden ankaralı çıkıyosa mahmut tuncer 7 göbek texaslı Yorumla cansugung +1 yıl Hahah nerelisin Yorumla uomoitaliano +1 yıl Aslen şanssız urfa yaşadığım yer İzmir ama aydına daha yakınım Yorumla cansugung +1 yıl Himm güzelmis Yorumla uomoitaliano +1 yıl Aga be soru soruyosun cevap geliyor ama güzelmiş diyosun Yorumla uomoitaliano +1 yıl Bütün sohbet❌ Yorumla cansugung +1 yıl Beni tahmin et o zaman bide eski sevgilim Urfaliydi ya ondan jhhjjg Yorumla uomoitaliano +1 yıl Fotoğrafın yok olsa simana bakıp bi tahminim olurdu söylersem sallamış olurum Yorumla cansugung +1 yıl Vardı dün kaldırdım dur katayim jhh Yorumla uomoitaliano +1 yıl Eskişehir bence Yorumla cansugung +1 yıl No yanlış hds Yorumla uomoitaliano +1 yıl Neresi Yorumla cansugung +1 yıl Bursa Yorumla uomoitaliano +1 yıl Olum sen antalya İzmir eskişehir olmalıydın Yorumla uomoitaliano +1 yıl Hemen 3 ilden birine taşın izmire gelme ben varım kırmızı alarm Yorumla cansugung +1 yıl Haha yapacak bişey yok Yorumla uomoitaliano +1 yıl Pekiiiii Yorumla
PainterPANDA Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et dostum. 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Urfa Yorumla PainterPANDA +1 yıl Nope. Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et bakalım :D 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Muğla Yorumla Catutigernos +1 yıl cıks bilemedin Ankara :))) Yorumla
Sirocider Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 523 cevap paylaştı. Et haydi 1 3 Yorumla cansugung +1 yıl İzmir Yorumla Sirocider +1 yıl Allah korusun knk, ankaralıyım ben.. Yorumla cansugung +1 yıl Haha iyi bakalım Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Nüüüten 1 3 Yorumla cansugung +1 yıl Ege Ayzıiıttt +1 yıl Fgjjkk Ankara’nın bağları cansugung +1 yıl Büklüm büklüm yolları jdjs
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ediniz 1 4 Yorumla cansugung +1 yıl Adana Yorumla Mitroglu +1 yıl Burası İstanbul ama memleket adanaaaa Yorumla cansugung +1 yıl 💯🥀 Yorumla Mitroglu +1 yıl 🎉🍺 Yorumla
BarışSevgiÖzgürlük Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 98% +1 yıl Olur 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl İzmir Yorumla
1sohbetci Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Hadi et bakalm tutack mi 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl İstanbul Yorumla 1sohbetci +1 yıl Cık tutmadi öpücügmü alayım 😂 Yorumla
MUSTAFAZKN Takip Et Xper 1 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Buyur dene bakalım. 1 5 Yorumla cansugung +1 yıl Doğu Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl 😒 olmadı. Doğu diye bir ilde yok zaten. Yorumla cansugung +1 yıl İl demedim zaten nerelisin dedim bölge de olabilir bu jhh canım sağolsun neyse Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Öyleyse nereli değil bölgeli demeliydin hanımefendiciğim. Yorumla MUSTAFAZKN +1 yıl Olsun hadi canınız sağ Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buyrun tahmin edin. 1 19 Yorumla cansugung +1 yıl Ege den Yorumla Necro12345 +1 yıl Hayır Yorumla Necro12345 +1 yıl İpucu vereyim isterseniz. Bulması zordur. Yorumla cansugung +1 yıl Olur Yorumla Necro12345 +1 yıl Baş harfi k Yorumla cansugung +1 yıl Kastamonu Yorumla Necro12345 +1 yıl Hayır. Yorumla cansugung +1 yıl Daha fazla zorlamayım en iyisi jghhg Yorumla Necro12345 +1 yıl Cevabı söyleyim isterseniz Yorumla Necro12345 +1 yıl Zaten hayatta bilemezsiniz. Yorumla cansugung +1 yıl Tabi Yorumla Necro12345 +1 yıl Doğru cevap Kıbrıs olacak ti. Yorumla cansugung +1 yıl Good Yorumla Necro12345 +1 yıl Thank You. Good night Yorumla Necro12345 +1 yıl Siz nerelisiniz.. Yorumla cansugung +1 yıl Sence Yorumla Necro12345 +1 yıl Adana Yorumla cansugung +1 yıl Nereden bu kanıya vardın hshs Bursaliym Yorumla Necro12345 +1 yıl Salladım. Yorumla
Cestlavie123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl İpucu 🌻 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Tekirdağ mi Yorumla Cestlavie123 +1 yıl 👏 Bravo gerçekten Yorumla
GoldenFireball Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Olur 1 3 Yorumla cansugung +1 yıl Karadenizli Yorumla GoldenFireball +1 yıl Alakam yok Diyarbakırlıyım.😅 Yorumla cansugung +1 yıl Tutmadı tüh hgghh Yorumla
TipsizZüğürt Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. Samsunlusun 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl Değilim Yorumla
Düzbirisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Seni Mersin bence 1 4 Yorumla cansugung +1 yıl Nereden bu kanıya vardın sende Mersin ya da adana Yorumla Düzbirisi +1 yıl Yorumlarda görmüştüm mersini. Ben samsunluyum Yorumla cansugung +1 yıl Mersin'de yaşıyorm Yorumla Düzbirisi +1 yıl Ondan dolayı öyle dedim zaten Yorumla
denizlerinderinliği Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Tahmin edince ne olacak 1 4 Yorumla denizlerinderinliği +1 yıl Sevgili zaten olmaz anladık tahmin edince bir saatlik muhabbet de mi olmuyor Yorumla denizlerinderinliği +1 yıl Durum güncellendi işe yarayacak mı Yorumla cansugung +1 yıl Bu ne sitem git uyu jhhh Yorumla denizlerinderinliği +1 yıl Yok uykum 1 saat daha burdayım Yorumla
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Evet 1 3 Yorumla cansugung +1 yıl İstanbul Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Bursa :) Yorumla cansugung +1 yıl Memleketlim jsjs Yorumla
izmirvebucalı Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Et bakalım 😂😂😂 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl İzmir buca jghh Yorumla izmirvebucalı +1 yıl Yok artık 😂😂 Yorumla
El-Essar Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Evettt hadi buyur bakalım 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Muğla Yorumla El-Essar +1 yıl Yok yaklasmadin bile djjdjd Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,8b cevap paylaştı. Tahmin et bakalım. 1 1 Yorumla cansugung +1 yıl İzmir Yorumla
baby35 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 88% +1 yıl OlurSen bence malatya 0 2 Yorumla cansugung +1 yıl Değilim Yorumla baby35 +1 yıl Baktım bursaymışBayramda oradayım Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. İstanbul'da ikamet ediyorsun 0 1 Yorumla cansugung +1 yıl Yanlış Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ett bakallim 1 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İzmir ya da İstanbul? Yorumla cansugung +1 yıl Değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buldum bu güzel hanım efendi olsa olsa bursa ya da balıkesir ya da ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki Antalya yaya Mersin olabilir mi orda mi yaşıyorsun? Yorumla cansugung +1 yıl shut up Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Billemedim mi yoksa üniversite için ordasin demii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende askerliği ora yayakin bı yerde yaptım Balıkesir'de yaptim Yorumla
Uzunsavas Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 596 cevap paylaştı. Et bakalım sen Karadeniz 0 1 Yorumla cansugung +1 yıl Sen iç Anadolu Kayseri olabilr yok ben Karadeniz değil Yorumla
Ez_Mirza Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Olur söyle 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Diyarbakır Yorumla Ez_Mirza +1 yıl Hayır Yorumla
Cherryblossom_22 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Çok zor degil🙈 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl İzmir Yorumla Cherryblossom_22 +1 yıl Edirne beybisi😉 Yorumla
Mehmetberk19 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Et bakalim 🤔🤔🤔 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Antep Yorumla Mehmetberk19 +1 yıl 😁😁😁😁 ege tarafi Yorumla
Doktorcııwanım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Doğu Yorumla Doktorcııwanım +1 yıl Yanlış Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Olur 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Ege LovecezaM +1 yıl Hıhım
yalnizinizm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Et hadi 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Isparta Yorumla yalnizinizm +1 yıl Hayır iki hakkın daha var hadi Yorumla
KAYSERİ3815 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Sen kesin ege 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Yoo değil sende iç Anadolu hhgjg Yorumla KAYSERİ3815 +1 yıl He ya nerden bildin aaa😂👌👌 Yorumla
Mustafa_Akay Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Soyle 1 2 Yorumla cansugung +1 yıl Ege Yorumla Mustafa_Akay +1 yıl Kıbrıs Yorumla
yakışıklıvedengesiz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Tahmin et 0 2 Yorumla cansugung +1 yıl Antalya Yorumla yakışıklıvedengesiz +1 yıl Başarısız Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 0 Yorumla
ILIKSÜTT Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 903 cevap paylaştı. etme kanka 0 0 Yorumla
Sakallıbey Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Et bakalımm 0 11 Yorumla altınsever +1 yıl Ankara ? Yorumla Sakallıbey +1 yıl Alakası bile yok 😅 Yorumla cansugung +1 yıl Doğu Yorumla Sakallıbey +1 yıl Ne? Yorumla cansugung +1 yıl Mardin jsjs Yorumla Sakallıbey +1 yıl Alakasız Yorumla cansugung +1 yıl O zaman ya ege ya da Karadeniz Yorumla Sakallıbey +1 yıl İzmir de Ankara diyen kim :D Yorumla cansugung +1 yıl Allah bilir jsjs Yorumla Sakallıbey +1 yıl Peki neden :D Yorumla cansugung +1 yıl Ne neden jssj Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ver gelsin 0 2 Yorumla cansugung +1 yıl Isparta Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Çok alakasız oldu Yorumla
zorro_keremim Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl foton yenimi 0 2 Yorumla cansugung +1 yıl Beni mi takip ediyorsun hhghj Yorumla zorro_keremim +1 yıl böylce guzeli kim takip etmiyorki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Et bence sen güneyden bir yerdensin mersin adana olabilir
Vuv güzel tahmin sende Elazığ
Hic alakası yok :)
Bil bakalım bilecilcek misin
Bursa
Yupiii
Et bakim
Hatay'
Tamamen opposite 😀
Kesin edemiycem ama et bakalım
Doğu tarafı gibi
Yani tam doğru sayılmaz sjsjs ama doğu gibi gibi sayılır
O zaman güneydoğudur hgg
Hayır tam tersi iç anadolu son ipucu
Kayseri jghh
Hayır ya biraz uzak değil bilindik desen
Valla yok Nevşehir mi ne jghhh aklıma gelmiyor
Yav ne delisin sjdjdjdj Ankara ve konya en bilindik iç anadolu da konya olacak idi kafan karışık akıllı biri gibisin ama
Ama bursada yaşıyorum
Ay doğru gerçi ben Ankara 'yı hayatımdan çıkardım o yüzden gelmemesi normal bu arada teşekkür ederim 🌼
Bende Bursaliym ama orda yaşamıyorum hghhhg
Nerde yaşıyorsun ya bursa güzeldir aslında sjsjsjs
Güzel tâbi memleketim hhgg
Yani bursayı iyi bilir misin 🤔😅nerde yaşıyorsun ki
Tahmin et jbhh
Of ya aklıma bir şey gelmiyor cidden Sjsjsj muğla İzmir
Tantuni diyelim hghhh
Mersin tabiki sıcaktır ora çok ya Bursada çok sıcak ama orası daha sıcaktır bursa varken mersin pek sevmem ya sjdjdjdj
Nefes alınmıyor valla j
Evet mersin iklimi çok ağırdır yani çoğu muz vs sıcak iklim meyvesi orda yetişir iklimi sıcak çok bilirim Ne diyim Bursa 4 mevsim en azından
Hadi sana son soru sence ben bursada hangi ilçede yaşıyorum sjsjdjd
Hayırlısı olsun ya
Cevap ne sence
O kadarını nerden bileyim hsjs
Ee memleketini bilmiyor musun alt tarafı 2 3 tane bilindik ilçe de salla tutardı yani iki tane şehir merkezi ilçe var
Sen benden iyi biliyorsundur jsjs
E yani bursada yaşıyorum doğal olarak ama ben bursada azda olsa yaşadın sandım
Tahmin Eder Misin? Kardeşim Rica Etsem
Ankara
Evet Ankaralıyım Şaşırdımm Kardeşim Tahminin Doğru Çıktı
Ett. Ankara senin bence
Değilim Bursa mi senin
Değil 😊😂 ama cok gidip gelirim bursaya
sen ya İzmir ya da bursa
Hangisi sence
İzmir tabikide beyaz tenlisin zarifsin
Bursa hghjjhg
ilk icimden gecen bursaydi ama izmirde olunca dilim surstu😁
ben bildim sen de bil bakalim aniyonmu ;)
Akdeniz sanki
akdeniz dersen 07 den oyle diyorsun antalya mersin adana isparta antep
Hangisi hgghhg
Akdeniz aksamlari bir baska oluyor heleki aylardan temmuz ise 😁😁😁
aniyonmu dedim tiyoda verdim baba 🤣😁😁😁
ama hepsini ben bilemem ki baba şive den aniyonmu
Ne adana mi ne bileyim ben jggh
evet evet ADANUS yani adana adana nin ilk ismi adanus
İyi bakalım
bursa ya geldim cok guzel hele o iskenderiniz varya hatay katik doner kadar olmasa d aidare eder😀
Et güzel kız
Ege kesin
Tam tersi güzel kız 😹
Tam tersi neresi oluyor
Doğu
Cidden mi vay güzelmiş ama hiç o tip yok jsjs
Aynen malatyalıyım ) Güzel kız sende çanakkale ya da balıkesirli gibisin
Bursa hsja
Djdjejd belli güzel oluyor bursa kızları
Teşekkür ederim 🌼
Evet
Mersin
Tüh keşke gizlendeydim ama sen kopya çektin
Kesin erdemli ya da Tarsus hsj
Yoo merkezdeyim ben
İyi bakalım jsjs
Ediniz
Muğla
Et bakalım
Diyarbakır
Ohaa
Et bakalım
Biliyordum da unuttum Mersin miydi
Yok
Et knk
Seul jsjs
Buyrun tahmin edin
Mersin
İstanbul :/
Sen Yalova
Hayır
et bakayım
Ankara
Sallamasyon mu
Yoo benzettim
Benden ankaralı çıkıyosa mahmut tuncer 7 göbek texaslı
Hahah nerelisin
Aslen şanssız urfa yaşadığım yer İzmir ama aydına daha yakınım
Himm güzelmis
Aga be soru soruyosun cevap geliyor ama güzelmiş diyosun
Bütün sohbet❌
Beni tahmin et o zaman bide eski sevgilim Urfaliydi ya ondan jhhjjg
Fotoğrafın yok olsa simana bakıp bi tahminim olurdu söylersem sallamış olurum
Vardı dün kaldırdım dur katayim jhh
Eskişehir bence
No yanlış hds
Neresi
Bursa
Olum sen antalya İzmir eskişehir olmalıydın
Hemen 3 ilden birine taşın izmire gelme ben varım kırmızı alarm
Haha yapacak bişey yok
Pekiiiii
Et dostum.
Urfa
Nope.
Et bakalım :D
Muğla
cıks bilemedin Ankara :)))
Et haydi
İzmir
Allah korusun knk, ankaralıyım ben..
Haha iyi bakalım
Olurrr
İstanbul
Nüüüten
Ege
Fgjjkk Ankara’nın bağları
Büklüm büklüm yolları jdjs
Ediniz
Adana
Burası İstanbul ama memleket adanaaaa
💯🥀
🎉🍺
Olur
İzmir
Hadi et bakalm tutack mi
İstanbul
Cık tutmadi öpücügmü alayım 😂
Buyur dene bakalım.
Doğu
😒 olmadı. Doğu diye bir ilde yok zaten.
İl demedim zaten nerelisin dedim bölge de olabilir bu jhh canım sağolsun neyse
Öyleyse nereli değil bölgeli demeliydin hanımefendiciğim.
Olsun hadi canınız sağ
Buyrun tahmin edin.
Ege den
Hayır
İpucu vereyim isterseniz. Bulması zordur.
Olur
Baş harfi k
Kastamonu
Hayır.
Daha fazla zorlamayım en iyisi jghhg
Cevabı söyleyim isterseniz
Zaten hayatta bilemezsiniz.
Tabi
Doğru cevap Kıbrıs olacak ti.
Thank You. Good night
Siz nerelisiniz..
Sence
Adana
Nereden bu kanıya vardın hshs Bursaliym
Salladım.
İpucu 🌻
Tekirdağ mi
👏 Bravo gerçekten
Olur
Karadenizli
Alakam yok Diyarbakırlıyım.😅
Tutmadı tüh hgghh
Samsunlusun
Değilim
Seni Mersin bence
Nereden bu kanıya vardın sende Mersin ya da adana
Yorumlarda görmüştüm mersini. Ben samsunluyum
Mersin'de yaşıyorm
Ondan dolayı öyle dedim zaten
Tahmin edince ne olacak
Sevgili zaten olmaz anladık tahmin edince bir saatlik muhabbet de mi olmuyor
Durum güncellendi işe yarayacak mı
Bu ne sitem git uyu jhhh
Yok uykum 1 saat daha burdayım
Evet
İstanbul
Bursa :)
Memleketlim jsjs
Et bakalım 😂😂😂
İzmir buca jghh
Yok artık 😂😂
Evettt hadi buyur bakalım
Muğla
Yok yaklasmadin bile djjdjd
Tahmin et bakalım.
İzmir
Olur
Sen bence malatya
Değilim
Baktım bursaymış
Bayramda oradayım
Olur, gel resim atıyim
İstanbul'da ikamet ediyorsun
Yanlış
Ett bakallim
İzmir ya da İstanbul?
Değil
Buldum bu güzel hanım efendi olsa olsa bursa ya da balıkesir ya da ?
Peki Antalya yaya Mersin olabilir mi orda mi yaşıyorsun?
shut up
Billemedim mi yoksa üniversite için ordasin demii
Bende askerliği ora yayakin bı yerde yaptım Balıkesir'de yaptim
Et hadi
Et bakalım sen Karadeniz
Sen iç Anadolu Kayseri olabilr yok ben Karadeniz değil
Olur söyle
Diyarbakır
Hayır
Çok zor degil🙈
İzmir
Edirne beybisi😉